Motošporti
slice
Marčiča bolj kot zlom golenice bolelo srce
Pod avtomobilom Peterhansla vkleščen 15 minut, 16. januar 2017 ob 13:14 Edini slovenski udeleženec slovitega relija Dakar Simon Marčič je v Buenos Airesu uspešno prestal operacijo odpr tega zloma golenice in se v torek vrača v Slovenijo.
10
Peterhansel trinajstič najboljši na Reliju Dakar
2
14. januar 2017 ob 14:06 Francoz Stephane Peterhansel je skupni zmagovalec vzdržljivostnega Relija Dakar, potem ko je v zadnji, 12. etapi v Rio Cuartu za rojakom Sebastienom Loebom zaostal za 19 sekund.
Marčič po nesreči s Peterhanslom končal Dakar
23
12. januar 2017 ob 16:21 Edini slovenski predstavnik na Reliju Dakar, motorist Simon Marčič, je po nesreči s Stephanom Peterhanslom že zaključil vzdržljivostno dirko.
Zemeljski plaz odnesel 9. etapo - Loeb pred Peterhanslom
5
11. januar 2017 ob 17:52 Organizatorji Relija Dakar so morali zaradi obilnega deževja in neviht, ki so sprožili obsežen zemeljski plaz v bližini vasi Volcan v Argentini, odpovedati deveto etapo.
Peterhansel še povečal prednost pred rojakom Loebom
9. januar 2017 ob 23:34 Stephane Peterhansel je dobil 7. etapo Relija Dakar in še povišal prednost v skupnem seštevku med avtomobilisti.
Price in Al Attiyah že končala reli Dakar Avstralec Toby Price, branilec naslova zmagovalca relija Dakar med motociklisti, se je moral od letošnje dirke že posloviti. V četrti etapi je padel, si zlomil levo nogo in dan končal v bolnišnici.
8
Marčič odhaja na tretji Reli Dakar V ponedeljek se bo začel Reli Dakar, ena najtežjih preizkušenj v avtomobilizmu in motociklizmu. Tretjič bo nastopil slovenski motociklist Simon Marčič.
10
Marčič na tretji Dakar s konkretnejšimi cilji Mariborčan Simon Marčič se bo tik pred novim letom odpravil na eno največjih vzdržljivostnih preizkušenj v motošportu, na dirko Rally Dakar.
11
Ogier bo vozil za ekipo M Sport Ford Svetovni prvak v reliju Sebastien Ogier je našel nove delodajalce. V novi sezoni bo vozil za ekipo M Sport Ford.
4
Volkswagnovo slovo od relija z zmago Mikkelsena Norvežan Andreas Mikkelsen s sovoznikom Andersom Jaegerjem (Volkswagen) je zmagal na reliju po Avstraliji, s katerim se je končalo letošnje svetovno prvenstvo.
6
Lorenzo za slovo od Yamahe stopil na najvišjo stopničko V Valencii se je končala sezona SP-ja v motociklizmu. Zadnjo preizkušnjo razreda motoGP je dobil domačin Jorge Lorenzo (Yamaha), njegov rojak Marc Marquez (Honda) je bil drugi.
14
Lorenzo najhitrejši pred zadnjo dirko sezone V Valencii, kjer se bo v nedeljo z zadnjo dirko končala sezona motociklističnega svetovnega prvenstva, je sobotne kvalifikacije v razredu MotoGP dobil Jorge Lorenzo.
1
Najboljši spidvejisti sveta boje začenjajo v Krškem, med njimi tudi Žagar V Krškem se bodo 29. aprila prihodnje leto srečali in pomerili najboljši spidvejisti sveta, ki prav v slovenskem mestu odpirajo sezono 2017.
6
Volkswagen se poslavlja od SP-ja v reliju Volkswagen, ki si je 30. oktobra v Walesu že pred zadnjo dirko sezone privozil letošnji naslov svetovnega konstruktorskega prvaka v reliju, v naslednji sezoni ne bo več sodeloval v tem tekmovanju.
14
Ogier z zmago v Walesu potrdil konstruktorski naslov Volkswagna Francoz Sebastien Ogier (Volkswagen), ki si je že privozil naslov svetovnega prvaka v reliju, je zmagovalec predzadnje preizkušnje v sezoni v Walesu.
1

Citat za prebrat
link
Slaven Bilić
5
18. januar 2017 ob 10:07 Dokler ne bo spremenil odnosa, bo izključen iz ekipe in z njo ne bo treniral. Večkrat smo že rekli, da ne želimo prodajati naših najboljših nogometašev, a Payet za nas noče več igrati.
Več novic ...
Anketa: 16. januar 2017 ob 14:48

Bo Peter Prevc to sezono svetovnega pokala na kakšni tekmi uvrščen med prve tri?

Da
Ne
Arhiv
Kazalo