Odbojka
slice
Prvi tekmec ACH-ja Modena, ki cilja na naslov prvaka
Slovenski prvaki želijo drago prodati svojo kožo, 5. december 2016 ob 17:19 Odbojkarji ACH Volleyja v torek nastope v Ligi prvakov v torek začenjajo v gosteh s tekmo proti favorizirani Azimut Modeni.
7
Panvita še naprej le s tremi zmagami
7
5. december 2016 ob 10:26 V odbojkarskem prvenstvu za moške so ekipe odigrale 11. krog, vsa štiri vodilna moštva pa so brez težav opravila s tekmeci.
ACH z zmago v zlatem nizu v Ligo prvakov
42
20. november 2016 ob 19:41 Odbojkarji ACH Volleyja bodo še deseto sezono igrali v Ligi prvakov, vstopnico za njo so dvignili po pravi drami, saj so proti Aragu de Seteju dobili zlati niz s 15:9.
Giani ne bo selektor Poljske, zdaj v igri tudi Nemčija
28
17. november 2016 ob 19:45 Poljska odbojkarska zveza je seznam imen za novega selektorja reprezentance skrčila na pet imen, na katerem so trije Italijani ter po en Bolgar in Argentinec.
ACH Volley z lepo popotnico na jug Francije
27
16. november 2016 ob 20:41 Odbojkarji ACH Volleyja so na prvi tekmi zadnjega kroga kvalifikacij Lige prvakov v Tivoliju s 3:1 premagali francoskega podprvaka Arago de Sete.
Odbojkarji v skupini z Rusi, Bolgari in Španci Slovenska odbojkarska reprezentanca bo na evropskem prvenstvu 2017 igrala v skupini C z Rusijo, Bolgarijo in Španijo. Andrea Giani je medtem oddal kandidaturo za selektorja Poljske.
42
ACH pred zadnjo oviro: priložnost, ki jo velja izkoristiti Odbojkarje ACH Volleyja v sredo v hali Tivoli čaka prvo dejanje zadnjega kroga kvalifikacij za preboj v Ligo prvakov. Tekmica je francoska ekipa Arago de Sete.
3
Kdo bodo nasprotniki odbojkarjev na evropskem prvenstvu? V torek bodo v Krakovu izžrebali skupine za evropsko odbojkarsko prvenstvo, ki ga bo prihodnje leto gostila Poljska.
9
Slovenska kolonija v Italiji še nikoli številčnejša Vse je bilo pripravljeno za sosedski derbi 9. kroga italijanskega odbojkarskega prenstva, le poškodovani Uroš Kovačevič, nekdanji igralec ACH-ja in najboljši igralec v Italiji meseca oktobra v dresu ...
13
Pokeršnik se vrača v Ljubljano Slovenski reprezentant Jan Pokeršnik, ki je na začetku sezone prestopil v nemški Herrsching, nato pa z njim prekinil pogodbo, se vrača k odbojkarjem ACH Volleyja.
3
ACH Volley prek Ciprčanov v 3. krog kvalifikacij Odbojkarji ACH Volleyja so se zanesljivo uvrstili v tretji krog kvalifikacij Lige prvakov. Povratno tekmo so v Stožicah dobili s 3:0 (23, 21, 20).
3
Calcit Volleyball favorizirani Modeni vzel niz Odbojkarice Calcita Volleyballa so na povratni tekmi 2. kroga kvalifikacij za uvrstitev v Ligo prvakinj v Modeni izgubile proti domači ekipi Liu Nordmeccanica z 1:3.
1
Odbojkarji ACH Volleyja opravili s Ciprčani Odbojkarji ACH Volleyja so v prvi tekmi 2. kroga kvalifikacij za Ligo prvakov s 3:0 v nizih premagali Omonio Nikozijo v gosteh.
9
Odbojkarice Modene prevelik zalogaj za Calcit Odbojkarice Calcita so v Tivoliju izgubile prvo tekmo 2. kroga kvalifikacij za uvrstitev v Ligo prvakinj. Liu Jo Nordmeccanica Modena je bila boljša z 0:3 (-19, -21, -22).
9
Začetek boja za Ligo prvakov: Calcit ni favorit, ACH Volley pač Odbojkarice Calcita Ljubljane bodo v torek ob 18.00 v kvalifikacijah za Ligo prvakinj v Tivoliju gostile Modeno. Zavedajo se, da nimajo česa izgubiti.
1

Citat za prebrat
link
Matjaž Kek
11
5. december 2016 ob 07:00 Ah, danes sem videl marsikaj. Težko nam je bilo z igralcem manj in veliko rumenimi kartoni, saj tako ne moreš več iti odločno v dvoboje. O tem, kako smo prejeli kartone, ne bi.
Več novic ...
Anketa: 1. december 2016 ob 09:35

Bliža se razglasitev slovenskih športnikov leta. Komu bi namenili vaš glas med ekipami?

Hokejistom
Rokometašem
Smučarjem skakalcem
komu drugemu
Arhiv
Kazalo