Bi se igrali s Špelo? Foto: RTV SLO
Bi se igrali s Špelo? Foto: RTV SLO
Maša, Turbo Angels
Maša na svetovnem prvenstvu še nima ekipe, za katero bi vneto navijala. Foto: RTV SLO/T. O.

Argentinci so Srbiji in Črni gori nasuli kar šest golov. Le kdo bi to pričakoval? Strokovnjaki ne, pevka skupine Turbo Angels pa je skorajda zadela. No, ja, po drugi strani je bila Mašina napoved, da bodo plavi dosegli štiri gole, zgrešena kot investicija v plesnivo žemljo. Kakor koli, tip 1 je bil pravilen, medtem ko je Špela, ki je stavila na remi, prvič zgrešila tip! Drugi zaporedni kiks je bila stava na Italijo na tekmi proti ZDA, na njeno srečo pa je enako storila tudi Maša.

Le še točka prednosti za Špelo
Dvoboj med turbo Mašo in atomsko Špela bo očitno še zelo zanimiv, saj Špela po odličnem začetku malce popušča in v tem krogu ni dobila niti točke. Preverimo, kakšen je zdaj izid.

Maša Špela
Argentina - SČG 7:4
tip 1
1:1
tip 0
Italija - ZDA 3:2
tip 1
3:1
tip 1
SKUPNI IZID 7 8

Ponovimo: pravilen tip prinese eno točko, pravilen izid še eno. Doslej še nobena od svetlolask ni zadela točnega izida tekme. Špela ima minimalno vodstvo 8:7. Bitka se bo po odigranih tekmah v predtekmovalnih skupinah kmalu končala in očitno bo še vroče. In za koga naši junakinji navijata pred televizorji? Maša je neopredeljena in si še ni izbrala favorita, Špela pa navija za Anglijo. Vzrok je samo eden: David Beckham! Zdi se ji popoln moški. Tudi Maši se Becks zdi najlepši nogometaš, zato smo prepričani, da ji prija najboljši štart Anglije v zgodovini njenih nastopanj na svetovnih prvenstvih. Če bi bile še igre tako prepričljive ... No, ja, morda pa punci sploh ne gledata, kje je žoga, ampak le, kje je Beckham.

Novi stavi: obe sta za Anglijo in Argentino
Odlične predstave Argentine proti Slonokoščeni obali in Srbiji in Črni gori sta očitno tudi Špelo in Mašo prepričali, zato menita, da Nizozemska v sredinem derbiju skupine C, ki bo odločil o prvem mestu, nima možnosti. Njuna napoved za tekmo Švedska Anglija je precej podobna: zmaga Anglije in dva gola v mreži Andreasa Isakssona.

Maša Špela
Švedska - Anglija 0:2 1:2
Nizozemska - Argentina 2:4 1:2

V četrtek ne zamudite nadaljevanja rubrike Turbo Harmonik! Še bo vroče, še bodo zanimive zgodbe!