Odbojka
slice
Odbojkarji začeli operacijo "Bolgarija"
9. in 10. septembra v Ljubljani z Brazilci, 1. september 2015 ob 21:37 Slovenski odbojkarji so se po uvrstitvi v Svetovno ligo in 14-dnevnem počitku zbrali za nov velik izziv - evropsko prvenstvo, ki bo oktobra v Bolgariji.
13
Slovenija bo vendarle igrala v svetovni ligi
33
20. avgust 2015 ob 18:35 Odbojkarska reprezentanca je od Mednarodne odbojkarske zveze prejela uradno potrditev, da bo v letu 2016 igrala v sveto vni ligi, ki si jo je zagotovila z zmago v letošnji evropski ligi.
Ropret: Možnost brez svetovne lige za nas ne obstaja
34
20. avgust 2015 ob 14:46 "Odbojkarska zveza Slovenije je storila vse, kar je v njeni moči, da fantje dobijo to, kar so si zaslužili na igrišču," o zapletu meni predsednik zveze Metod Ropret.
Na reprezentančnih pripravah tudi Kamnik
12
19. avgust 2015 ob 13:18 Matevž Kamnik, ki je imel v zadnjem času precej težav s poškodbami, se bo septembra pridružil odbojkarski reprezentanci v pripravah na evropsko prvenstvo.
Neverjetno: Slovenije ni na seznamu ekip za svetovno ligo
84
18. avgust 2015 ob 21:12 Veselje po uvrstitvi odbojkarske reprezentance v svetovno ligo ni dolgo trajalo, saj Slovenije ni na seznamu udeležencev elitnega tekmovanja. Napaka, vnovično spreminjanje pravil ali kaj tretjega?
Za nagrado Slovencem - v Ljubljano prihajajo Brazilci Preboj v svetovno ligo se že obrestuje odbojkarjem: reprezentanca Slovenije se bo med pripravami na oktobrski EP dvakrat v Ljubljani pomerila z velesilo Brazilijo.
34
Makedonci niso zmotili slovenskega juriša na svetovno ligo Slovenska odbojkarska reprezentanca je tudi v finalu evropske lige dokazala, da je prerasla drugi razred in da si zasluži nastop v svetovni ligi.
109
Odbojkarji še čakajo na čestitke Slovenska odbojkarska reprezentanca se bo v finalu evropske lige v petek zvečer pomerila z makedonsko izbrano vrsto. Slovenija je v polfinalu prepričljivo premagala Poljsko, Makedonija pa Estonijo.
21
Tudi s 60 odstotki moči odpihnili Poljake Slovenska odbojkarska reprezentanca je na finalnem turnirju evropske lige v Walbrzychu z raznovrstno in dinamično igro razbila Poljake ter se s 3:0 prebila v petkov finale.
47
Slovenski odbojkarji prepričani, da ne bo spodrsljajev Slovenske odbojkarje od vozovnice za svetovno ligo ločita še dva koraka. Prvi nasprotnik na finalnem turnirju evropske lige v Walbrzychu so gostitelji Poljaki. Tekma se bo začela ob 17. uri.
21
Najdič objavil širši seznam za prvi EP Za slovensko odbojko prihajajo prijetni dnevi in tedni. Moška reprezentanca lovi uvrstitev v svetovno ligo, ženska pa se pripravlja na prvi nastop na evropskem prvenstvu.
6
Slovenski odbojkarji na Poljsko po Svetovno ligo Slovenske odbojkarje v boju za Svetovno ligo čakata še dve odločilni tekmi, ki ju bodo odigrali konec tedna na zaključnem turnirju Evropske lige v poljskem Walbrzychu.
3
Odbojkarji v polfinalu proti Poljakom Žreb je določil, da se bodo slovenski odbojkarji na zaključnem turnirju evropske lige v polfinalu pomerili z gostitelji Poljaki. Drugi polfinalni par je Makedonija - Estonija.
48
Odbojkarji ne poznajo poraza v Evropski ligi Slovenski odbojkarji so v tekmi 10. kroga Evropske lige v Mariboru premagali Grčijo s 3:1. Slovenija je zmagala še desetič v rednem delu in osvojila prvo mesto v skupini B.
5
Slovenski odbojkarji z novo zmago potrdili prvo mesto Slovenska odbojkarska reprezentanca si je v Evropski ligi po zmagi nad Grčijo s 3:1 v mariborski dvorani Tabor že zagotovila prvo mesto v skupini B.
10

Citat za prebrat
link
Jaka Lakovič
28
3. september 2015 ob 10:49 Drzna napoved: Slovenija bo v soboto dobesedno pojedla Hrvaško.
Več novic ...
Anketa: 29. avgust 2015 ob 21:11

Bo novemu trenerju Krunoslavu Jurčiću uspelo Maribor vrniti v zmagovalne tirnice?

Da.
Ne.
Težko se odločim, nogometa ne spremljam.
Arhiv
Kazalo