Za Angela di Mario po prihodih Jamesa Rodrigueza in Tonija Kroosa ni bilo več prostora v začetni postavi Reala. Foto: Reuters
Za Angela di Mario po prihodih Jamesa Rodrigueza in Tonija Kroosa ni bilo več prostora v začetni postavi Reala. Foto: Reuters

Argentinskega vezista v torek čaka zdravniški pregled, nato pa še podpis pogodbe z rdečimi vragi, ki so z njegovim prihodom letos tako zapravili že dobrih 165 milijonov evrov. Sezono so slabo začeli, saj so v prvih dveh krogih Premier lige remizirali s Sunderlandom in klonili pred Swanseajem.

Di Maria bi lahko že debitiral v soboto proti Burnleyju. Real je za 26-letnega Argentinca pred štirimi leti Benfici odštel 25 milijonov evrov. Di Maria je s kraljevim klubom v pretekli sezoni osvojil Ligo prvakov, ko je bil tudi najboljši igralec finalne tekme, dobro pa je igral tudi na letošnjem svetovnem prvenstvu.

Predtem je rekord znašal 63 milijonov evrov, kolikor je Chelsea plačal za Liverpoolovega Fernanda Torresa. Manchester United je nazadnje imel rekord v lasti leta 2002, ko je za 36,5 milijona evrov iz Leedsa pripeljal Ria Ferdinanda. Klub iz Old Trafforda je letos že pripeljal Luka Shawa, Anderja Herrero in Marcosa Roja, nov je pa tudi trener Louis van Gaal, ki si želi še nekaterih okrepitev, saj ima Manchester United ogromno težav predvsem v obrambi.