Maša bo med finalno tekmo morda srknila kak požirek piva ... Foto: www.turboangels.si
Maša bo med finalno tekmo morda srknila kak požirek piva ... Foto: www.turboangels.si
Marjetka, Turbo Angels

Maša Medik je ena izmed obeh blondink pri skupini Turbo Angels. Izbrali smo jo za zabavno igro Turbo Harmonik, v kateri se je pomerila s Špelo (Atomik Harmonik). Osvojila je drugo mesto in nas zabavala z nekaterimi lucidnimi napovedmi. Na primer, da bo Francija proti Togu zmagala s 17:0.

Maša je tista, ki je bila nekaj dni poročena z zloglasnim Kristjanom Kamenikom. Tabloidi so pisali, da naj bi imela samo od lanskega novembra do začetka pomladi vsaj štiri ljubimce. Kdo ve, če je to res. Maša nam je sicer v intervjuju zagotovila, da se ji še ni zgodilo, da bi jo njen fant zanemarjal zaradi nogometa.

Ti je nogomet všeč ali ti gre na živce?
Daleč od tega, da bi mi šel na živce! Če bi mi šel, ne bi spremljala dogajanja in rezultatov (priznam, da zaradi igre in dvoboja Turbo Harmonik še malo bolj), nasploh pa vedno, ne sicer evforično, ampak z zanimanjem, sledim kakšni zanimivi tekmi (recimo Brazilija - Hrvaška).

Se ti zdijo moški kaj drugačni v zadnjem mesecu?
Sploh jih ni za razumet! Že če naša dva "hribolazca“ pogledam, fuzbal gor, fuzbal dol, teletekst, internet, potem se pa še norca iz mene delata, ko sem kaj narobe napovedala in pravita ... pa kako si to lahko falila? Pred kratkim smo bili na Poljskem in smo iz ogleda mesta Katowice na vrat na nos mogli v hotel, ker je bil fuzbal!

Si na svojem fantu opazila kakšno spremembo?
Trenutno sem samska, ampak sem pa opazila nasploh pri športnih evforijah, da je bolje, da uživaš z njimi, čeprav bi jih včasih najraje za ušesa.

Kako bi reagirala, če bi si ti zaželela nekaj nežnih trenutkov, on pa bi te zavrnil in raje gledal nogometno tekmo?
To se še ni zgodilo ...

Meniš, da so moški, ki zbirajo sličice za nogometni album, otročji?
Ne, potem bi lahko rekli, da tudi jaz, ker zbiram nakit, uhane - kot vsaka ženska, sem otročja. Moški zbirajo pač moške stvari, mi pa ženske. Res pa je, da je to namenjeno bolj najstnikom, ampak če nekoga to zanima, zakaj pa ne. Zdi se mi še celo simpatično.

Boš gledala finalno tekmo 9. julija?
Morda.

S pivom v roki?
Ne, verjetno s pivom v roki ne – kak požirek pa bom naredila, če bom v družbi.

Bi oblekla novo kolekcijo spodnjega perila, ki ga krasijo nogometne žoge?
Bi. Ne bi ga pa kupila za to.

Lepo, bi ga tudi slekla, če bi tvoj lepotec David Beckham s prostega strela dosegel odločilni gol v finalu?
Hmmm. David Beckham ... No – odvisno, kaj ima David zraven pri tem, ko "naj bi“ slekla perilo. Kar tako iz veselja ga že ne bi.

Si opazila še kakšnega prijetnega nogometaša na letošnjem mundialu?
Pa ne enega ...

Kaj najprej opaziš pri nogometašu? Nogometne tehnike najbrž ne ...
Kako da ne? Najprej tehnika, potem vse drugo.

Si se kdaj vprašala, kakšen je Beckham v postelji?
Večkrat, ampak bolj v hecu kot kaj drugega – vseeno je drugače pri dekletih, kot pa pri fantih, ko za vsako deklino, ki gre mimo vas, pomislite in predelate vse posteljne scenarije.

Si z Marjetko zaupata takšne posteljne intimnosti? Veš za njene romance in ona za tvoje?
Z Marjetko si marsikaj zaupava, poveva, svetujeva, predvsem večkrat tudi kaj ali koga odsvetujeva. Za kakšne romance veva ena za drugo, ja ... Če pogovor nanese na to temo (in takrat je potem naslednji dan dež).

Kam greš na dopust?
Upam, da nikamor – in tudi kaže tako, namreč toliko dela je, da bomo ves čas na odru in za njim – v studiu, intervjujih ... Dokončati je treba CD v nemškem jeziku, pripravljamo že nastop za Melodije morja in sonca. Skratka, vse je Turbo! Med tednom pa morda kdaj kam skupaj s Turboti.

Bosta tvoji žogi skriti ali ju boš nastavila soncu?
To drugo :).

V četrtek, za konec rubrike Turbo Harmonik, preberite še intervju z zmagovalko Špelo. Ste vedeli, da je svojega fanta spodila zaradi nogometa?