Odbojka
slice
ACH Volley po vodstvu z 2:0 na kolenih v Mariboru
Kamnik: Podvig, ki ga nismo pričakovali, 17. oktober 2016 ob 22:24 Odbojkarji Maribora so na tekmi 2. kroga 1. DOL v dvorani Tabor presenetljivo premagali ACH Volley s 3:2. Državni prvaki so zapravili vodstvo z 2:0 v nizih.
22
Giani bi rad ostal selektor, a ni vse odvisno od njega
18
17. oktober 2016 ob 16:07 Selektor slovenske odbojkarske reprezentance Andrea Giani še vedno ni podaljšal pogodbe z OZS-jem, saj se bo o tem, ali bo tudi v prihodnje na klopi Slovenije, odločil januarja.
Bo Giani v naslednjem letu vodil poljsko reprezentanco?
19
12. oktober 2016 ob 16:31 Poljska odbojkarska zveza je pred časom sporočila, da bo njihov selektor Francoz Stephane Antiga selektor le do konca leta in da že išče njegovega naslednika.
Začetek sezone za ACH priprava na kvalifikacije za Ligo prvakov
3
4. oktober 2016 ob 18:16 V soboto se začenja državno prvenstvo v odbojki. Svoje načrte pred novo sezono so predstavili pri prvaku ACH Volleyju, trener Zoran Kedačič je zelo zadovoljen s sestavo ekipe.
Škorc se vrača "na kraj zločina"
1
29. september 2016 ob 20:09 Sebastijan Škorc se po enoletni odsotnosti vrača na odbojkarska igrišča. V novi sezoni bo igral za Hoče, kjer je tudi začel svojo odbojkarsko pot.
Tina Lipicer Samec: "Čas je, da dam Sloveniji, kar je meni dala tujina" Tina Lipicer Samec je ena najboljših slovenskih odbojkaric, ki pa smo jo na slovenskih igriščih le redko lahko videli. Po koncu sezone 2001/2002 je odšla v tujino, kjer je pustila velik pečat.
34
Selektor odbojkaric Najdič: Nisem delal za klubske barve "Moramo biti realni, Belorusija in Češka sta bili bolj kakovostni," je prepričan selektor ženske slovenske odbojkarske reprezentance, ki se ji ni uspelo drugič zapored uvrstiti na EP.
26
Borbene Slovenke Čehinjam prekrižale načrte Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na zadnji tekmi kvalifikacij za EP 2017 v Mariboru premagala Češko s 3:1.
7
Selektor Najdič: "Nadigrale so nas v vseh odbojkarskih prvinah" Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se je po porazu z Belorusijo z 0:3 še pred zadnjo tekmo kvalifikacij poslovila od sanj o igranju na EP-ju 2017.
11
Slovenke po petih nizih strle Grkinje Slovenske odbojkarice so v Mariboru na kvalifikacijskem turnirju za evropsko prvenstvo dobile prvo tekmo, potem ko so s 3:2 v nizih ugnale Grčijo.
9
Brno izčrpalo odbojkarice, a prihajajo novi izzivi v Mariboru Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo v Mariboru s tekmo proti Grčiji začela drugi kvalifikacijski turnir za evropsko prvenstvo.
6
Pet kubanskih odbojkarjev v zapor zaradi posilstva Sodišče v Pirkanmaaju je na zaporno kazen obsodilo pet kubanskih odbojkarjev, ki so julija v Tampereju, tam je Kuba igrala tekmo svetovne lige, posilili neko žensko.
11
Slovenke na Češkem prvič zmagale Slovenske odbojkarice so na kvalifikacijskem turnirju za evropsko prvenstvo v Brnu prvič zmagale, potem ko so s 3:1 v nizih ugnale Grčijo.
15
Še drugi poraz odbojkaric v Brnu Slovenske odbojkarice so na kvalifikacijskem turnirju za EP 2017 še drugič izgubile. V Brnu so pred 2.500 gledalci gostiteljicam Čehinjam morale priznati premoč s 3:0 (-20, -16, -13).
15
Odbojkarice vodile z 2:0, nato so bile Belorusinje močnejše Slovenske odbojkarice so na prvi tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo v Brnu izgubile proti Belorusiji z 2:3, potem ko so že vodile z 2:0 v nizih. V skupini F sta še Češka in Grčija.
17

Citat za prebrat
link
Paolo Sorrentino
2
24. oktober 2016 ob 07:51 Nekaj let sem očeta prosil, da me pusti na gostovanje mojega ljubega kluba Napolija, a me je zavračal, ker sem bil premlad.
Več novic ...
Anketa: 9. oktober 2016 ob 07:11

Josip Iličić in Kevin Kampl. Ali je za slovensko nogometno reprezentanco bolje, da je v postavi le eden od njiju, ali pa, da sta na igrišču oba?

Bolje, da igra le eden od njiju.
Naj igrata oba, saj vsak lahko prispeva svoj delež.
Odvisno od vsake tekme posebej.
Arhiv
Kazalo