Kolesarstvo
slice
Dirka po Španiji se bo leta 2020 začela - na Nizozemskem
Utrecht do zgodovinskega mejnika, 13. december 2018 ob 16:00 Kolesarska Dirka po Španiji bo v letu 2020 spet imela mednarodni pridih.
8
Sky se bo iz kolesarstva poslovil konec leta 2019
25
12. december 2018 ob 18:45 Sky se je odločil, da bo v vrhunskem kolesarstvu sodeloval le še v letu 2019, nato bo ekipa sodelovala z drugim sponzorjem.
Jani Brajkovič za naslednjo sezono nima kluba
23
22. november 2018 ob 16:59 Jani Brajkovič zapušča Adrio Mobil, kakšna bo njegova prihodnost, pa še ni znano. Ali se že spogleduje s koncem kariere?
Novi izziv Polone Batagelj: doktorat iz prava
7
19. november 2018 ob 16:06 Devetkratna zaporedna državna prvakinja v kolesarstvu Polona Batagelj je končala kariero: " Dosegla sem, kar sem želela. Kolesarstvu sem dala, kar sem lahko. " 29-letna Batageljeva, članica edine ...
Kump in Per se vračata v staro gnezdo
7
13. november 2018 ob 11:48 V Adrio Mobil se vračata dva kolesarja, ki sta s klubom zrasla in dosegla lepe rezultate - Marko Kump in David Per.
Velodrom čaka le še na sibirski bor Ves čas slavnostne akademije v čast našemu najboljšemu športniku doslej sem razmišljal, kaj bi si prav Leon Štukelj, ki je bil ves čas predan svojim načelom, mislil ob vsem pompu, ki ga praviloma ni ...
21
Bodo profesionalni kolesarji našli čas za dirke v ciklokrosu? V soboto se bo v Ilirski Bistrici začela sezona v ciklokrosu 2018/19.
8
Tafi pri 52 letih spet na tlakovce Roubaixa " Vsi mi govorijo, da sem nor, " pravi nekdanji italijanski kolesar Andrea Tafi, ki se je odločil, da bo spet nastopil na eni od najbolj slovitih enodnevnih kolesarskih dirk Pariz - Roubaix.
21
Borut Božič po novem Štangljev pomočnik pri Bahrain-Meridi Slovenski kolesar Borut Božič je po dolgih in uspešnih letih letos avgusta odpeljal zadnjo dirko med profesionalci.
10
Filip novi športni direktor Adrie Mobila Novi športni direktor kontinentalne kolesarske ekipe Adria Mobil je Branko Filip.
Rogliču je kar malo žal, da si je privoščil dopust Primož Roglič po dopustu spet trenira: "Lažje mi je, če pohitiš in je začetek sezone bolj sproščen." Na kateri "grand tour" bo šel naslednje leto, še ne ve.
12
Novomeški velodrom dokončno pripravljen januarja prihodnje leto Prenovo pred 22 leti zgrajenega kolesarskega velodroma v Češči vasi pri Novem mestu bodo zaradi nepričakovane lesne gobe na konstrukciji kolesarske steze končali januarja.
7
Valverde za konec sezone premagal zmagovalca Toura Alejandro Valverde je zmagovalec kriterija Saitama na Japonskem. V sprintu je svetovni prvak ugnal zmagovalca letošnje Dirke po Franciji Gerainta Thomasa.
6
Wiggins med ikone prišteva tudi padlega Armstronga Predsednik UCI-ja David Lappartient pravi, da je nedopustno, ker nekdanji zmagovalec Dirke po Franciji Bradley Wiggins Lanca Armstronga še vedno šteje za kolesarsko ikono.
30
Giro s številnimi vzponi in tremi kronometri eden najtežjih zadnjih let Prireditelji prve tritedenske kolesarske dirke v sezoni, Dirke po Italiji, so predstavili podrobnosti trase naslednje izvedbe. Giro se bo začel 11. maja v Bologni, cilj pa bo 2. junija v Veroni.
13

Izbor
Citat za prebrat
link
Veselin Vujović
8
14. december 2018 ob 16:55 Niti s svojimi otroki ne igram prijateljskih tekem, vedno igram zares. Trudili se bomo, da bomo na obeh tekmah premagali Francoze. Zakaj pa ne?
Več novic ...
Anketa: 4. december 2018 ob 04:49

Nostradamusi, katero mesto bo Slovenija osvojila v kvalifikacijski skupini G za Euro 2020?

Prvo mesto.
Drugo mesto.
Tretje mesto.
Četrto mesto.
Peto mesto.
Šesto mesto.
Arhiv
Kazalo