Zdaj so na voljo tudi vstopnice za predtekmovanje. Foto: MMC RTV SLO
Zdaj so na voljo tudi vstopnice za predtekmovanje. Foto: MMC RTV SLO
Začetek prodaje vstopnic za EP v košarki

Še vedno sicer obstaja možnost, da bo nekaj vstopnic na voljo na dan posameznih tekem, saj lahko pride do odpovedi ali vrnitve vstopnic FIBA/FIBA Europe, ki jih bo Košarkarska zveza Slovenije v tem primeru naknadno spustila v prodajo. Informacije o prostih vstopnicah na dan tekme bodo objavljene izključno na posebni podstrani EuroBasketa 2013 na spletni strani Eventima, prodajali pa jih bodo na blagajnah dvoran.
Slovenija bo igrala v Celju
Kot je znano, bo slovenska reprezentanca igrala v pretekmovalni skupini C v Celju. Preostale skupine bodo gostili Jesenice, Koper in Ljubljana. Vstopnice za prvi del prvenstva so začeli prodajati v ponedeljek ob 17.00.

"V povprečju je bilo v prodaji 3.000 vstopnic na tekmo. Interesa je pa toliko, da bi bila dvorana za 50.000 verjetno premajhna ...," so na Twitterju zapisali pri Košarkarski zvezi Slovenije.

Nakup za druge tekme prvega dela je še vedno mogoč prek Eventima in na bencinskih servisih Petrola v Sloveniji in na Hrvaškem. Vsak posameznik lahko kupi največ štiri vstopnice na posamezno tekmo. Cene za prvi del tekmovanja so odvisno od kategorije po 15, 25 in 35 evrov.
Paketnih vstopnic za več tekem ali delov prvenstva ni.

Vse tekme Slovenije ob 21.00
Še vedno so na voljo tudi vstopnice za tekme drugega dela, četrtfinala in polfinala. V tem trenutku je razprodana finalna tekma. Prireditelji sporočajo, da bo ogled tekem mogoč tudi v posebnih navijaških conah pred dvoranami.

Slovenija bo vse tekme prvega dela ter morebitne tekme drugega dela, četrtfinala in polfinala igrala ob 21.00.

Začetek prodaje vstopnic za EP v košarki