32-letni Darijan Matić je bil pred dnevi nagrajen tudi z nagrado organizirane navijaške skupine Green Dragons – Zmajevim srcem. Foto: www.alesfevzer.com
32-letni Darijan Matić je bil pred dnevi nagrajen tudi z nagrado organizirane navijaške skupine Green Dragons – Zmajevim srcem. Foto: www.alesfevzer.com

32-letni Matić se je tako pridružil Niku Kapunu, Nemanji Mitroviću in Aleksandru Šeligi, ki so nove pogodbe podpisali pred dnevi.

Matić želi z Olimpijo osvojiti naslov
"Vesel sem, da je prišlo do podpisa nove pogodbe. Moja velika želja je, da z Olimpijo osvojim naslov državnega prvaka in zaigram v skupinskem delu enega od evropskih tekmovanj. Nikoli nisem skrival želje, da bi sklenil svojo športno pot v klubu, ki je v mojem srcu. Kljub nekaterim ponudbam iz tujine sem si želel ostati v Ljubljani – tudi zaradi naših zvestih navijačev, ki mi izkazujejo svojo naklonjenost in sem jim to želel vrniti,"
je po podpisu pogodbe za spletno stran kluba dejal Matić.

Stojić: Od Darijana pričakujem, da bo vzor mlajšim
Športni direktor Ranko Stojić pa je dodal: "Darijan Matić je igralec, ki ga ob prihodu v Olimpijo nisem dobro poznal, zato sem bil do njega nekajkrat neupravičeno kritičen. V zadnjih šestih mesecih pa sem ga dobro spoznal, s trudom in predanim delom si je pridobil moje zaupanje in spoštovanje. V zaključku jesenskega dela sezone je s kapetanskim trakom na roki dokazal, da je profil za pravega kapetana. Skupaj s predsednikom zagotavljamo, da bodo fantje nagrajeni za svoj trud in vloženo delo. Od Darijana pa pričakujem, da bo s svojim odnosom do kluba pravi vzor mlajšim igralcem, ki bodo ob takem kapetanu hitreje napredovali. Naš cilj je zaščititi identiteto kluba skozi izkazovanje spoštovanja do nogometašev, ki prispevajo velik delež k uspehom Olimpije."