Lewisa Hamiltona v zadnjih mesecih obletava vse več deklet, a svoje srce je oddal Sari Ojjeh. Foto: EPA
Lewisa Hamiltona v zadnjih mesecih obletava vse več deklet, a svoje srce je oddal Sari Ojjeh. Foto: EPA
Ron Dennis in Lewis Hamilton
Dekle Lewisa Hamiltona je hčerka prijatelja Rona Dennisa (levo), ki je vodja McLarna. Foto: EPA

Tisti, ki nekoliko bolje poznate McLaren, vam je morda priimek Ojjeh celo že znan, saj je Sarin oče nihče drug kot 55-letni milijonar Mansour Ojjeh, ki z McLarnom sodeluje že skoraj 25 let. Ojjeh, čigar rod prihaja iz Sirije, je 15-odstotni lastnik družbe McLaren Group.

Spoznala sta se v Monaku
Daily Mirror piše, da je 22-letni Hamilton, ki je ta trenutek kot vodilni v svetovnem prvenstvu formule ena eden največjih zvezdnikov svetovnega športa, štiri leta mlajšo Saro spoznal na zabavi po dirki za Veliko nagrado Monaka konec maja, te dni pa skupaj preživljata počitnice v Saint Tropezu na Azurni obali. Natančneje: sta na ogromni jahti Sarinega očeta, ki se imenuje Kongo.

Jeseni na študij v New York
Prijatelji Saro opisujejo kot nadvse zabavno dekle, ki ima izjemen smisel za humor. Eden izmed njih je namignil, da je idealna punca za Lewisa, saj je zrasla v svetu bencinskih hlapov. Vedno se smeji in ne dovoli, da bi jo kaj spravilo v slabo voljo. Je tudi zelo inteligentna in se rada zabava. Junija je maturirala na mednarodni šoli v Ženevi, jeseni pa bo začela študij na univerzi v New Yorku. Njena prijatelja sta med drugim filmska igralca Jude Law in Michael Douglas. Prav tako ima zelo rada šport, predvsem tek, plavanje in jadranje.

Jodia pa v jok ...
Razkritje nove prijateljice je najbolj razžalostilo dolgoletno Hamiltonovo spremljevalko Jodio Ma, ki jo je Lewis spoznal v šoli v Cambridgeu pred sedmimi leti. Zadnji dnevi zanjo niso nič kaj prijetni.

M. R.