Odbojka
slice
Odbojkarski derbi Rogožankam
Pregled 7. kroga DP-ja v odbojki, 20. november 2017 ob 11:27 Medtem ko pri moških v 7. krogu odbojkarskega državnega prvenstva pravega derbija ni bilo, so bile pri ženskah vse oči uprte v obračun med Formulo Formis in GEN-I Volleyjem, ki so ga na koncu s 3:1 ...
2
Salonit Anhovo in Panvita do zmage v petem nizu
2
13. november 2017 ob 15:12 Šesti krog odbojkarskega prvenstva za moške je postregel s štirimi obračuni, dva pa sta se končala šele po petih nizih.
ACH Volley obstal pred zadnjo oviro za Ligo prvakov
6
12. november 2017 ob 13:06 Odbojkarji ACH Volleyja so v 3. krogu kvalifikacij za Ligo prvakov izgubili tudi povratno srečanje proti favoriziranemu Lokomotivu iz Novosibirska (3:0).
Mariborčanke pričakovano ostale brez Lige prvakinj
7
11. november 2017 ob 20:44 Odbojkaricam Nove KBM Branika na povratni tekmi 3. kroga kvalifikacij Lige prvakinj proti poljski ekipi Devolopes SkyRes Rzeszow ni uspelo pripraviti presenečenja.
Slovenke v odbojki sede brez boja za medalje
3
9. november 2017 ob 18:46 Slovenska ženska reprezentanca je na evropskem prvenstvu v odbojki sede v Poreču izgubila četrtfinalno tekmo z Nizozemsko in ostala brez možnosti boja za medalje.
Foto: ACH Volley klonil pred Rusi, a pustil dober vtis Čeprav so odbojkarji ACH Volleyja izgubili prvo tekmo 3. kroga kvalifikacij za Ligo prvakov proti Lokomotivu iz Novosibirska (0:3), so se nasprotniku v Tivoliju odlično upirali.
20
Mariborčanke osvojile niz, dober odpor tudi v preostalih treh Odbojkarice Nove KBM Branika so na prvi tekmi 3. kroga kvalifikacij Lige prvakinj v dvorani Lukna izgubile proti SkyRes Rzeszowu z 1:3. Povratna tekma na Poljskem bo v soboto.
24
Razlika mad ACH-jem in Lokomotivom kot med Liverpoolom in Mariborom Odbojkarji ACH Volleyja so tik pred vnovično uvrstitvijo v Ligo prvakov. Manjka jim še en korak, a ta bo izredno težak, saj jih v 3. krogu kvalifikacij čaka najtežji možni tekmec.
11
Nova KBM sproščeno proti visokim Poljakinjam Odbojkarice Nove KBM Branika se bodo v torek v 3. krogu kvalifikacij za Ligo prvakinj v mariborski Lukni pomerile s poljsko ekipo Developers SkyRes iz Rzeszowa.
6
Ljubljančanom odbojkarski derbi v Murski Soboti Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana po petih krogih državnega prvenstva ostajajo še edina neporažena ekipa.
4
Prekmurci prepričljivo premagali Triglav V 4. krogu državnega prvenstva v odbojki je Panvita Pomgrad presenetljivo gladko slavila na gostovanju v Kranju, pri dekletih pa sta vodilni ekipi Nova KBM Branik in Calcit Volleyball pričakovano ...
1
Na vrhu Panvita Pomgrad in Calcit Volley Za odbojkaricami in odbojkarji so trije krogi DP-ja. Medtem ko pri dekletih po pričakovanjih vrh lestvice pripada najboljšim ekipam, je pri moških precej bolj izenačeno, prva je zdaj Panvita Pomgrad.
7
Odbojkarji ACH Volleyja na poti v Ligo prvakov porazili Brčko Odbojkarji ACH Volleyja so se zanesljivo uvrstili v tretji krog kvalifikacij za skupinski del Lige prvakov. Tudi na povratni tekmi so s 3:0 (21, 19, 15) premagali Mladost Brčko.
2
Mariborčanke z zmago nad Jedinstvom korak bližje Ligi prvakinj Slovenske odbojkarske prvakinje, igralke Nove KBM Branika, so se zanesljivo uvrstile v tretji krog kvalifikacij Lige prvakinj.
2
Odbojkarji ACH Volleyja brez težav do zmage v Brčkem Odbojkarji ACH Volleyja so na prvi tekmi 2. kroga kvalifikacij za uvrstitev v skupinski del Lige prvakov v Brčkem premagali domačo Mladost, bosanskega prvaka, s 3:0 v nizih.
4

Citat za prebrat
link
Ivan Rakitić
6
22. november 2017 ob 18:41 Rad bi mu prepustil svoje mesto na svetovnem prvenstvu. Kar je on dal nogometu, je neverjetno, edinstveno.
Več novic ...
Anketa: 2. november 2017 ob 19:02

Kdo bo slovenski jesenski nogometni prvak?

Maribor
Olimpija
Arhiv
Kazalo