Bo Wayne Rooney letos poleti res zamenjal klub? Na stavnicah vodi Chelsea s kvoto 9/4, sledi pa mu PSG s kvoto 10/1. Foto: Reuters
Bo Wayne Rooney letos poleti res zamenjal klub? Na stavnicah vodi Chelsea s kvoto 9/4, sledi pa mu PSG s kvoto 10/1. Foto: Reuters

Okoli Wayna Rooneyja se že mesece dviga prah, ker ne skriva, da bi lahko kariero nadaljeval kje drugje kot v Manchester Unitedu, katerega član je že vse od leta 2004. Angleški tabloid Daily Mail tako piše, da Chelsea ostaja močno zainteresiran za napadalca Anglije.

Londončani, ki po vrnitvi Joseja Mourinha še niso opravili kakšnega res odmevnega nakupa, so pripravljeni, da izenačijo Rooneyjevo plačo (280 tisoč evrov na teden), ob tem pa imajo za odškodnino pripravljenih kar 70 milijonov evrov. A medtem se na Old Traffordu še naprej močno trudijo, da obdržijo Rooneyja, z naskokom najboljšega angleškega napadalca zadnjih let.

Suarez: "Ne verjemite vsega"
Še bolj se stopnjuje druga prestopna saga na Otoku - Luis Suarez je priznal, da mu godijo ponudbe velikih klubov, a pri tem je urugvajski napadalec jasno povedal: "Ne verjemite vsega, kar preberete ali slišite." Suarezov menedžer se je v ponedeljek pogovoril z vodstvom Liverpoola, ki je predtem zavrnil 35 milijonsko ponudbo Arsenala. Po novem se konkretneje za Urugvajca zanima Real Madrid, kar je po mnenju Angležev v primeru prodaje veliko bolj ustrezna Suarezova destinacija kot London.

Bo Perez Ronalda prepričal o podaljšanju?
Z delno nezadovoljnim superzvezdnikom se ukvarjajo tudi v Madridu, kjer Realu še vedno ni uspelo prepričati Cristiana Ronalda k podpisu nove pogodbe, s katero bi nadgradili sedanji dogovor, po katerem bo CR7 član Reala vse do poletja 2015. Predsednik Florentino Perez naj bi med turnejo po ZDA Portugalcu znova ponudil novo še izboljšano pogodbo, po kateri bi Ronaldo postal najbolje plačani nogometaš na svetu. Trenutno si ta naziv lasti Samuel Eto'o, ki pri Anžiju Mahačkali tedensko zasluži 380 tisoč evrov.