Kolesarstvo
slice
Dumoulin: Upam, da Quintana in Nibali zaradi takega dirkanja izgubita stopničke
Polanc padel iz deseterice, 25. maj 2017 ob 18:31 Tom Dumoulin na Dirki po Italiji ostaja v rožnati majici, potem ko je uspešno ubranil napade Naira Quintane in Vincenza Nibalija. Zahtevno 18. etapo je dobil Tejay van Garderen.
32
Rolland dočakal etapno zmago, Polanc skočil na 10. mesto
155
24. maj 2017 ob 15:36 Pierre Rolland je veliki zmagovalec 17. etape Dirke po Italiji. Drugi je bil Rui Costa, tretji Gorka Izagirre. Jan Polanc se je v skupni razvrstitvi prebil na 10. mesto.
Nibali in Quintana precej pridobila proti nesrečnemu Dumoulinu
104
23. maj 2017 ob 23:00 Vincenzo Nibali je zmagal na kraljevski etapi letošnje kolesarske Dirke po Italiji od Rovette do Bormia. V ciljnem šprintu je ugnal kolega v begu, Španca Mikela Lando.
Štangelj: Naslednji dnevi so kot naročeni za Nibalija
74
22. maj 2017 ob 19:51 " Kdor bo v težavah, bo plačal. Šteli se bodo mrtvi in Bog ne daj, da bi bili zraven ," pred kraljevsko etapo Gira razlaga Gorazd Štangelj, ki pravi, da se "njegov" Nibali ne bo predal do konca.
Jungels dobil šprint v skupini favoritov, Polanc napredoval na 14. mesto
21
21. maj 2017 ob 17:04 Bob Jungels, ki nosi belo majico za najboljšega mladega kolesarja, je dobil 15. etapo Dirke po Italiji. Luksemburžan se je veselil prve etapne zmage na tritedenskih dirkah.
Dumoulin dokazal, da v Alpah z njim ne bo šale Tom Dumoulin je z zmago na 14. etapi še povečal skupno vodstvo na Dirki po Italiji. Nizozemec je dokazal, da bo trd oreh za konkurente tudi zadnji teden v Alpah, saj je dobil vzpon k svetišču Oropa.
22
Remek delo Gavirie; Mohorič tri ure med ubežniki 13. etapa Dirke po Italiji je bila programirana za šprinterje. Po 167 km je v Tortoni roke spet dvignil Fernando Gaviria, ki je tokrat uprizoril izjemen šov.
19
Roglič se pripravlja na Tour - ogledal si je že vse gorske etape Po odličnem prvem delu sezone, ko je zmagal na treh dirkah svetovne serije, se je kolesar Primož Roglič vrnil domov in misli usmeril proti Dirki po Franciji.
15
Gaviria kralj šprintov na Giru, Polanc izgubil modro majico Fernando Gaviria je dobil še tretjo etapo v šprintu na letošnji Dirki po Italiji. Rožnato majico je tudi po 12. etapi zadržal Tom Dumoulin.
13
Žilavi Fraile do uspeha kariere - Dumoulin odbil vse napade Nepopustljivi Omar Fraile je dobil 11. etapo Dirke po Italiji. Tom Dumoulin je imel veliko dela, saj so morali kolesarji prevoziti kar štiri kategorizirane vzpone.
9
Dumoulin po kronometru trdno v rožnatem, kaznovani Tratnik 11. Nizozemski kolesar Tom Dumoulin je pričakovano zmagal na 10. etapi Dirke po Italiji, nekaj manj kot 40 km dolgem kronometru od Foligna do Montefalca v Umbriji.
27
Drugi junijski konec tedna spet v znamenju maratona Franja Prireditelji letošnjega že 36. kolesarskega maratona Franja, ki bo potekal med 9. in 11. junijem, pričakujejo, da bo udeležba rekordna.
4
Vzgoja, ki je dala nepopustljivega borca " Niti enkrat mu ni bilo treba reči, naj gre na trening, niti enkrat ni zajokal. Je borec, kot ga ni ," o svojem sinu Janu pravi Marko Polanc.
11
Jan Polanc utegne prevzeti vlogo kapetana svoje ekipe Medtem ko so nekateri favoriti Gira na prost ponedeljek celili rane nedeljske etape, je rožnati Nairo Quintana misli že preusmeril k torkovi uri resnice. Vzpon na Blockhaus
16
Quintana na Blockhausu postavil temelje za drugo zmago na Giru Nairo Quintana je v veličastnem slogu opravil s tekmeci na 9. etapi Dirke po Italiji, ki se je končala na strmem vzponu na Blockhaus.
30

Citat za prebrat
link
Brane Oblak
21
25. maj 2017 ob 14:01 Poglejte malega Zahovića, on ima srečo, da ima v Mariboru očeta. Štos je v tem, da ima kakovost. Če poleg ne bi bilo očeta, morda ne bi dobil toliko priložnosti, kot jih je dobil.
Več novic ...
Anketa: 24. maj 2017 ob 15:18

Kdo bo zmagovalec OP Francije v tenisu?

Rafael Nadal
Novak Đoković
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo