Kolesarstvo
slice
Grega Bole še naslednji dve leti v Bahrain Meridi
Štangelj obdržal slovenskega šprinterja, 18. september 2018 ob 13:42 Slovenski kolesar Grega Bole bo še nadaljnji dve leti član ekipe Bahrain Merida, so sporočili iz kluba, ki 33-letnega Gorenjca omenja kot enega ključnih članov.
10
Mohorič na treningih videl vrhunsko formo Primoža Rogliča
75
17. september 2018 ob 16:20 Prvič v zgodovini bo na cestni dirki SP-ja dirkalo osem Slovencev, vloga kapetana pa seveda pripada Primožu Rogliču, ki je v krogu favoritov za medaljo.
Yates po zmagi na Vuelti: Giro je bil dobra šola
4
16. september 2018 ob 20:04 Na zadnji etapi 73. Dirke po Španiji je zmagal Elia Viviani, ki si je privozil že tretjo letošnjo etapno zmago in dokazal, da je najboljši šprinter Vuelte.
Yates zaokrožil sanjsko leto za Britance na največjih dirkah
38
15. september 2018 ob 18:24 Zadnjo gorsko etapo na Dirki po Španiji je dobil Enric Mas. Alejandro Valverde je imel znova slab dan in je močno zaostal, skupno zmago pa je potrdil Simon Yates.
Dolg vzpon na Rabasso izčrpal Valverdeja – Yates pred skupno zmago
18
14. september 2018 ob 17:50 Simon Yates, ki je doživel pravi polom v rožnati majici na letošnjem Giru, je v 19. etapi Dirke po Španiji strl Alejandra Valverdeja. Britanec je naredil velik korak proti skupni zmagi.
Roglič: Hribolazci moramo poskrbeti za težko dirko Primož Roglič je z mislimi povsem pri dirki za svetovno prvenstvo, ki bo konec meseca v Innsbrucku.
19
Sagan v divjem finišu skoraj ujel ubežnika Na 13. etapi kolesarske Dirke po Španiji je beg uspel, a izšlo se je le za nekaj metrov. Etapno zmago je slavil Belgijec Jelle Wallays iz ekipe Lotto Soudal.
10
Woods junak strmega vzpona na Bizkaio, Valverde še 25 sekund za Yatesom Michael Woods je dobil 17. etapo Dirke po Španiji, ki se je končala na izjemno strmem zaključnem vzponu na Balcon de Bizkaia.
21
Yates proti Valverdeju pridobil še sedem sekund Britanec Simon Yates je na 16. etapi Dirke po Španiji še utrdil vodstvo v skupnem seštevku, na 32 km dolgem kronometru je zasedel 13. mesto in bil sedem sekund hitrejši od najbližjega zasledovalca ...
8
Quintana: Kritike me ne bolijo, me pa včasih noge V torek se začenja zadnji teden Dirke po Španiji. Najboljše štiri kolesarje loči manj kot minuta, na sporedu pa so še kronometer in tri gorske etape.
22
Pinot dobil peklenski vzpon na španski "Alpe d'Huez" Francoski kolesar Thibaut Pinot je zmagovalec 15. etape letošnje Dirke po Španiji. Drugo mesto je osvojil Kolumbijec Miguel Angel Lopez, tretji je bil Britanec Simon Yates.
16
Alaphilippu Dirka po Britaniji, Roglič tretji Avstralski šprinter Caleb Ewan je dobil zadnjo etapo letošnje Dirke po Britaniji v Londonu.
10
Pogačar dobil Dirko po Furlaniji - Julijski krajini Tadej Pogačar je zmagovalec tridnevne Dirke po Furlaniji - Julijski krajini. Obetavni 19-letni kolesar je odločilen korak k zmagi naredil z odlično četrtkovo vožnjo na Matajur.
13
Yates na strmem vzponu z etapno zmago znova prevzel rdečo majico Simon Yates je dobil 14. etapo Dirke po Španiji in znova prevzel rdečo majico vodilnega. Zaključni vzpon na Les Praeres je bil dolg le štiri kilometre, a povprečni naklon je bil kar 12,5-odstoten.
8
Roglič po gorski etapi izgubil majico vodilnega Wout Poels iz ekipe Sky je zmagovalec 6. etape Dirke po Britaniji. Primož Roglič na koncu ni držal ritma najboljših in skupno ni več vodilni.
64

Izbor
Citat za prebrat
link
Goran Dragić
65
18. september 2018 ob 08:18 Vsi so bili obveščeni, in to pred EP, da bo to moje zadnje veliko tekmovanje za SLO! Dal sem vse od sebe 12 let za reprezentanco!! Hvala se pod mizo valja. P. S.
Več novic ...
Anketa: 18. september 2018 ob 11:46

Kdo bo osvojil nogometno Ligo prvakov?

Real Madrid.
Manchester City.
Liverpool.
Barcelona.
Juventus.
Bayern.
Atletico Madrid.
Manchester United.
Nekdo izven favorizirane osmerice.
Arhiv
Kazalo