Rui Faria in Jose Mourinho sta prejela kazen za neprimerno obnašanje med tekmo proti Sunederlandu in po njej. Foto: EPA
Rui Faria in Jose Mourinho sta prejela kazen za neprimerno obnašanje med tekmo proti Sunederlandu in po njej. Foto: EPA
Mourinho po porazu besen na sodnike

"Rad bi čestital sodniku Miku Deanu. Njegova predstava je bila neverjetna, v takih primerih mu moramo trenerji čestitati. Prišel je na stadion z enim ciljem, želel je imeti sijajno predstavo in uspelo mu je. Čestitati moram tudi šefu sodnikov Miku Rileyju, vsi sodniki v letošnji sezoni so zares fantastični. Še posebej zadnja dva meseca, ko so sodili na tekmah ekip, ki se bojujejo za naslov. Vse skupaj je bilo zares fantastično," je 19. aprila v ciničnem slogu pripomnil Mourinho po porazu v 35. krogu Premier lige.

To je Mourinhov prvi poraz v angleškem prvenstvu na Stamford Bridgeu, prejšnjih 77 tekem na klopi modrih Portugalec ni izgubil. Chelsea je na tej tekmi zapravil tri točke v boju za naslov prvaka.

Njegov pomočnik Rui Faria je bil izključen na tej tekmi, prejel je 30.000 funtov kazni, na šestih tekmah pa ne bo smel biti na klopi.

Čechu operirali ramo, za naslednjo sezono bo pripravljen
Vratarju Chesleaja Petru Čechu so v sredo operirali poškodovano ramo. Operacija je uspela, pričakujejo pa, da bo moral vratar mirovati od osem do deset tednov. Za začetek naslednje sezone naj bi bil 31-letni vratar, ki se s Češko ni uvrstil na letošnje svetovno prvenstvo, že nared.

Čech se je poškodoval na prvi polfinalni tekmi Lige prvakov proti Atleticu v Madridu.

Naslednja sezona v Premier ligi se bo začela 16. avgusta.

Mourinho po porazu besen na sodnike