Odbojka
slice
Slovenci tudi Portugalce zmleli s 3:0
Na svetovno prvenstvo pelje le prvo mesto, 26. maj 2017 ob 20:04 Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo zmagala še tretjič zapored, potem ko je Portugalsko ugnala s 3:0 v nizih.
25
Foto: Druga prepričljiva zmaga Slovenije, v Stožicah padli Latvijci
9
25. maj 2017 ob 19:46 Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je tudi na drugi tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo suvereno slavila. Tokrat so bili odbojkarji s 3:0 (14, 14, 19) boljši od Latvije.
Latvijci bodo trši oreh kot Gruzijci
8
25. maj 2017 ob 13:54 Slovenske odbojkarje danes ob 17.30 v dvorani Stožice čaka še druga kvalifikacijska tekma za uvrstitev na svetovno prvenstvo.
Slovenski odbojkarji za uvod v 61 minutah odpravili Gruzijce
8
24. maj 2017 ob 19:00 Odbojkarji Slovenije so na tekmi prvega kroga kvalifikacijske skupine C za uvrstitev na svetovno prvenstvo 2018, ki bo prihodnje leto v Bolgariji in Italiji, v Stožicah premagali Gruzij o s 3:0.
Odbojkarice optimistične pred potjo na Portugalsko
4
24. maj 2017 ob 11:30 Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se v Mariboru pripravlja na kvalifikacijski turnir za uvrstitev na svetovno prvenstvo.
Slovenci začenjajo "bitko" za svetovno prvenstvo Slovenska moška odbojkarska reprezentanca si bo od srede do nedelje na turnirju v Stožicah poskušala izboriti pot na svetovno prvenstvo. Prvi nasprotnik je Gruzija.
17
Srbi premočni za Slovence Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na zadnji pripravljalni tekmi pred začetkom kvalifikacij za svetovno prvenstvo s 3:1 v nizih izgubila proti Srbiji, zmagovalki Svetovne lige.
1
Slovenke v Hočah boljše od Hrvatic Slovenske odbojkarice so na pripravljalni tekmi pred začetkom kvalifikacij za svetovno prvenstvo s 3:1 v nizih premagale Hrvatice.
1
ACH Volley se je okrepil z mladim hrvaškim reprezentantom ACH Volley je v svoje vrste pripeljal obetavnega hrvaškega odbojkarja Petra Đirlića.
2
Kozamernik podpisal triletno pogodbo s Trentinom Slovenski odbojkarski reprezentant Jan Kozamernik bo kariero nadaljeval v Trentino Volleyju. 21-letni Ljubljančan je z aktualnim italijanskim državnim podprvakom podpisal triletno pogodbo.
3
Kovačič in Pokeršnik še dve leti pri ACH Volleyju Vodstvo odbojkarjev ACH Volleyja, štirinajstkratnih slovenskih državnih prvakov, trinajstkrat zaporedoma, že sestavlja ekipo za novo sezono.
6
Za zaprtimi vrati v Stožicah boljši iranski odbojkarji Na drugi pripravljalni tekmi pred kvalifikacijami za svetovno prvenstvo, ki bo prihodnje leto v Italiji in Bolgariji, je slovenska moška odbojkarska reprezentanca za zaprtimi vrati v Stožicah iz ...
5
Slovenski odbojkarji v Hočah premagali sedmo reprezentanco sveta Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na pripravljalni tekmi za nastop na kvalifikacijah za uvrstitev na svetovno prvenstvo 2018 s 3:2 ( 18, -22, -21, 13, 12) ugnala Iran, četrtfinalista ...
5
Slobodan Kovač: "Na igrišču zahtevam disciplino" Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je pred dvema mesecema dobila novega selektorja.
12
Kovač prečrtal Jereba, Köka, Purića in Videčnika Selektor slovenskih odbojkarjev Slobodan Kovač je s seznama izbrane vrste, ki se v Kranjski Gori pripravlja na kvalifikacije za svetovno prvenstvo, izločil štiri odbojkarje.
4

Citat za prebrat
link
Zmago Sagadin
27. maj 2017 ob 13:24 Nikoli nisem tajil, da bi me sodelovanje zanimalo, če bi šlo za resen projekt evropske Olimpije. Ne pa, če bi šlo za životarjenje.
Več novic ...
Anketa: 24. maj 2017 ob 15:18

Kdo bo zmagovalec OP Francije v tenisu?

Rafael Nadal
Novak Đoković
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo