Če se bosta Chelsea in Real Madrid letos soočila v Evropi, se brez dvoma obeta besedni spektakel trenerjev. Foto: EPA
Če se bosta Chelsea in Real Madrid letos soočila v Evropi, se brez dvoma obeta besedni spektakel trenerjev. Foto: EPA

Benitezova žena se je malce spotaknila ob kontroverznega portugalskega trenerja, ki ji zdaj s priprav v ZDA sporoča: "Če bi skrbela za dieto svojega moža, ji ne bi bilo treba govoriti o meni."

Njegove besede so odgovor na mnenje Benitezove žene, ki je pred dnevi dejala, da se mora njen mož ob prevzemu kraljevega kluba ukvarjati še z zapuščino Mourinha, ki je bil trener Real Madrida od 2010 do 2013.

"Nasledil me je samo pri Interju ..."
Mourinho ji je odgovoril na novinarski konferenci po prijateljski tekmi z Barcelono v Washingtonu, ki jo je njegov Chelsea dobil po streljanju enajstmetrovk. "Gospa ima v glavi veliko zmedo, in to ni šala. V Chelseaju je nasledil Di Mattea, v Realu iz Madrida pa Ancelottija. Me je pa Benitez nasledil v Interju in potreboval je točno šest mesecev, da je uničil takrat najboljšo ekipo v Evropi. Morala bi se brigati za svoje stvari, ne pa zame. Če bi skrbela za dieto svojega moža, ji ne bi bilo treba govoriti o meni," je bil piker Mourinho.

Sporočilo Ronaldu: "Ekipa je vedno na 1. mestu"
Portugalski strateg je nekaj ostrih puščic izstrelil tudi proti rojaku Cristianu Ronaldu. "Je fantastičen igralec, dosega ogromno število golov, vendar mi niso všeč igralci ali trenerji, ki osebne dosežke postavljajo pred ekipne. Ne pravim, da Ronaldo ni dober igralec, vendar pa mora nogometaš razumeti, da je ekipa vedno na prvem mestu," je poudaril Mourinho in pristavil, da ima po njegovem mnenju njegov varovanec Eden Hazard za seboj veliko boljšo sezono kot Ronaldo.