Daša Podržaj, ki je bila zadnje dni pogosto v medijih zaradi ljubezenske zveze z Rajkom Hrvatičem, je z nekaj smole izpadla iz igre Jasno-vitke. Foto: MMC RTV SLO/T. O.
Daša Podržaj, ki je bila zadnje dni pogosto v medijih zaradi ljubezenske zveze z Rajkom Hrvatičem, je z nekaj smole izpadla iz igre Jasno-vitke. Foto: MMC RTV SLO/T. O.
Nina Pušlar
Čeprav je Nemčija na prvi tekmi Avstralcem zabila kar štiri gole, Nina Pušlar ne verjame, da lahko "elf" premaga še Srbijo. Popularna pevka prav tako napoveduje, da se bo tekma Slovenija - ZDA končala z remijem. Foto: MMC RTV SLO/T. O.

V prvih dveh četrtfinalih igre Jasno-vitke smo videli kar nekaj pravilnih napovedi, tokrat pa sta Lea Perovšek in nekdanja mis Hawaiian Tropic Daša Podržaj "udarili" precej mimo. Obe sta napovedali zanesljivo zmago Brazilcev, kar se ni zgodilo, saj so imeli petkratni prvaki precej težav s Severno Korejo. Na zmago Švice ni stavila nobena (Lea je bila celo povsem prepričana o španski zmagi), prav tako ne na uspeh Urugvaja proti gostiteljem prvenstva. Končni izdi med Leo in Dašo je bil 1:1, v primeru neodločenega izida pa o napredovanju odloča MMC-jevo glasovanje. Lea Perovšek je pred začetkom igre dobila nekaj več vaših glasov, zato napreduje v polfinale.

Končna revizija tretjega četrtfinala

Lea

Daša

BRA - S. KOR
(2:1)

3:0
(tip 1 )

4:1
(tip 1 )

ŠPA - ŠVI
(0:1)

3:1
(tip 1 )

2:2
(tip 0 )

JAR - URU
(0:3)

1:1
(tip 0 )

3:1
(tip 1 )

ŠT. TOČK 1
1


Maja optimistično napoveduje novo zmago Slovenije
Nasprotnica Lee Perovšek v polfinalu bo zmagovalka dvoboja Nina Pušlar - Maja Tratnik. Obe stavita na zmago Argentine nad Južno Korejo, medtem ko pri tekmah Nemčija - Srbija in Slovenija - ZDA nista enotni. Nina, ki je na letošnji EMI osvojila 2. mesto, sicer na prvenstvu navija zgolj za Slovenijo, toda pred petkovim dvobojem z ZDA je previdna in napoveduje remi. Maja, ki je nekoč uspešno vodila studio Lige prvakov, je prav tako razmišljala, da bi napovedala izid 1:1, a ker je velik optimist, stavi na še eno zmago Slovenije z izidom 1:0. V igri Jasno-vitke nočemo biti pristranski, toda v tem primeru vsekakor upamo, da bo pravilen tip zadela Maja.

Nina

Maja

ARGENTINA - J. KOREJA

1:0

2:1

NEMČIJA - SRBIJA

1:1

2:1

SLOVENIJA - ZDA

1:1

1:0


Zadeti tip prinese eno točko, točen izid dodatno točko. Zmagovalka napreduje v polfinale, poraženka izpade. Prvi polfinalni par je že znan: Nadja Bičkova - Sara Lednik.