Foto:
Foto:

Domžalčani trenutno držijo želeno šesto mesto, vendar sedmouvrščena Drava, njihov prvi nasprotnik v spomladanskem delu, zaostaja le za eno točko. Prestopni rok je bil zanje uspešen.

V ekipo sta med drugimi prišla tudi reprezentant Branko Ilič in član mlade vrste Darijan Matič."S tem, ko sta v našo vrsto prišla dva reprezentanta, so se povečale tudi naše obveznosti, čeprav pritiska s strani kluba zaradi tega ni. To je dodaten motiv, da gradimo tisto, kar smo si zastavili, in ne razmišljamo le o danes, temveč tudi o jutri. Zagotovo se bodo naši cilji stopnjevali, storili bomo vse, da se uvrstimo v zgornjo polovico lestvice, v naslednji sezoni pa mora slediti korak naprej," pravi trener Slaviša Stojanovič.

Podobnega mnenja je predsednik Stane Oražem:"Zadevo je potrebno pogledati z različnih zornih kotov, predvsem pa ne smemo biti preveč požrešni. Primerjalno z drugimi je težko govoriti, ker finančni kriteriji še niso merodajni in tekmujemo z nekaterimi, ki imajo stomilijonske dolgove. Zakaj in kako, v to se ne bi spuščal, se pa čas počasi izteka. Naslednjo sezono bo tega konec, tekmovali bomo z enakopravnimi in takrat se bomo lažje dali na tnalo."

Novi igralci so še Marko Lunder (Dob Radomlje), Anže Hribar (Factor), Branko Bučar (Izola, posojen v Ihan), Darko Brljak (Ljubljana, posojen v Dob Radomlje) in Lucas (posojen iz Londrine/Ita), odšli pa so Željko Mitrakovič (Ethnikos Achnes), Robert Stranjak (nižja liga/Avt) in Peter Deisinger (posojen v KD Olimpijo).