Wayne Rooney je takole nespametno pohodil Ricarda Carvalha, kar je privedlo do rdečega kartona. Foto: EPA
Wayne Rooney je takole nespametno pohodil Ricarda Carvalha, kar je privedlo do rdečega kartona. Foto: EPA
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo bo kljub poškodbi nared za Francijo. Foto: EPA

"On mi je vse podtaknil. Če se ne bi drl na sodnika, mi ta nikoli ne bi pokazal rdečega kartona. Ko ga vidim, ga bom najprej udaril, nato pa razpolovil," je Rooneyjeve besede zapisal angleški tabloid The Sun sklicujoč se na vire pri angleški zvezi in dodal, da je 20-letni napadalec trdno odločen stvari vzeti v svoje roke.

Svojega zvezdnika je po tekmi Anglija - Portugalska vzel v bran tudi Sunday Mirror in Portugalca razglasil za najbolj osovraženega človeka na svetu. "Nikoli več ga ne spustite k nam!" je kričala naslovnica. "Že pred tekmo mi je zagrozil, da bo poskrbel za mojo izključitev. Bom že obračunal z njim," je Daily Mirror citiral Rooneyja, ki je še povedal, da nikoli več noče igrati z Ronaldom. Je tudi zato Portugalec v nedeljo izrazil željo, da zapusti Anglijo in se pridruži Real Madridu?

Ronaldo: Med nama je vse OK
Medtem je Ronaldo zanikal kakršenkoli spor s klubskim soigralcem:"Nimava nikakršnih težav. Po koncu srečanja sva si poslala veliko SMS-ov, tako kot dan prej. To potrjuje, da je najino razmerje v redu."

"Sodniku sem se pritožil zaradi prekrška, toda nisem zahteval rdečega kartona. Sodnik je presodil, da je šlo za prekršek za izključitev. Sam nisem imel popolnoma nič s tem. Po tekmi mi ni samo čestital, ampak mi je povedal, da imamo odlično ekipo, ki lahko pride še dlje. Čisto nič ni bil jezen name," je še dejal Ronaldo.