Odbojka
slice
Foto: Pokeršnik in Zemljak navdušila na Kongresnem trgu
Nina Kontrec in Mojca Pene na tretjem mestu, 30. julij 2016 ob 22:51 Na Kongresnem trgu sta v finalu Ljubljana Beach Volley Challengea zmagala Jan Pokeršnik in Nejc Zemljak. V finalu sta z 21:16 in 21:13 premagala Avstrijca Jörga Wutzla in Simona Fruhbauerja.
8
Danes v polfinalu tudi dve slovenski ekipi
8
30. julij 2016 ob 07:23 Ljubitelji odbojke (na mivki) so prišli na svoj račun. Danes bodo lahko v Ljubljani spremljali tretji dan Ljubljana Beach Volley Challengea, v polfinalu sta tudi dve slovenski ekipi.
Ljubljana se spogleduje s turnirjem svetovne serije
7
27. julij 2016 ob 19:55 Kongresni trg v Ljubljani bo od četrtka do sobote v znamenju odbojke na mivki, saj bo potekal turnir Ljubljana Beachvolley Challenge.
Le dva tedna treninga dovolj za državni naslov naveze Potokar/Fabjan
14
24. julij 2016 ob 10:57 " Ta mala dva sta prikazala dobro igro tako v bloku kot v polju. Odločile so izkušnje, " je finale DP-ja v odbojki na mivki v Kranju ocenil Danijel Pokeršnik, ki je že petič postal državni prvak, ...
Srbski odbojkarji prvič osvojili svetovno ligo
12
17. julij 2016 ob 22:32 Odbojkarji Srbije so v finalu zaključnega turnirja svetovne lige v Krakovu s 3:0 (22, 22, 21) premagali Brazilijo. Tretje mesto so po zmagi nad Italijo s 3:0 (23, 21, 20) osvojili Francozi.
Šest kubanskih odbojkarjev osumljenih posilstva Policija je v Tampereju na Finskem aretirala osem kubanskih odbojkarjev, saj naj bi bili med turnirjem Svetovne lige vpleteni v posilstvo.
2
Andrea Giani in igralci držali besedo Pred dvema mesecema je Andrea Giani prvič po lanskem velikem uspehu na evropskem prvenstvu zbral slovenske odbojkarje na pripravah v Kranjski Gori.
27
Izjemno leto kronano z napredovanjem v drugi rang Svetovne lige Odbojkarska reprezentanca je v finalu zaključnega turnirja v Frankfurtu premagal Nemčijo s 3:1 v nizih in se prebila v višji rang tekmovanja v Svetovni ligi.
112
Nemško-italijansko-slovenski obračun z belgijskim pridihom V Evropi se vse vrti okrog nogometa in evropskega prvenstva, tako da se tudi na zaključnem turnirju tretje skupine Svetovne lige v odbojki, ki poteka v Frankfurtu, temu ni mogoče povsem izogniti.
8
Slovenci z odlično predstavo zanesljivo odpravili Grke Odbojkarji Slovenije so se prebili v finale zaključnega turnirja tretje skupine svetovne lige. Grčijo so premagali s 3:0, zadnja ovira do druge kakovostne skupine pa bo Nemčija.
42
Giani: Vse bo odvisno od nas. Smo boljša ekipa! Odbojkarji Grčije so glavni krivec, da so Slovenci šele letos okusili slast igranja v svetovni ligi.
11
Gianiju poteče pogodba, ponudb mu ne manjka Selektor odbojkarjev Andrea Giani bo na zaključnem turnirju svetovne lige v Frankfurtu konec tedna morda zadnjič vodil slovensko reprezentanco, saj mu poteče dveletna pogodba.
15
Slovenski odbojkarji v Frankfurt po prvo mesto Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je že preselila v Frankfurt, kjer si bo konec tedna poskušala izboriti preboj v drugo kakovostno skupino Svetovne lige.
24
Na zaključni turnir Slovenci s prvim porazom v Svetovni ligi Odbojkarji so predtekmovalne nastope v tretji kakovostni skupini Svetovne lige končali s prvim porazom. V zadnji tekmi turnirja v Solunu jih je premagala Grčija, izid je bil 3:1 (23, -22, 21, 27).
7
Po slabem sprejemu Slovenke klonile v polfinalu evropske lige Slovenske odbojkarice se poslavljajo od evropske lige, potem ko so izgubile obe polfinalni tekmi proti Slovaški. Na povratnem dvoboju v Bratislavi so bile gostiteljice boljše s 3:1 (18, -22, 13, 15).
19

Citat za prebrat
link
Roger Federer
2
24. avgust 2016 ob 07:00 Poškodbe ne vidim kot konec nečesa. Vidim jo kot začetek nečesa novega. Garam, da bi se vrnil na Hopmanovem pokalu in OP-ju Avstralije. Okrevanje poteka dobro.
Več novic ...
Anketa: 17. avgust 2016 ob 23:34

Kakšno oceno bi dali slovenskim rokometašem za predstave na olimpijskem turnirju (5 je najboljša ocena, 1 najslabša)

5
4
3
2
1
Arhiv
Kazalo