Odbojka
slice
Izenačen finale je bil posledica pohajanja sape ACH-ju
Športna zgodba Boštjana Reberšaka, 16. april 2014 ob 11:54 V Murski Soboti se je končalo državno prvenstvo v odbojki - ACH Volley je osvojil še deseti zaporedni in skupno 11. naslov. Pot do zadnjega pa je bila najtežja do zdaj.
4
ACH Volley prvak še desetič zapored
14
15. april 2014 ob 22:05 Odbojkarji ACH Volleyja so stari in novi državni prvaki, potem ko so s skupnim izidom 3:1 v zmagah ugnali Panvito Pomgrad.
Četrto, morda tudi zadnje poglavje za odbojkarski naslov
1
15. april 2014 ob 10:16 Od bojkarji Panvite Pomgrada bodo danes skušali izsiliti peto odločilno tekmo za naslov državnega prvaka. Obračun z ACH Volleyjem bo ob 17.30 s prenosom na TV SLO 2 in MMC-ju.
ACH po trdem boju do prve zaključne žoge
4
12. april 2014 ob 21:05 Odbojkarji ACH Volleyja so na tretji tekmi finala državnega prvenstva s 3:1 premagali Panvito Pomgrad, tako da jim do ubranitve naslova manjka še ena zmaga.
ACH Volley tokrat ni dovolil senzacije
9
9. april 2014 ob 18:51 Odbojkarji ACH Volleyja so dobili drugo tekmo finala državnega prvenstva. V gosteh so bili od Panvite Pomgrada boljši z 0:3 (-10, -14, -23).
Sobočani senzacionalno v Tivoliju premagali ACH Tivoli je bil na prvi finalni tekmi priča največjega presenečenja zadnjih let v moški odbojki: Panvita Pomgrad je po petih nizih premagala serijskega prvaka ACH Volley.
40
Nova KBM že v Kamniku do 13. naslova državnih prvakinj Odbojkarice Nove KBM so ubranile naslov slovenskih prvakinj. Dobile so tudi tretjo tekmo finala, tokrat so Calcit Volleyball v Kamniku premagale s 3:0 v nizih.
5
V ženski odbojki prihaja generacija zelo nadarjenih igralk Na drugi tekmi finala DP-ja so odbojkarice Maribora, še drugič zapored, po istem scenariju (3:1 v nizih) premagale Kamnik in so le še zmago oddaljene od 13. naslova.
Mariborčanke le še zmago oddaljene od 13. zvezdice Odbo jkarice Nove KBM Branik so v drugi finalni tekmi državnega prvenstva s 3:1 v nizih premagale Calcit Volleyball.
2
Mariborčanke do "brejka" v Kamniku Odbojkarice Nove KBM Branika so na prvi tekmi finala državnega prvenstva v gosteh premagale Calcit Volleyball s 3:1.
2
Belgorod zmagovalec Lige prvakov Odbojkarji ruskega Belgoroda so v finalu Lige prvakov v Carigradu s 3:1 v nizih premagali turško ekipo Halkbank Ankaro.
9
ACH Volley šestič prvak srednjeevropske lige Odbojkarji ACH Volleyja so osvojili prvo letošnjo lovoriko. Še šestič so postali prvaki srednjeevropske lige.
5
ACH zanesljivo v finale Srednjeevropske lige Odbojkarji ACH Volleyja so se uvrstili v finale Srednjeevropske lige, potem ko so v Pliberku s 3:0 premagali Amstetten Hypo.
3
ACH čaka pri branjenju naslova v Pliberku težko delo Pliberk bo v torek in sredo gostil zaključni turnir srednjeevropske odbojkarske lige. Po pričakovanju bo na njem nastopil tudi slovenski prvak ACH Volley, ki pa bo imel težko delo pri br anjenju ...
1
Calcitovke pokalu dodale še drugo letošnjo lovoriko Odbojkarice Calcita Volleyballa so v finalu zaključnega turnirja Srednjeevropske lige v dvorani Lukna v Mariboru premagale NKBM Branik s 3:0 (23, 10, 16) in se prvič veselijo zmage v tem tekmovanju.
6

Citat za prebrat
link
Johan Bruyneel
4
23. april 2014 ob 17:45 Ne zanikam, da so se v moji karieri zgodile določene stvari, za katere si želim, da bi bile drugačne, in ne zanikam, da je bil doping vrsto let del kolesarstva.
Več novic ...
Anketa: 21. april 2014 ob 12:24

Se bo slovenski hokejski reprezentanci uspelo prebiti v elitno skupino?

da
ne
Arhiv
Kazalo