Odbojka
slice
Izenačen finale je bil posledica pohajanja sape ACH-ja
Športna zgodba Boštjana Reberšaka, 16. april 2014 ob 11:10 V Murski Soboti se je končalo državno prvenstvo v odbojki - ACH Volley je osvojil še svoj deseti zaporedni in skupno 11. naslov. Pot do zadnjega pa je bila najtežja do zdaj.
ACH Volley prvak še desetič zapored
14
15. april 2014 ob 22:05 Odbojkarji ACH Volleyja so stari in novi državni prvaki, potem ko so s skupnim izidom 3:1 v zmagah ugnali Panvito Pomgrad.
Četrto, morda tudi zadnje poglavje za odbojkarski naslov
1
15. april 2014 ob 10:16 Od bojkarji Panvite Pomgrada bodo danes skušali izsiliti peto odločilno tekmo za naslov državnega prvaka. Obračun z ACH Volleyjem bo ob 17.30 s prenosom na TV SLO 2 in MMC-ju.
ACH po trdem boju do prve zaključne žoge
4
12. april 2014 ob 21:05 Odbojkarji ACH Volleyja so na tretji tekmi finala državnega prvenstva s 3:1 premagali Panvito Pomgrad, tako da jim do ubranitve naslova manjka še ena zmaga.
ACH Volley tokrat ni dovolil senzacije
9
9. april 2014 ob 18:51 Odbojkarji ACH Volleyja so dobili drugo tekmo finala državnega prvenstva. V gosteh so bili od Panvite Pomgrada boljši z 0:3 (-10, -14, -23).
Sobočani senzacionalno v Tivoliju premagali ACH Tivoli je bil na prvi finalni tekmi priča največjega presenečenja zadnjih let v moški odbojki: Panvita Pomgrad je po petih nizih premagala serijskega prvaka ACH Volley.
40
Nova KBM že v Kamniku do 13. naslova državnih prvakinj Odbojkarice Nove KBM so ubranile naslov slovenskih prvakinj. Dobile so tudi tretjo tekmo finala, tokrat so Calcit Volleyball v Kamniku premagale s 3:0 v nizih.
5
V ženski odbojki prihaja generacija zelo nadarjenih igralk Na drugi tekmi finala DP-ja so odbojkarice Maribora, še drugič zapored, po istem scenariju (3:1 v nizih) premagale Kamnik in so le še zmago oddaljene od 13. naslova.
Mariborčanke le še zmago oddaljene od 13. zvezdice Odbo jkarice Nove KBM Branik so v drugi finalni tekmi državnega prvenstva s 3:1 v nizih premagale Calcit Volleyball.
2
Mariborčanke do "brejka" v Kamniku Odbojkarice Nove KBM Branika so na prvi tekmi finala državnega prvenstva v gosteh premagale Calcit Volleyball s 3:1.
2
Belgorod zmagovalec Lige prvakov Odbojkarji ruskega Belgoroda so v finalu Lige prvakov v Carigradu s 3:1 v nizih premagali turško ekipo Halkbank Ankaro.
9
ACH Volley šestič prvak srednjeevropske lige Odbojkarji ACH Volleyja so osvojili prvo letošnjo lovoriko. Še šestič so postali prvaki srednjeevropske lige.
5
ACH zanesljivo v finale Srednjeevropske lige Odbojkarji ACH Volleyja so se uvrstili v finale Srednjeevropske lige, potem ko so v Pliberku s 3:0 premagali Amstetten Hypo.
3
ACH čaka pri branjenju naslova v Pliberku težko delo Pliberk bo v torek in sredo gostil zaključni turnir srednjeevropske odbojkarske lige. Po pričakovanju bo na njem nastopil tudi slovenski prvak ACH Volley, ki pa bo imel težko delo pri br anjenju ...
1
Calcitovke pokalu dodale še drugo letošnjo lovoriko Odbojkarice Calcita Volleyballa so v finalu zaključnega turnirja Srednjeevropske lige v dvorani Lukna v Mariboru premagale NKBM Branik s 3:0 (23, 10, 16) in se prvič veselijo zmage v tem tekmovanju.
6

Citat za prebrat
link
Safet Sušić
12
15. april 2014 ob 19:24 Argentina je z naskokom najmočnejša ekipa v skupini in se bo najbrž uvrstila naprej. Verjamem, da imamo tudi mi kakovost za preboj med najboljših 16, saj Nigerija in Iran nista boljša od nas.
Več novic ...
Anketa: 11. april 2014 ob 12:40

Kdo bo igral v finalu nogometne Lige prvakov?

Real Madrid in Atletico Madrid
Real Madrid in Chelsea
Bayern in Atletico Madrid
Bayern in Chelsea
Arhiv
Kazalo