Šport
Slovenija
Slovenski rokometaši, slovenski športni junaki, bi si za veliki met težko izbrali bolj prestižni oder, kot so Francija, Pariz in dvorana Bercy. Foto: Reuters
Veselin Vujović
Veselinu Vujoviću je več kot očitno v reprezentanci uspelo ustvariti pravo kemijo. Slovenija diha kot eno. Foto: Reuters
Nik Henigman
Še do nedavnega "neznani" Nik Henigman (na fotografiji) je skupaj z Janom Grebencem produkt ribniške rokometne šole. Oba sta hitro pokazala, da sta "material" za veliko sceno. Z njima in Borutom Mačkovškom je položaj levega zunanjega rešen za naslednjih deset let. Foto: Reuters

Slovenci vstopili v klub največjih

Vujović hitro izpolnil obljubo o medalji
30. januar 2017 ob 08:15
Ljubljana - MMC RTV SLO

Slovenski rokometaši so z bronasto medaljo uresničili tisto, kar se je napovedovalo že nekaj časa, a se "kockice" niso nikoli zložile tako popolno kot na 25. svetovnem prvenstvu v Franciji.

Medalja je zgodovinska, ker je prva za slovenske ekipne športe na svetovnih prvenstvih, sicer pa druga rokometna. A kolajna iz Pariza ima objektivno večjo vrednost kot tista srebrna z domačega evropskega prvenstva leta 2004, saj je bila osvojena po epski borbi na "nevtralnem terenu". Hočeš nočeš je zmaga nad slovenskimi južnimi sosedi še nekoliko bolj sladka, kot bi bila denimo nad Norveško.

Vujovića ne pripelješ za 7. mesto, ampak za medaljo
Ko je selektor Veselin Vujović spomladi 2015 prevzel Slovenijo, je bil pred zahtevno nalogo, kako iz ekipe, ki je pred tem že dosegala zelo dobre rezultate na največjih tekmovanjih, iztisniti še tistih 10-20 odstotkov, ki so manjkali do kolajne. Hkrati je moral reprezentanco še pomladiti. In treba je priznati, da mu je oboje odlično uspelo. Njegova na videz prepotentna izjava ob imenovanju na položaj iz maja 2015, da "Vujovića ne pripelješ za sedmo ali osmo mesto, ampak za kolajne" je relativno hitro "meso postala". V nasprotju z nekaterimi večnimi nergači in pesimisti je Vujović že takrat vedel, da so slovenski igralci iz šampionskega testa.

Iz "male" Ribnice čez noč na veliko sceno
Vujović se je nato pri pohodu na zmagovalni oder odpovedal nekaterim standardnim reprezentantom (Sebastian Skube, Miha Žvižej, Dragan Gajić), pred Francijo doma pustil dolga leta nezamenljiva Uroša Zormana in Gorazda Škofa, reprezentanci pa pogumno priključil mlade igralce, kot so Darko Cingesar, Miha Zarabec, Blaž Janc, Urh Kastelic, Nik Henigman, Jan Grebenc, ki so hitro dokazali, da so kos izzivu in se skorajda čez noč prelevili v nosilce igre. Še posebej velja izpostaviti oba Ribničana Henigmana in Grebenca, saj sta brez pravih težkih tekem na klubski ravni več kot uspešno prestala ognjeni krst na najbolj zahtevni sceni. Grebenc je celo sprva ostal doma, nato pa v Francijo prišel za izločilne boje in kot debitant pustil viden pečat. Tako je denimo Hrvatom zabil tri gole, poleg tega pa nekajkrat odlično podal.

Slaba le tekma proti Španiji
Težko je reči, da Slovenija pred Vujovićem ni imela t. i. zmagovalne mentalitete, a zagotovo je karizmatični Črnogorec, ki je kot igralec dosegel vse, reprezentanci vlil dodatne samozavesti, jo naučil za vrhunski rezultat potrebne predrznosti oziroma nesramnosti, seveda pa tudi precej razširil njen "taktični arzenal". Slovenci so se v Franciji predstavili z atraktivnim rokometom in na prvenstvu zares slabo odigrali le tekmo proti Španiji v skupinskem delu. Na vseh drugih srečanjih so pokazali zelo dobre predstave. Nenazadnje, izkupiček šestih zmag, dveh porazov in remija je dovolj zgovoren sam po sebi.

Kolajne osvajajo le največji
Slovenci so v velikem slogu vzdržali "maraton", ki so ga s pripravami 22. decembra začeli v Zrečah in ga nato nadaljevali čez božično-novoletne praznike vse do odhoda v Francijo 5. januarja. V času, ko se je večina državljanov prepuščala radostim veselega decembra, so rokometaši garali na pripravah. Nagrada je prišla dober mesec dni kasneje. Kolajne na velikih tekmovanjih osvajajo le največji. In slovenski rokometaši so na najboljši možni način dokazali, da to so. Vrhunsko tehnično znanje, močan ekipni duh, telesna moč in psihična stabilnost tudi v na videz izgubljenih položajih so značilnosti, ki so jih pripeljale do največjega uspeha slovenskega rokometa in enega največjih uspehov slovenskega športa nasploh.

Prihodnost je svetla
Prvenstvo v Franciji je pokazalo, da je tudi v rokometu konkurenca vsako leto močnejša. Za medalje se lahko bori vsaj deset reprezentanc. In vsakič znova se je treba dokazovati. Zlata francoska generacija je upravičila vlogo prvega favorita, Norvežani so presenetili, medtem ko so olimpijski prvaki Danci in evropski Nemci plačali ceno še tretjega tekmovanja v letu dni. V klub največjih so kot tretja reprezentanca sveta zdaj vstopili tudi Slovenci. Višji "rejting" bo zahteval potrjevanje na vsakem prihodnjem tekmovanju, a s tako nadarjeno zasedbo, ki ima še veliko prostora za napredek, je prihodnost slovenskega rokometa svetla. Fantje, Slovenija je ponosna na vas.

VIDEO
Vujović: Nikoli še nisem doživel takega preobrata
VIDEO
Vujović: Če bi bili le četrti, bi bilo to brez veze
VIDEO
Tiselj: ''Vujo'' lahko določene stvari še popravi
VIDEO
Vujović: Zlat narod ste, zaslužite si te fante
VIDEO
Vujović: Slovenci ne blestite le v zimskih športih
VIDEO
Zadnjih 10 minut tekme Slovenija - Hrvaška

Aleš Vozel, @vozela1

Prijavi napako
Komentarji
qwertz
# 30.01.2017 ob 08:28
Grebenc je proti Hrvatom igral, kot izkušen profi... ima lepo kariero pred seboj.
Lesinar
# 30.01.2017 ob 08:41
mike1968
# 30.01.2017 ob 08:22
Ne razumem zakaj nista obe tekmi, tako za 3 kot za 1 mesto v nedeljo. Prva bi lahko bila ob 17ih, druga pa ob 20ih. Tako bi bilo najbolj pravično. da ne bi bilo potem izgovorov koliko malo počitka imajo eno, koliko več pa drugi. Prav tako bi lahko polfinale igrali na isti dan.
kefej1
# 30.01.2017 ob 08:27
@mike1968"Ne razumem zakaj nista obe tekmi, tako za 3 kot za 1 mesto v nedeljo. "

Zato, ker vsem vlada denar in ta je najvažnejši kriterij: dvakrat napolniti dvorano v dveh dneh pač ni enako kot enkrat v dveh dneh.
juk
# 30.01.2017 ob 08:42
Iz Grebenca bo še veliko. On je praktično začel preobrat.
gino1981
# 30.01.2017 ob 09:05
Zapišimo; teh zadnjih 10 min tekme si bom v naslednjih dneh ogledal še najmanj 24x, tu ni nobenega dvoma!
Galaxy
# 30.01.2017 ob 08:59
machinethebigguy in ostaliNiti minusov.
WerewolfQueen
# 30.01.2017 ob 08:54
Pa to je bila igra tisočletja :D :D Bravo Slovenija! Bravo strokovni štab! Bravo vsem, ki smo verjeli do zadnjega!!! SLOVENIJA!!!!!! <3 <3 <3
musician
# 30.01.2017 ob 10:24
Administrator lepo bi bilo da odstranite tega trola dol z portala.Na kilometer se vidi da nima vse pošlihtano pod streho.Vsi ostali pa ne nasedajte idiotskim provokacijam in posledično žalite Srbijo in srbe.Malo si preberite srbske forume kjer vsi brez enega žaljivega komentarja čestitajo za osvojen bron na SP.
5tane
# 30.01.2017 ob 08:37
Veseli predvsem dejstvo, da je reprezentanca mlada in da smo imeli tudi kar nekaj poškodovanih preden smo šli na prvenstvo. Edina stvar, ki jo morajo še izpiliti je po mojem mnenju napad na postavljeno obrambo in trdnejša obramba. Na trenutke smo obrambo igrali odlično, samo jo je treba narediti tako čez celo tekmo. Za našo hitro igro je prav ona ključnega pomene, saj vse kontre in polkontre izhajajo iz dobre obrambe. V kolikor se to še doda k že obstoječi igri gremo s tem pristopom dirket na zlato v Zagrebu. Ni lepšega k Hrvate napucat doma :) pa dokazat, da ni bila pomota tole v Franciji.
slorest
# 30.01.2017 ob 09:27
@Janezski ... Janez, pri tebi sem pa prav rekel, da bom komentiral, ko bom zagledal tvoj licemerski post. Cel čas si smetil in pljuval po komentarjih, udrihal čez Vujoviča, po rokometaših. Bi bil morda vsaj še toliko vretenčarja, da se lopneš po prstih in več ne pišeš. Vzorčni primerek pomena Slovencelj. Ko ne gre, dajmo pljuvat, ko zmagujemo, smo najboljši na svetu. Takšnih navijačev nihče ne rabi ... podoben fenomen je pri ženskah, le da jim rečemo sponzoruše.
krosnjar
# 30.01.2017 ob 10:31
Kdo je Novak Djokovic? Ženske športe, ki jih igrajo moški namreč ne spremljam.

Če pokomentiram še tistih slabih 40 minut proti Hrvaški, ki bi iz junakov lahko naredile bedake, če bi hrvaški selektor imel več poguma in bi v igro dal spočite mladince namesto nezamenljivih zvezd, kot je to storil Vujović, ki jih je pustil celo doma. Naša težava ni luzerska mentaliteta, ki je povsem napačen stereotip, vsiljen od zunaj, temveč manjše število takih odločilnih tekem. Najboljše ekipe jih igrajo na skoraj vsakem prvenstvu, mi pa enostavno izgorevamo v skupinskih delih turnirja. Tokrat je bil trener končno pameten in nosilcev ni zgaral v predtekmovanju, temveč rotiral vse, ki so prišli igrat. Navadno smo bili junaki predtekmovanj in bedaki na izpadanje. Tokrat smo s Hrvati zamenjali vloge.
Sicer pa sem mnenja, da bi tudi Francija padla kot Hrvaška, ce bi se jim uspeli približati v drugem delu.
Čestitke predvsem za lep, kolektiven, srčen in hiter rokomet.
Btw poslušal sem komentar zafrustriranega Dzombe, ki mu ni bilo jasno zakaj so izgubili: "oni nemaju nista, ni sutera za 8-10 metra, nista nemaju, kako smo mogli ovo izgubiti?" ;) Budala.
WerewolfQueen
# 30.01.2017 ob 09:38
Cecile
# 30.01.2017 ob 09:28
Slovenci so osvojili 2. (!) rokometno medaljo in so mnenja, da spadajo v klub "najvecjih"? :D

Hrvati imajo 13 medalj na velikih tekmovanjih.


Imeli bi jih 14, ampak smo vam Slovenci pokazali, kako se igra rokomet :D :D
jure-bure
# 30.01.2017 ob 08:46
hahaha, zelo dvojen pomeni - "kockice" se zložile ...jap, ko končno zložimo "kockice", "šahovnico" - vse klapa
slorest
# 30.01.2017 ob 09:33
@Nekaj komentarjem, ki neprestano smetite in omalovažujete uspeh. Ni problem, če navijate za druge reprezentance, tudi to ni težava, da ste prišli iz katere koli države v Slovenijo (ne ciljam le na Balkan), ampak če smo vas lepo sprejeli, vi ste se naučili našega jezika, nam lahko ponosno čestitate, ne pa da si pljuvate v lastno skledo, poveličujete državo od koder so prišli vaši starši (ali pa vi) z željo po boljšem življenju, hkrati pa dobro veste, da ko ponovno obiščete nekdanjo državo, vas imajo vsi za Slovence ... in tudi obnašate se tako (na področju Juge tam marsikdo govori fluentno slovenščino ...) In še enkrat hvala rokometašem!
KiNgKoNg
# 30.01.2017 ob 09:35
Je treba se nekaj medalj osvojiti, da boste spadali v prestizni klub "najvecjih", dragi Slovenci ... ;)

Ko medaljo osvojiš na takšen način se avtomatično zapišeš v zgodovino, in spadaš med največje.

Try harder.
bostbart
# 30.01.2017 ob 08:37
fenomen v sportu so portugalci !!!znajo iz enga sportnika narest najbolj znanega sportnika na planetu !!!!

Itak, kot da so portugalci imeli kaj zraven pri Ronaldovi karieri. Ronaldo bi bil popolnoma nepoznan, če nebi šel v Anglijo že kot mulec.
Janez1965
# 30.01.2017 ob 09:06
Nepozaba tekma, preobrat za ga vnukom pripovedovat, da ne bodo poslušali samo, kako je Juga v 45 sekundah v košarki izgubila 9 pik proti Rusom.

Tega se v živo spomnim, bilo je na svetovnem v Španiji 1986 mislim. In res sem velikokrat to povedal otrokom..

Priznam, res sem pri -8 obupal. Potem pa se je začelo, nisem verjel...
Bilo je enako, kakor takrat, ko je Petra v solzah pritekla bron... Jokal je Fortin, jokal sem jaz...
Sedaj je jokal Ivo, jokal sem jaz...
Hvala Vam, fantje in punce - navijačice...
SLOBloodPatriot
# 30.01.2017 ob 11:17
Janezski, ti Veselina Vujovića ne maraš samo zato, ker ni po narodnosti Slovenec.
gogi3
# 30.01.2017 ob 09:50
Vsa čast fantje! Zapisali ste se v zgodovino!
Galaxy
# 30.01.2017 ob 09:40
slorest

Poskusi razumeti janezski-ja ... kako bi se ti počutil, da prideš utrujen domov od šihta za tekočim trakom vedoč da te doma čaka žena s katero nisi spregovoril že nekaj tednov ter zaradi tega spiš na kavču ... odkleneš vrata in zagledaš športne copate št. 46 ter na obešalniku jakno s napisom Vujović?
Partyboy
# 30.01.2017 ob 08:40
mike1968
# 30.01.2017 ob 08:22
Prijavi neprimerno vsebino
Ne razumem zakaj nista obe tekmi, tako za 3 kot za 1 mesto v nedeljo. Prva bi lahko bila ob 17ih, druga pa ob 20ih. Tako bi bilo najbolj pravično. da ne bi bilo potem izgovorov koliko malo počitka imajo eno, koliko več pa drugi. Prav tako bi lahko polfinale igrali na isti dan.

Se strinjam s teboj, vprašanje pa je, če bi osvojili medaljo v takem primeru. Utrujenost Hrvatov nam je šla na roko v zadnjih 15-ih minutah, naši so prej naredili premalo za medaljo...

Sicer pa edino važno je, da imamo mi bronasto medaljo! Če to pomeni, da bodo fantje v tekmah proti velikim reprezentancam v prihodnje bolj sproščeni, potem še toliko bolje. Potencial za naprej imamo!
Bravo fantje in bravo Vujovič!
Bogdaj
# 30.01.2017 ob 11:53
Janezski,
čudim se tvojim škodoželjnim, neslanim pripombam.
Krivično blatiš odličnega selektorja, ki nas je prvi pripeljal k medalji v moštvenih športih, namesto da bi mu čestital ko vsak normalen Slovenec!
Res, niti najmanj te ne razumem.
WerewolfQueen
# 30.01.2017 ob 11:04
Janezski, vujo je tudi rekel, da na koncu ni hotel timeout klicati, ker je videl, da bi s tem Hrvatom pomagal, ko bi jih malo spočil. Vujo je igral za Slovenijo in ne hrvaško. Če pa si ti tok zaslepljen z nacionalizmom pa tud bog pomagi no...
stepar
# 30.01.2017 ob 09:21
rokometni svet se ne more načudit kaj so fantje naredili...
ostali svet pa prav tako ne...

slavimo Slovenci...
Hope
# 30.01.2017 ob 08:43
Nepozaba tekma, preobrat za ga vnukom pripovedovat, da ne bodo poslušali samo, kako je Juga v 45 sekundah v košarki izgubila 9 pik proti Rusom.

Sicer se pa Vujotu lahko smeje, ker se po taki zmagi pač ne sprašujemo, kako je fante pripravil, da so prvih 40 minut prikazali tako slabo igro, ki je ne pomnim...
Galaxy
# 30.01.2017 ob 11:24
janezski

Ne ti meni razlagat, da si verjel v uspeh. Samo ne laži, ker ti ne verjamem. In tudi potuhe za tvoje nacionalistične izpade ne boš dobil. Nisem pravi naslov. Nekateri ste si naredili v teh dnevih tako sramoto, da bi bilo bolje za vas, da zamenjate vzdevke in preden pritisnete gumb "Oddaj komentar" krepko razmislite o besedi NAVIJAČ in "navijač".
In ne ti meni sedaj razlagat, da hočete samo dobro rokometašem in ostalim športnikom, da je pluvanje, žaljenje, odvzemanje državljanstva samo nekaj dobrega in motivacijskega. Sicer je za vas ekstremne negativce značilno, da če tudi bi zmagali Francoze v finalu za 12 golov bi še zmeraj krulili mantre zakaj ga niso dali še s trepalnicami medtem ko bi zdraven delali stojo na eni roki in bi bil za to kriv Vujačić.

Zaključek debate s tabo press
stepar
# 30.01.2017 ob 10:15
Je treba se nekaj medalj osvojiti, da boste spadali v prestizni klub "najvecjih", dragi Slovenci ... ;)
-----------------------------
kakšen prestižni klub?
kdo govori o prestižnem klubu?

govorimo o klubu največjih,kamor se je prebila Slovenija...
in smo na zadnjem mestu v tem klubu...
ampak borili se bomo,da pridemo še višje...v tem klubu največjih...
Delilah16
# 30.01.2017 ob 12:07
Js mislim, da se Janezski sploh ne bi smelo več upoštevati tu na forumu, takšne kot je pisal proti ekipi in trenerju, jih noben pravi navijač nikoli ne bi. Fantje so namesto, da bi med prazniki uživali z družino trenirali potem pa bili odsotni od njih še za kakšen mesec, da so igrali za svojo državo. Navkljub vsemu pa ste jih ti in ostali pluvali ob vsaki šansi, po vsaki izgubljeni tekmi. Nekdo je dobro napisal, ocenjuje se po koncu prvenstva in ne po vsaki tekmi.... moje mnenje je da tako pljuvanje po igralcih lahko izvira le iz nekih lastnih kompleksov. Sem bla tut jezna na ksne stvari tekom prvenstva, ampak nikol nisem pljuvala, ker to kar ste vi pisali je bilo na meji sovraštva. Je čas da se zamislite :)
WerewolfQueen
# 30.01.2017 ob 11:50
Janezski, pa tudi rekel je, da se za zmago ne zahvaljuje nikomur 'od zgoraj', ampak izključno fantom. Torej niti sebi ni pripisal zmage, čeprav je zmagal skup s fanti.
marko530
# 30.01.2017 ob 11:29
Fanti hvala vam za takšno tekmo!!! Nikdar pozabil!
Fennix
# 30.01.2017 ob 10:06
Slovenski rokometaši so z bronasto medaljo uresničili tisto, kar se je napovedovalo že nekaj časa, a se "kockice" niso nikoli zložile tako popolno kot na 25. svetovnem prvenstvu v Franciji.

Kakšen mojstrski podnaslov ... Nimam besed :D.
KiNgKoNg
# 30.01.2017 ob 08:56
Je kdo kaj slišal od komandantovega Zborčija? Nazadnje je med tekmo za tretje mesto govoril o številu medalj, pa bi rad da malo posodobi tisto svojo lestvico. :/
Billy Joe
# 30.01.2017 ob 12:04
Ljudje...do brona smo prišli s SLOVENSKIMI fanti in s SLOVENSKIM SRCEM!!! Zakaj po nepotrebnem vpletamo nacionalne zdrahe v ta zgodovinski uspeh?! Tipično slovensko...v še tako izjemnem moramo najti nekaj grdega...Veselimo se...veseli se Veselin , veseli se Slovenija!! Prihodnost je svetla! <3
stepar
# 30.01.2017 ob 09:18
lep komentar oz. članek...

prebili so fantje led,ki je visel nad nami,da nismo za ekipne športe...oz.,da smo vse uspehe
dosegli po sreči...oz. ob ugodnostih takih ali drugačnih...

e pa dragi moji ta medalja je pa prišla IZKLJUČNO zaradi
KOLEKTIVNEGA DUHA...

ta tekma je za Guinnesovo knjigo...
vsa veličina,ki je potrebna za ekipni uspeh je slovenska rokometna reprezentanca
demonstrirala na fenomenalni način...in se iz pekla preko trnja
prebila do zvezd in raja...

vredno največje časti...

avtor članka pravi-
Fantje, Slovenija je ponosna na vas.

drži...BRAVO ...

SLOVENIJA
Bono
# 30.01.2017 ob 12:16
Kocke se sestavljajo že dolgo tudi v košarki. Upam na vzporednice.

To kar so naši uprizorili proti Hrvaški, se bo kazalo še našim otrokom, kako nikoli ne smeš obupati.

Zadnjič je nekdo zapisal, da danes ne bomo imeli navadni ljudje nič več o tega, kar je bilo v soboto. Ne bi se strinjal. Marsikomu bo vsaj ob brskanju po YT lažje preživeti težak dan, ko bo pogledal, kako se ne obupa.

Vujovićev govor "za zadnjih 10 min", je pa itak že za v anale in nekaj kar se bo vrtelo v marsikaterem klubu za motivacijo.
Billy Joe
# 30.01.2017 ob 09:51
Bravo,RTV! Hvala!
KiNgKoNg
# 30.01.2017 ob 09:27
Zapišimo; teh zadnjih 10 min tekme si bom v naslednjih dneh ogledal še najmanj 24x, tu ni nobenega dvoma!

Kakšnih 8x sem jih pa res, pa še vedno ne vem točno kaj se je dogajalo...
qwasyx
# 30.01.2017 ob 12:49
ribnška suha roba se je zmer dobru prodajala
gino1981
# 30.01.2017 ob 13:14
Janeza ki, ali res ne razumeš, da si antipaticen?
Bormio
# 30.01.2017 ob 12:08
@pajadeja

Škofu ravno ne bi očital nekakovosti.

Kar nekaj tekem je, na katerih je končal kot junak in prvo ime na igrišču. Je pa seveda imel tudi manj uspešne predstave. Kdo jih pa nima. Tudi Bezjak v večjem delu te tekme proti Hrvaški recimo.

Vsi so odlični, ki pridejo v reprezentanco. V nasprotnem jih ne bi povabili.
bostbart
# 30.01.2017 ob 08:35
Kje ste srbini na olimpijadah? Več kot 3 x več vas je kot Slovencev, dobite pa 3 X manj medalj kot mi. Jaki športniki, res. Tudi Đoko je popolnoma odpovedal na OI in se še vedno ni pobral.
Delilah16
# 30.01.2017 ob 13:28
Janezski

Ni odgovora par minut pa takoj drama :) za razliko od tebe očitno, imam delo in ne osvežujem strani na vsake par minut z upanjem na tvoj odgovor, komentar. Če pa ti počnes to, smo očitno dosegli namen in ti je mar za naše komentarje :)
In nisem šla gledat komentarjov, v spominu imam vtis tvojih "trolov", "natolcevanja" in kot prvo nimam želje tega podoživljat, drugo, še bolj pomembnejše pa nimam kompleksa, da moram vsak besedni spopad zmagati oziroma dokazovat svoj prav. Ce zelis neumorni spopad, da bos reseval svoje probleme, zapravljal cas, dokazoval sebi, egu, si boš moral najti koga drugega:)
Delilah16
# 30.01.2017 ob 11:05
CECILe
Rusija je bila vcasih v klubu ozjih favoritov, v klubu najvecjih pa je danes po mojem mnenju ni vec. Ker ce bi se šteli vsi uspehi od prej, bi slej ko prej teoreticno gledano seveda, lahko vsi spadali v klub najvecjih, tisti ki so res v tem trenutku med boljšimi in pa vsi tisti, ki se hvalijo z uspehi izpred let. Pa s tem ne trdim da Hrvaške ni v klubu ožjih favoritov, to jaz(in mislim da večina ostalih na forumu) nismo nikoli zanikali... Je pa čas, se mi zdi, da pa končno vi pojeste nekaj ponosa in pač priznate, da pa nismo tako zanič kot nas skušate prikazati. :) Ker nadoknaditi tak rezultat, v 10-15 minut, lahko naredi samo vrhunska ekipa z zelo močnim ekipnim duhom. Pač moje mnenje, da ste izgubili je blo ah "lako čemo" pristop in pa to da Babić ni delal rotacij. Ne pa dejstvo, da ste imeli 24 ur nazaj tekmo. In če to vse sestejemo in dodamo to, da se je nasim "odtrgal" , pridemo do rezultata :))
Fennix
# 30.01.2017 ob 12:10

Delilah16
Js mislim, da se Janezski sploh ne bi smelo več upoštevati tu na forumu, takšne kot je pisal proti ekipi in trenerju, jih noben pravi navijač nikoli ne bi.


Tu pa se očitno vsi strinjamo, smo med tekmo vsi brali tiste komentarje, pa očitno smo ovce, ker smo jih popolnoma vsi napačno razumeli :).
Pastafarian
# 30.01.2017 ob 11:07
Eheehe

Gledajući obranu hrvatskih rukometaša Stephen Hawking dokazao postojanje crnih rupa

https://goo.gl/AhHnkL
heron
# 30.01.2017 ob 10:37
A so z Teranom nazdravili?
cartekmedo
# 30.01.2017 ob 15:30
Super ste rokometaši, selektor in vsi ostali,ki ste prispevali k bronasti medalja. Hvala za nepozabni in na koncu zelo lepi večer.
piatim69
# 30.01.2017 ob 13:59
koncno sem si uspel pogledati posnetek teh zadnjih deset minut...solze mi tecejo po licih kot malemu otroku,kot fortinu,kot iveku in konec koncev kot dzombi....imeli smo vec srece kot pameti,ampak veliko veliko srce.....obupal sem ze poponoma in nehal glledat,ampak tv ja nisem ugasnil...potem pa je prednost hrvatov samo konela in kopnela..do nase zmage...neverjetno..to se ti verjetno zgodi samo enkrat v zivljenju....iz hude jeze in obupa v ekstazo....se opravicujem fantom za grde besede ki so mi jih narekovala custva in moj globok poklon!!
nuLanuLa
# 30.01.2017 ob 10:07
Kralji. Kako so iz izgubljene tekme v 10ih minutah nardedili čudež. Sem potreboval en dan, da sem dojel, kaj so storili. Še kakšna pohvala premal je v tem komentarju.
Kazalo