Odbojka
slice
Kovač objavil spisek 21 odbojkarjev za svetovno prvenstvo
Začetek priprav v drugi polovici julija, 19. junij 2018 ob 15:45 Selektor slovenske moške odbojkarske reprezentance Slobodan Kovač je objavil seznam 21 igralcev, na katere računa na septembrskem svetovnem prvenstvu, ki ga bosta gostili Italija in Bolgarija.
5
Slovenski odbojkarji v Mariboru klonili pred Nizozemci
5
6. junij 2018 ob 22:15 Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v šestem, zadnjem krogu zlate Evropske lige doživela peti poraz. V Mariboru je z 1:3 (-19, -23, 23, -14) izgubila z Nizozemsko.
Slovenski odbojkarji v napetem petem nizu do prve zmage
6
3. junij 2018 ob 22:50 Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v 5. krogu zlate evropske lige v Mariboru premagala Ukrajino s 3:2 in osvojila prvo zmago v skupini B. Ukrajini je preprečila, da bi ohranila možnosti za ...
Odbojkarji ostali brez teoretičnih možnosti za zaključni turnir
10
30. maj 2018 ob 16:40 Slovenska odbojkarska reprezentanca je v zlati evropski ligi še četrtič izgubila, še drugič so bili od nje boljši Turki.
Turki nadigrali slovenske odbojkarje v Mariboru
3
27. maj 2018 ob 21:49 Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je izgubila tudi tretjo tekmo skupine B zlate evropske lige. Na prvi domači tekmi v Mariboru so izbrance Sama Miklavca premagali Turki s 3:0 (21, 20, 16).
ACH neposredno v Ligo prvakov Evropska odbojkarska zveza je spremenila format Lige prvakov, odbojkarji ACH-ja bodo tako naslednjo sezono neposredno igrali v glavnem delu tekmovanja.
5
Tudi povprečni Ukrajinci prevelik zalogaj za Slovenijo Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je izgubila tudi drugo tekmo skupine B zlate Evropske lige. Po porazu na Nizozemskem je bila neuspešna tudi na gostovanju pri povprečni Ukrajini (0:3).
17
Poraz slovenskih odbojkarjev na Nizozemskem Pomlajena slovenska odbojkarska reprezentanca, v kateri ni najboljših igralcev, je s porazom začela evropsko ligo. Na gostovanju pri Nizozemski v Doetinchemu je izgubila z 1:3.
7
V evropsko ligo po izkušnje in mesto v ekipi za svetovno prvenstvo Zelo pomlajena slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo ta konec tedna začela nastope v evropski ligi.
3
Miklavc pričakuje podobne predstave kot lani Do začetka evropske lige v odbojki je le še dober teden, slovenski odbojkarji priprave nadaljujejo v Kranjski Gori. Izbrana vrsta je že opravila dva tedna priprav, ki jih je vodil Samo Miklavc.
5
Chiappini: Z majhnimi koraki do velikih stvari V Mariboru se je zbrala ženska odbojkarska reprezentanca, ki se pripravlja na sredozemske igre (začetek 20. junija) in tudi na kvalifikacije za EP 2019.
10
Cilj pomlajene odbojkarske reprezentance: uvrstitev med najboljše štiri v evropski ligi Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Kranjski Gori, kjer se bo pripravljala na začetek evropske lige.
4
Urnaut bo prvič sedel na klop ACH Volleyja Odbojkarji ACH Volleyja imajo novega trenerja. V naslednji sezoni jih bo vodil Andrej Urnaut, ki je zamenjal Zorana Kedačiča.
3
Na spisku odbojkarskega selektorja nekaj novih imen Selektor slovenske ženske odbojkarske reprezentance Alessandro Chiappini je objavil spisek 19 igralk, ki se bodo udeležile uvodnih priprav na letošnjo sezono.
15
ACH Volley brez poraza do 15. naslova Odbojkarji ACH Volleyja so zanesljivo postali državni prvaki. Na tretji tekmi finalne serije so s 3:0 (17, 16, 20) ugnali Calcit Volley in sezono končali brez poraza v državnem prvenstvu.
4

Izbor
Citat za prebrat
link
Peter Shilton
8
22. junij 2018 ob 13:55 Bog se je danes zjutraj ozrl name. Gledal sem najslabši nogomet Argentine na svetovnih prvenstvih, in to na predvečer obletnice incidenta z božjo roko.
Več novic ...
Anketa: 22. junij 2018 ob 19:08

Katero tekmo bi si v torek raje ogledali v neposrednem prenosu?

Nigerija - Argentina
Islandija - Hrvaška
Arhiv
Kazalo