Košarka
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.3 od 40 glasov Ocenite to novico!
Jani Möderndorfer
Jani Möderndorfer se je ob koncu svojega predsednikovanja, ki se bo uradno končalo s skupščino 4. julija, zahvalil sodelavcem v klubu. Za zaposlene je dejal, da so razumeli razmere, ki se jih v normalnih gospodarskih družbah ne, kaj šele v javni upravi. Izpostavil je tudi prostovoljce, ki še vedno v klubu delajo brezplačno, ker verjamejo v Olimpijo in jo imajo radi, je dodal. Foto: MMC RTV SLO
       Ker me letos ni bilo veliko na tekmah, ste nekateri celo napisali, da sem neviden predsednik. Upam si trditi, da sem eden izmed predsednikov, ki je bil na največ tekmah v zgodovini Olimpije, in zato sem presenečen, ko ste pisali o nevidnem predsedniku. Upam si trditi, da sem bil eden tistih predsednikov, ki je bil na največ tekmah in največ gostovanjih, tako po Evropi kot po Jadranu. V zadnjem letu sem želel na tak način sporočiti sponzorjem, da že kličem na pomoč in naj že končno pošljejo novega predsednika. Verjemite mi, da mi niti ena tekma in niti ena neumnost, ki se je zgodila Olimpiji, nista ušli. Kar se pa tiče zadnje tekme za naslov državnega prvaka, pa sem bil v državnem zboru, kjer sem sprejemal zakon o alkoholu in na ta način bolj pomagal Olimpiji, kot bi ji s prisotnostjo na tekmi. Upam si trditi, da sem naredil več kot marsikdo, da ta Olimpija normalno funkcionira.       
Union Olimpija - Rogaška
Košarkarji Olimpije so letos prekinili niz neuspehov in prvič, odkar je predsednik Jani Möderndorfer, postali državni prvaki, ob tem so osvojili še pokal. Foto: BoBo/Srdjan Živulović
       Veliko vlogo igrajo agenti, ki imajo škarje in platno pri marsikateri pogodbi in odločitvi. Zato ni vse v denarju in kako si klub zamišlja, da bo izpeljal politiko. Marsikateri igralec ni šel, ker Olimpija ni imela možnosti, ampak ker je tako odločil agenti. Za ogromno igralcev Olimpija v teh sedmih letih ni imela finančnih razmer, ki so jim jih ponudili v tujini. Hvaležen sem tistim klubom, ki jih potem razvijajo naprej, marsikateri pa je klavrno končal, ker je šel prezgodaj ali z velikimi pričakovanji. Svoje je odigrala agentska politika.       

Dodaj v

Ob odhodu Möderndorferja dolg Olimpije nekaj manj kot milijon

Möderndorfer: KZS je pozabil na svoje osnovno poslanstvo
28. junij 2017 ob 14:25
Ljubljana - MMC RTV SLO

Jani Möderndorfer je uradno odstopil z mesta predsednika košarkarjev Olimpije, funkcijo pa bo po skupščini, ki bo v torek, prevzel Tomaž Berločnik, predsednik uprave Petrola.

Kar je neuradno znano že nekaj časa, se bo torej zgodilo po skupščini, ki jo je sklical dozdajšnji predsednik. "Z namenom, da napovem svoj odstop in podam realne ter ne fiktivne številke, kot marsikdo napoveduje in si domišlja, da vse ve o situaciji v klubu, sem sklical novinarsko konferenco," je uvodoma v Stožicah razlagal Möderndorfer, ki je sedem let predsednikoval slovenskemu klubu z največ lovorikami. Njegov odstop je nujen, da se omogočijo postopki, ki so potrebni, da se od sponzorjev dobi novega predsednika. Ob tem Möderndorfer dodaja, da je "vesel, da je prišlo do dogovora, a bo dokončno verjel, ko se bo vse skupaj realiziralo, saj je v sedmih letih slišal toliko obljub in zgodb, ki se potem niso zgodile".

Klub vsaj trikrat pred stečajem
"Postal sem začasni predsednik in teh začasnosti se najbolj bojim, saj se je ta začasnost oblikovala v trajnost. Sedem let smo čakali, da se je nekdo opogumil in bo prevzel to funkcijo. Bilo je kar nekaj junakov, ki so sicer napovedovali želje, da bi vodili ta klub, a teh želja niso mogli uresničiti, ker niso bile realne, niso imele osnove in ne podpore pokroviteljev. V sedmih letih si štejem v čast, da sem uspel preprečiti, da vsaj trikrat Olimpija ni šla v stečaj, vsaj enkrat v popoln propad in totalno sramoto, ki bi se zgodila, če bi bili tedaj narejeni določeni koraki," je povedal Möderndorfer. Tako je bilo ob predlagani prisilni poravnavi lani, ko bi šel klub lahko v stečaj: "Najmanj sem si želel, da bi bil zadnji predsednik Olimpije. Resno je bilo tudi na začetku, ko sem postal predsednik, ko je nekdo od direktorjev želel poslati klub v stečaj, da bi se rešil dolgov. Na to nisem pristal in sem rekel, da tega preprosto ne dovolim. Dokler sem predsednik, se bo ljudem vračalo, kar se je klub zadolžil."

Klub je prevzel v težkih časih in ga vodil v nezavidljivem finančnem stanju. V tem obdobju so se vse težave odražale tudi na parketu, saj je le enkrat v tem obdobju Olimpija postala državni prvak, še to ji je uspelo pred mesecem dni. Kljub številnim neuspehom na igriščih so po besedah predsednika z izidi zadovoljni: "Z rezultati smo glede na finančni položaj v zadnjih sedmih letih izredno zadovoljni. Obveznosti so se iz preteklih let tako močno dvignile, da nihče ni mogel z enim carskim rezom narediti konec in pokriti vseh dolgov. To se je vedno poznalo pri tekočem poslovanju. Sredstva sponzorjev za tekoče poslovanje so se morala odtrgati za dolgove za nazaj. Temu primerni so bili stroški za ekipo manjši. Letos smo bili cenejši tudi od kakšnega slovenskega kluba. To je paradoks, ko smo imeli najbogatejšo ekipo, nismo bili prvaki, zdaj, ko smo imeli najcenejšo, pa smo to postali. To pomeni, da denar (včasih) ni vse, je pa ogromno."

Dolg trenutno znaša 967.737 evrov
Ob tem je poudaril, da je zadovoljen, da je dolg znatno zmanjšan. Pred sedmimi leti je namreč znašal 5,5 milijona evrov, do konca sezone 2012/13 so ga zmanjšali na dobrih 3,800.000, leto zatem na dobre tri milijone, leto kasneje na dobrih 2,600.000, lani na dobrih 2,200.000, pa vse do trenutnih 967.737 evrov. "Tak je dolg in ne takšen, kot pišejo nekateri, ki mislijo, da vedo vse," je dodal Möderndorfer. Ob tem je pristavil, da ima trenutno klub podpisano sponzorsko pogodbo le z BTC-jem, preostale pa so potekle: "Olimpijo podpirajo mogočni sponzorji. Smo v pričakovanju večletnih podpisov pogodb z novim predsednikom. Pričakujemo, da bodo to storili Union, Triglav, Petrol, Spar, Telekom Slovenije in večni spremljevalec in zaščitnik kluba Mestna občina Ljubljane."

Olimpija je v vseh teh letih po Möderndorferjevih besedah poslovala zakonito, kar lahko podpre z revizijami in poročili, za kar pa, kot pravi, ne more trditi za predhodnike. Kot pravi, je z vsemi predsedniki uprav sponzorjev v dobrih odnosih, sicer bi že podali predlog, da predčasno konča funkcijo, tako pa so ga prosili, da za pol leta podaljša delovanje, ker ni bilo prave osebe, ki bi postala predsednik. Möderndorfer tudi pravi, da je že pred enim letom on nagovarjal Berločnika, da se spopade z izzivom. Verjame v sponzorje, kajti, "če ne bi bili pravi, bi se že zdavnaj umaknili". "Stoodstotno Petrol ne bo financiral kluba. To bo več sponzorjev, in če jih več drži skupaj, je klub močnejši. Če je le en in ta izstopi, kluba ni več. To je preveč tvegano. Večkrat so se zgodbe z enim pokroviteljem slabo končale. Tisti, ki pričakuje, da bo že ne vem kaj v naslednji sezoni, živi v pravljici. Z zmernimi in razumnimi koraki je treba iti naprej. Z majhnimi koraki se daleč pride in verjamem, da bodo tako sponzorji delali. Še vedno ima Olimpija veliko ime v regiji. Težko najdemo klub, ki deluje bolj vzorno od Olimpije. Le tisti, ki je izredno močan, to pa je trenutno Cedevita, ki je na povsem drugih ekonomskih kazalcih. Verjamem, da tudi Olimpija lahko stopi na takšen vlak," je ob tem dodal.

"KZS je pozabil na svoje osnovno poslanstvo"
Trener Gašper Okorn se z bodočim predsednikom že pogovarja in z njim sestavlja ekipo. To se dogaja že junija in ne tako kot v preteklih letih, ko je Olimpija sestavljala moštvo še celo septembra. Pod pogodbo so iz lanske sezone Gregor Hrovat, Jan Barbarič in Žiga Jurček, podaljšal je Dražen Bubnić, nova imena pa so za zdaj Jan Špan, Erjon Kastrati in Bojan Radulović.

Za konec se je dotaknil še odnosa s Košarkarsko zvezo Slovenijo, s katero so bili letos večkrat na nasprotnih bregovih: "KZS ima svojevrsten položaj in na trenutke imamo občutek, kot da se obnašajo, da imajo svoj klub, imajo pa le reprezentanco, ki je zelo pomembna, a pozabljajo, da se z njo ukvarjajo nekaj več kot dva meseca, klubi pa moramo delati 365 dni v letu, da proizvajamo nove igralce, ki bodo kasneje, če bodo uspešni, prišli do reprezentance. KZS je pozabil na svoje osnovno poslanstvo. To je pomagati klubom, ne pa jim nagajati ali celo diktirati politiko, kako se bodo klubi razvijali. Če se bo to nadaljevalo, potem ni daleč dan, ko se bodo prvoligaši morali odločiti in narediti potezo, da se končno osamosvojijo od KZS-ja, ki jim ta hip velike koristi v prvi ligi ne daje. A o tem bodo odločala druga vodstva. Z vso zmešnjavo, ki so jo ustvarjali in pomagali Fibi zaradi svoje uklonjene glave, namesto da bi stopili za slovensko košarko, so naredili več škode kot koristi, o čemer danes govorijo sami rezultati."

Tilen Jamnik

Prijavi napako
Komentarji
Ribiič
# 28.06.2017 ob 14:41
Jani Möderndorfer - simbol korupcije, nesposobnosti ...
caree
# 28.06.2017 ob 14:58
Če zaključim:

LETO 2014: Dolg je 1 milijon
LETO 2017: Dolg je 800 k

Dolg se je v zmanjšal le za 200 k in to ob veliko cenejši ekipi: Kam je šla razlika???
caree
# 28.06.2017 ob 14:54
PGLEJTE TELO:
LETA 2014 JE REKEL DA JE DOLGA LE ŠE ZA MILJON!

http://www.rtvslo.si/sport/citat-za-prebrat/jani-moederndorfer/346188
Trubadur
# 28.06.2017 ob 14:39
Pred sedmimi leti je namreč znašal 5,5 milijona evrov

Kdo pa je naredil takšen dolg?
overtake
# 28.06.2017 ob 14:58
To je to ko ti medicinska sestra vodi klub... od premagovanja panathinaikosa, cskaja, ipd. do izgubljanja proti neki rogaški
pobalin
# 28.06.2017 ob 14:39
Ce je bil pred 7imi leti dolg 5.5, sedaj pa je se slab milijon, pomeni, da se je dolg na leto zmanjsal za 700.000 evrov. Ce temu dodam se stroske ekipe okoli 400.000 na sezono, je Olimpija razpolagala z 1.1 mio na leto (100-200.000 na sponzorja), kar se mi zdi kar ok.
Mogoce ve kdo, koliko prispeva posamezni spoznor?
RGrojzde
# 28.06.2017 ob 14:41
Koncno je spakeru kufre. 7 let prepozno. Eden najvecjih nategunov, ki so kadarkoli prisli v ta klub.

Spet neko metanjale peska v oci da nihce ni hotel prevzeti kluba. So bili ljudje pred vrati z denarjem pa jih je enostavno odslovil, ker bi mogu sam spakirat kovcke.
Upam da mu sledi se gospod zupancic ce se ni spakeru kufrou. Od pr cloveka do direktorja kluba. To je mozno samo pri nas.

Upajmo na boljse case :)
jasej1
# 28.06.2017 ob 14:45
Tako kot je napisal pobalin. Petrol bo po novem prispeval bistveno več kot Union, ki pa bo zmanjšal vložek. Številk ne vem, a dolg bi se moral še v tem letu pokriti. Letos je za ekipo cca. 600.000€, če so moji podatki pravilni. Naslednjo sezono naj bi bil proračun za prvo ekipo okoli 1.5 milijona (ali več), ob predpostavki, da do takrat ne pride do kakšnih novih težav.

Möderndorfer je bil bolj lutka na tem položaju, jasno je, da so stvari opravljali drugi (predvsem Mermal in Janković). Se pa popolnoma strinjam z njim glede KZS.

Sicer sem pa vesel, da stvari gredo v pravo smer. Raje pa vidim, da podpisujejo igralce kot so Špan, Radulović in Kastrati ter so potem resno plačani, kot pa Lorbek, Nachbar ipd., pa da jih potem ne morejo plačati.
friks
# 28.06.2017 ob 15:14
Zakaj človek, ki mu nihče ne verjame niti besedice skliče novinarsko konferenco?

Škoda časa.
Gandhi1
# 28.06.2017 ob 15:13
Kot dolenc cestitam Olimpijj, ki je koncno izbrala pravo pot, počasi na zeleno vejo. Že res, da v novi sezoni še ne bodo strah in trepet parketov, bo pa že veliko, če se dolg do konca poplača. Ekipo za 600k pa še vedno sestaviš vrhunsko, za naše razmere.
maja kibira
# 28.06.2017 ob 15:09
Prisel..pokradel...naredil skodo in odsel...tipicni nesposobnez
delko car
# 28.06.2017 ob 14:42
Povprečni stroški članske ekipe v 7 letih so bili okoli 800.000 in ne 400.000 kot je bila zgolj zadnja sezona.
AM
# 28.06.2017 ob 14:54
Koliko denarja je šlo v zasebne žepe ?
caree
# 28.06.2017 ob 14:41
NE SE SLEPITI:

Leta 2015 je bil dolg 1.8 miljona
http://www.rtvslo.si/sport/kosarka/skups
cina-brez-pretresov-moederndorfer-ostaja-dolg-pod-dva-milijona/368262

Tukaj pa ogovri, da je bil dolg 2.6 miljona
maja kibira
# 28.06.2017 ob 15:25
Tipicni nesposobnez ki se je zaradi politicne funkcije povzpel v klubu na funkcijo o kateri nima pojma..
urle
# 28.06.2017 ob 17:34
Dolg so povzročili : Zmago Sagadin, Rado Lorbek & company...PIKA vsaj začeli so ga , ZAJETNO!!! v legendarnih letih olimpije... ja! so legendarno kradli! "takrat so spregledali 240 milijonov tolarjev, ker niso vedeli, da je treba obračunat prometni davek..... jebenti, no, novinarji, a res ne znate pogledat mal nazaj????????????
-tuditi
# 28.06.2017 ob 16:43
Okoli KZS-ja je po povedal edino pravilno.

Me prav zanima kaj bi bilo če bi klubi prepovedali članom in košarkarjem v mlajših selekcijah, da gredo v reprezentanco. Reprezentance brez košarkarjev, ki se razvijajo v klubih NI!
danimmc
# 28.06.2017 ob 15:49
To morate videti: Jecljanje, nervoza in sprenevedanje Andreja Plausteinerja na zaslišanju pred Logarjevo preiskovalno komisijo o pranju denarja

https://www.youtube.com/watch?v=xvLgyq-ZTTQ
delko car
# 28.06.2017 ob 15:23
RTV kaj pa novica, da je Primorsko okrepil predlanski MVP Marjan Čakarun (3-letna pogodba) pred tem pa še Vujasinovič in Hodžič, Morina je podaljšal Ferme, Mulalič, Rojc in Joksimovič pa kandidati za podpis. Primorska bo letos v ožjem krogu favoritov za naslov prvaka...
infostriker
# 28.06.2017 ob 16:12
A to je ta medicinska sestra?
Plavica1
# 28.06.2017 ob 15:44
Od leta 2010, ko je gospod prevzel mesto predsednika je klub PREJEL 5.5 milijonov samo od javnih podjetij, med drugim tudi 25.000 od JP Žale ( a je šlo za pogreb Olimpije), kar 4,5 milijonov pa od Mestne občine Ljubljana. In niso uspeli sanirati milijon dolga. A so morali denar VRAČATI nazaj? In kdaj bo sprejet zakon, da javna podjetja NE SMEJO finacirati nobenih drugih stvari, kot svojo dejavnost. Vo-KA nam "krade" denar za dežnino, potem ga pa tala športnim društvom.
RamK
# 28.06.2017 ob 15:31
LETO 2014: Dolg je 1 milijon

Ajpes pravi 3,3M (po spominu, nisem šel še enkrat preveriti).
frutek01
# 28.06.2017 ob 15:30
Dejstvo je, da so vsi ti podatki o dolgu nerelevanti in zavajujoči.
REsnica
# 28.06.2017 ob 18:53
Jani, tipičen karierni politik, ki se na vse spozna. Olimpija je po 7 letih stopicanja na mestu tam kjer je bila. To je za politika velik uspeh!

Po tako uspešni karieri v športu bi lahko dobil kak fotelj na rdečem križu, kaki banki ali morda v olimpijskem komiteju, ko ima tako velike izkušnje v športu?

Narod bi se moral zahvalit tako sposobnemu politiku in mu postaviti spomenik ali po njem poimenovati kako mesto, ulico, trg, letališče ali pristanišče...
čak mal noris
# 28.06.2017 ob 18:20
To, da je prišlo do tega, da je ta zguba sploh kdaj lahko bil predsednik Olimpije, je sramota za vse večne čase.
Bivši uporabnik
# 28.06.2017 ob 16:41
Čvekač opankarjev
RamK
# 28.06.2017 ob 15:32
Olimpija je v vseh teh letih po Möderndorferjevih besedah poslovala zakonito

V 'normalni' državi bi to bilo normalno; pri nas je pa nekaj, za kar se je vredno pohvaliti.
Res imamo lepe moralne standarde...
mihamiha23
# 28.06.2017 ob 14:35
če bi takrat rajglu pustili, da opravi svoje delo, bi olimpija danes igrala evroligo
KLIPAN
# 28.06.2017 ob 21:40
@RGrojzde
"Spet neko metanjale peska v oci da nihce ni hotel prevzeti kluba. So bili ljudje pred vrati z denarjem pa jih je enostavno odslovil, ker bi mogu sam spakirat kovcke. "

Vsaj kako ime ali dve teh "ljudi z denarjem"??
urle
# 28.06.2017 ob 17:36
ah, imate radi obletnice, se mi zdi , da je 20 obletnica začetka kalvarije..... FUJ
Plavica1
# 28.06.2017 ob 16:15
zabavljac # 28.06.2017 ob 16:02 Bols da VO-KA da denar za sport, kot, da si izplacujejo nagrade za "uspesnost".

Javna podjetja v tujini si NIKOLI ne smejo izplačevati "nagrade za uspešnost", saj so ta podjetja last vseh tistih, ki jih plačujejo. Torej, v teh podjetjih mora biti točno določena plačilna lestvice, dobijo 12 plač, regres in božičnico, zadnje dvoje skladno z zakoni, imajo plačane Sredstva, ki pa jih pobirajo, lahko vlagajo samo v redni program, investicije in zgornje stroške firme. Ne pa da nam zaračunavajo dežnino na m2 strehe, ki se preko žlebov zliva v javno kanalizacijo. To tudi pomaga pri čiščenju kanalizacije, ne pa da nam zaračunavajo čiščenje deževnice !!! In me zanima, koliko MOL plača za čiščenje deževnice, ki se z javnih površin v lasti MOL tudi zliva v javno kanalizacijo? Ceste, trgi, parkirišča ......? Saj to je ista deževnica, moghoče še bolj umazana.
moj komentar
# 28.06.2017 ob 19:10
Politika ne smeš spustiti v športno finančno upravo. To je tako kot bi sestradano lisico spustil v kurnik.
Kobilica-poet
# 28.06.2017 ob 19:00
..kdaj pa je še kak politik bil dober gospodar...
Zoro27
# 28.06.2017 ob 18:53
Samo milijon? V MOL-u so dolgovi njegove kompanije veliko večji. :)
1a34
# 28.06.2017 ob 18:23
Tivoli je večen.
slovenc pa pol
# 28.06.2017 ob 18:13
jani...Hvala za odhod...in naj te nikoli vec ne vidimo v blizini nase Olimpije
kotzi
# 28.06.2017 ob 16:51
a to je ta tip k se spozna na vse....upam da ga naslednje volitve odnesejo na smetisce zgodovine
Sibid
# 28.06.2017 ob 16:31
Koncno je sedemletna katastrofa končana...politike pa je potrbno držati čim dlje od denarja namenjenega za šport.
atal
# 28.06.2017 ob 15:26
tu milijonček, tam milijonček, ...
RamK
# 28.06.2017 ob 15:22
Dolg trenutno znaša 967.737 evrov
leto kasneje na dobrih 2,600.000, lani na dobrih 2,200.000, pa vse do trenutnih 967.737 evrov.

Dragi Tilen Jamnik,
www.ajpes.si -> poročilo UO za 31.12.2016 -> stran 31 -> dolg znaša 2,3M (hehe, zgoraj navedenih 2,200.000 je dejansko 2.299.943)
Jaz bi vseeno raje verjel uradno objavljenim podatkom, kot pa temu, kar pride iz ust medicinskega brata. Vsekakor bi se jih pa spodobilo preveriti.
MiD
# 28.06.2017 ob 15:21
Letos je Olimpija kar zadeva sestavljanje ekipe pred konkurenti, razen morda pred Sixt Primorsko, ki bo, vsaj po sedaj razkritih imenih v naslednji sezoni še precej močnejša. Ohranili so velik del letošnje ekipe (Zupan, Morina, Kosi, Lisica, Petrović), vrača se Hodžič, prišla sta že Vujasinovič in Čakarun, omenja se prihod Fermeta... Po trenutno znanih imenih je to že ekipa, ki prav nič ne zaostaja za Olimpijo ima pa zelo dobro strokovno vodstvo in odlično upravo kluba.
Plavica1
# 28.06.2017 ob 17:42
@urle ja! so legendarno kradli! "takrat so spregledali 240 milijonov tolarjev,

A ni 240 milijonov tolarjev ravno milijon evrov ?? Ta dolg je kar "stabilen" kenede?
watwat
# 28.06.2017 ob 17:10
Mu lahko prosim jaz pospravim pisarno in ga pospremim do vrat?
moj komentar
# 29.06.2017 ob 12:14
Ista zgodba je bila z nogometno Olimpijo in danes vidimo kam so jo pripeljali politiki in diletanti, ki nimajo veze s športom.
Olimpija je kot institucija omrežena z političnimi nesposobnimi odpadki, ki si v njej osigurajo plačo in bonitete, o športni stroki pa nimajo blage veze. Važno, da prejemajo dobre plače in glumijo lokalne frajerje. Zaradi teh lokalnih frajerjev je ljubljanski šport v podnju.
Sramota, da glavno mesto ene srednje-evropske evropske države, nima predstavnikov v igrah z žogo na najvišji tekmovalni ravni. Sponzorji se Olimpije ognejo v širokem loku. Najbrž že vedo zakaj.
moj komentar
# 29.06.2017 ob 12:09
Vsi, ko so do sedaj vodili ta klub, so mu kradli in kradejo še danes.
Problem je ker ni nobene finančne odgovornosti in ni inšpektorskega nadzora.
Vse je skorumpirano in prijateljsko povezano do obisti.
Poplenijo in odidejo......
quasinormal
# 29.06.2017 ob 10:50
Krasno, a 7 let prepozno!
Klub je v zgolj nekaj let proste paše Zokijeve črede popolnoma zapravil ugled, ki ga je Olimpija v domačem in evropskem košarkarskem svetu gradila desetletja. Pot nazaj tja kjer smo ostali pred žepanovanjem (torej top 16 ekipa Evrope) bo dolga in naporna - in dokler bo klub pod patronatom politike (bodisi državne ali občinske - v primeru Ljubljane je to eno in isto) in ne stroke in posla, žal tudi misija nemogoče.
Lovec
# 29.06.2017 ob 09:30
Union Olimpija bi morala že zdavnaj v stečaj. Le in zgolj politične igrice ter botrstvo starih struktur je Olimpijo držalo pokonci.

Kako lahko Jani vodi Klub in je hkrati tudi poslanec, ki skače iz stranke v strank kot usmerjena kobilica ?
piresica
# 29.06.2017 ob 08:46
Potrebno je povedat , da dolg ni povzročil Jani ampak Sagadin in comp. . Sagadina čim dalje od kluba , da ponovno ne pokrade Olimpije .
Debely
# 28.06.2017 ob 20:25
Pred sezono ali dvema je bil dolg skoraj isti. Kdo tukaj blefira?
MiStri57
# 28.06.2017 ob 19:40
Tipičen politikant....gleda nas v oči in serje.....kot so ugotovili že nekateri, (celo prilepili dokaz), je tem politikom res dovoljeno lagati vesoljni Sloveniji, pa ga nihče ne povpraša po zdravju....če bi res z tako težavo opravljal to funkcijo, bi zdavnaj rekel adijo.....pa ni, ker se mu je verjetno splačalo.....
Jadranska liga
Državno prvenstvo v košarki
link
Petrol Olimpija dobila derbi s Krko
25
17. marec 2018 ob 21:57 Košarkarji Petrola Olimpije so v Ligi za prvaka zmagali še tretjič zapored, potem ko so v derbiju 3. kroga premagali Krko s 77:70. Novomeščani so izgubili prvič v drugem delu.
Več novic ...
Evropski pokali v košarki
link
Mrk zmajev v zadnji četrtini, upanja za Evropo ni več
35
30. januar 2018 ob 23:11 Košarkarji Petrola Olimpije so na zadnji domači tekmi v Fibini Ligi prvakov, odigrali so jo v Tivoliju, morali priznati premoč grškemu AEK-u (71:80).
Več novic ...
Kazalo