Foto:
Foto:


Na beljaškem ledu, kjer v letošnji sezoni Kranjčanke še niso imele sreče, je kazalo na to, da bodo tudi v drugem srečanju klonile pred ekipo Gipsy Girls, ki je v letošnji sezoni napredovala iz tekme v tekmo.
Odločnost, da bodo premagale Kranjčanke, ki so si že pred tem srečanjem zagotovile srebrno medaljo v ligi, so Beljačanke pokazale takoj in v prvi, dokaj izenačeni tretjini povedle z 1:0.
V drugi tretjini so še povečale pritisk in jo končale s tremi zadetki prednosti (4:1).
V odmoru so se Triglavanke motivirale med seboj in se trdno odločile, da se ne bodo predale in da hočejo zmago. Beljačanke so napadle z vsemi močmi in tri minute pred koncem izenačile rezultat (4:4), vendar jim kljub vsem pritiskom ni uspelo zadeti zmagovitega zadetka. Tekmo so odločile v podaljšku in z zmago končale letošnjo sezono v ligi DEBL ter še enkrat potrdile zasluženo srebro.
V nadaljevanju članice HK-ja Triglav čaka še naporna sezona, saj že v soboto, 22. 1. ob 17.30 v Kranju igrajo polfinalno tekmo avstrijskega pokala z ekipo DEC Dragons iz Celovca, slediji pa odhod štirih igralk na SP v Avstralijo, pričakovani finale avstrijskega pokala in redne tekme slovenskega državnega prvenstva.
Novico je napisal uporabnik triglavanke.