Rene Krhin je svoj prvi gol v Serie A dosegel 11. marca proti Laziu. Foto: Reuters
Rene Krhin je svoj prvi gol v Serie A dosegel 11. marca proti Laziu. Foto: Reuters
Drugi dobrodelni nogometni spektakel
Drugi dobrodelni nogometni spektakel je lani v Bilje zvabil 2.300 obiskovalcev. Letos jih pričakujejo 3.000. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
TV Slovenija na obisku pri Krhinu

21-letnika iz Jakobskega Dola je nesrečno poškodoval reprezentančni kolega Josip Iličić. Krhinu so zdravniki zaradi strganih kolenskih križnih vezi predpisali polletni počitek, a vezist upa, da bo selektorju Slaviši Stojanoviću na razpolago že za jesenski kvalifikacijki ciklus.
Krhin je novinarju Alešu Potočniku med drugim tudi razkril, da skoraj 100-odstotno ostaja v Bologni. Več si lahko ogledate v videonovici na desni strani, daljši pogovor s Krhinom pa si boste lahko na MMC-ju prebrali v soboto.

Krhin je v tej sezoni za Bologno odigral sedem prvenstvenih tekem in dosegel en gol ter še dve pokalni tekmi.
Junija znova dobrodelni spektakel v Biljah
Valter Birsa
in Tim Matavž bosta še tretje leto zapored (2010, 2011) pomagala pripraviti dobrodelni nogometni spektakel v Biljah pri Novi Gorici. Ta bo v petek, 22. junija, ob 17.30. Z dogodkom, ki se ga vsako leto udeležijo številni znani Slovenci, želijo pomagati otrokom.
Izkupiček bodo namenili Zavodu za promocijo strpnosti, povezanosti in socialne vključenosti Love Is Universal ter Fundaciji Vrabček upanja za nakup opreme in pripomočkov za oddelek invalidne mladine v Stari Gori. S svojim prispevkom lahko sodelujete tudi vi. Če boste do 25. junija poslali SMS-sporočilo s ključno besedo ZAOTROKE na številko 1919, boste donirali en evro.

TV Slovenija na obisku pri Krhinu