Kolesarstvo
slice
Valverde dotolkel tekmece na Dirki po Kataloniji
Sprint 16 kolesarjev, 26. marec 2017 ob 17:33 Španski kolesarski veteran Alejandro Valverde je odlično pripravljenost na Dirki po Kataloniji pokazal tudi v zadnji, sedmi krožni etapi v Barceloni.
10
Van Avermaet dobil še klasiko v Wevelgemu
2
26. marec 2017 ob 19:00 Olimpijski kolesarski prvak, Belgijec Greg Van Avermaet, je v svojo zbirko bogatih uspehov dodal še enega, ki mu je doslej manjkal. Dobil je domačo klasiko Gent-Wevelgem.
Valverde v Kataloniji pred skupno zmago
4
25. marec 2017 ob 18:19 Šesto etapo kolesarske dirke po Kataloniji je dobil Južnoafričan Daryl Impey, Španec Alejandro Valverde pa je odbil vse napade tekmecev, tako da je zelo blizu skupni zmagi.
Valverdeju peta etapa in vodstvo v Kataloniji
3
24. marec 2017 ob 20:12 Španski kolesar Alejandro Valverde je zmagovalec pete etape na dirki po Kataloniji, s čimer je prevzel tudi skupno vodstvo.
Pester dan v Kataloniji: sneg, padec in na koncu šprint
5
23. marec 2017 ob 17:46 Četrto etapo Dirke po Kataloniji, ki je bila zaradi zimskega vremena v Pirenejih krajša za 58 km, je po šprintu glavnine zanesljivo dobil Nacer Bouhanni.
Jezni Valverde po kazni dobil gorsko etapo Alejandro Valverde je dobil zahtevno gorsko etapo Dirke po Kataloniji. Španec je na zaključnem vzponu na zimsko-športnem središču La Molina v ciljnem šprintu zanesljivo ugnal Daniela Martina.
4
Rojasu zaradi porivanja odvzeli majico vodilnega, Bahrain-Merida 17. Movistar je zmagal na ekipnem kronometru druge etape kolesarske Dirke po Kataloniji.
4
Bouhanni za las prekratek, etapo dobil Cimolai Davide Cimolai je dva dneva po dirki Milano–San Remo na katalonski teden prišel z željo, da ponovi etapno zmago z lanske dirke, želja pa se mu je uresničila že prvi dan.
2
Kwiatkowski v šprintu v San Remu hitrejši od Sagana Michal Kwiatkowski je zmagovalec 108. enodnevne kolesarske dirke Milano-San Remo. Na 291 km dolgi preizkušnji je bil član ekipe Sky najhitrejši v ciljnem šprintu trojice.
2
Roglič kljub poškodbi prsta ostal tik pod zmagovalnim odrom Primož Roglič je s petim mestom na kronometru v San Benedettu del Tronto zadržal skupno četrto mesto na kolesarski dirki od Tirenskega do Jadranskega morja. Zmagal je Nairo Quintana.
17
Mohorič v ovinku precenil svoje sposobnosti Fernando Gaviria je zmagovalec šeste etape kolesarske dirke Tirreno-Adriatico. V skupnem seštevku na vrhu ni sprememb.
10
Roglič tretji, Špilak pa deseti v 5. etapi, nova zmaga Sagana Dvakratni svetovni prvak Peter Sagan je dobil peto etapo dirke od Tirenskega do Jadranskega morja. S tret jim mestom se je izkazal Primož Roglič, Simon Špilak je zasedel 10. mesto.
21
Špilak na Terminillu napadel prehitro - Quintana prevzel vodstvo Nairo Quintana je dobil kraljevsko etape dirke od Tirreno-Adriatico in prevzel vodstvo v skupnem seštevku.
4
Sagan dobil tretjo etapo, Mezgec na petem mestu Svetovni prvak Peter Sagan je dobil tretjo etapo kolesarske dirke od Jadranskega do Tirenskega morja od Monterotonda Marittima do Montalta di Castra.
2
Roglič kljub šivom na prstu nadaljeval dirko Andre Greipel je zmagovalec pete etape kolesarske dirke Pariz–Nica, medtem ko je na preizkušnji od Tirenskega do Jadranskega morja etapo z izjemnim finišem dobil Geraint Thomas.
5

Citat za prebrat
link
Ljubo Jasnič
8
27. marec 2017 ob 10:36 Goran Janus uživa moje zaupanje. Tričetrt leta pred začetkom olimpijskih iger rošade niso pametne. Vidim, da tudi fantje dajejo podporo strokovnemu štabu.
Več novic ...
Anketa: 25. marec 2017 ob 07:49

Kakšno šolsko oceno bi dali slovenski reprezentanci v smučarskih skokih za letošnjo sezono?

odlično
prav dobro
dobro
zadostno
nezadostno
Arhiv
Kazalo