Odbojka
slice
Ruska naveza premočna za Zemljaka in Pokeršnika
Dvojica Zemljak-Pokeršnik v boju za zmago, 5. avgust 2018 ob 22:42 Na turnirju svetovne serije v odbojki na mivki v Ljubljani sta zmagala Rusa Valerij Samodaj in Taras Miskiv, ki sta v finalu z 2:0 ugnala Nejca Zemljaka in Jana Pokeršnika.
1
Jančarjeva in Kotnikova izpadli, Skarlovnikova in Pešićeva presenetili
3
4. avgust 2018 ob 23:00 V Ljubljani se je začel glavni del turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, Fivb Beach Volleyball World Tour, na katerem bodo v četrtfinalnih obračunih v nedeljo nastopile tri slovenske dvojice.
Slovenske dvojice obstale v kvalifikacijah
1
3. avgust 2018 ob 19:02 Uvodni dan turnirja svetovne serije v odbojki na mivki v Ljubljani se nobeni izmed treh slovenskih dvojic, ki so nastopile v kvalifikacijah, ni uspelo prebiti na glavni del turnirja.
"Sredi Kongresnega trga moramo zgraditi dvorano"
22
2. avgust 2018 ob 16:27 V Ljubljani se v petek s kvalifikacijami začenja prvi turnir svetovne serije v odbojki na mivki pri nas, na katerem bo nastopilo po 28 dvojic v moški in ženski konkurenci.
Odbojkarski spektakel bo združil okoli 10.000 ljudi na Kongresnem trgu
22
2. avgust 2018 ob 06:55 "Cilj praktično vsakega športnika je nastop na olimpijskih igrah. Tako je tudi za odbojkarje na mivki dragocena vsaka točka, ki jo lahko osvojijo na turnirjih. Nastopajoči se bodo vsekakor tudi ...
Kovačevi varovanci pred SP-jem v najboljši formi doslej Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se že več kot dva tedna pripravlja na septembrsko svetovno prvenstvo v Italiji in Bolgariji.
8
Že štiri leta zapored nenehno v poletju Oče Slavko Kotnik jo je sicer najprej usmeril v košarko, a je hitro ugotovila, da ji bolj ustreza odbojka.
13
Po Tokiu v Ljubljano, nato z mislimi spet – v Tokiu "Odbojka na mivki je šport, ki finančno ne nagrajuje, nam pa daje druge bogate izkušnje," pravi Nejc Zemljak, ki bo konec tedna na turnirju svetovne serije v Ljubljani z Janom Pokeršnikom prvi ...
9
V Ljubljani na odbojkarskem spektaklu vse najboljše slovenske dvojice Na turnirju svetovne serije v odbojki na mivki, ki bo potekal med 3. in 5. avgustom v Ljubljani, bodo nastopile vse najboljše slovenske dvojice, vključno z aktualnimi državnimi prvaki Tjašo Jančar ...
5
Navezi Jančar/Kotnik in Pokeršnik/Boženk ubranili državni naslov V Kranju, kjer že tradicionalno poteka državno prvenstvo v odbojki na mivki, so Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik ter Danijel Pokeršnik in Tadej Boženk ubranili naslove.
5
Vinčić: Imamo zagotovila, da se bomo lahko uvrstili v Ligo narodov Najboljši slovenski odbojkarji, ki so v ponedeljek začeli priprave na svetovno prvenstvo v Italiji in Bolgariji, še vedno upajo, da bodo nekoč zaigrali v svetovni ligi oziroma na novoustanovljeni ...
8
Rekordno število prijav za ljubljanski spektakel na mivki Ljubljana bo na peščenih igriščih na Kongresnem trgu in v Športnem parku Ludus od 3. do 5. avgusta gostila prvi turnir svetovne serije v odbojki na mivki.
1
Urnaut: Še vedno bi raje igral svetovno ligo kot pa počival "Čeprav smo imeli zaradi tega daljše počitnice, smo še vedno jezni. A tudi dodatno motivirani," je glede svetovne lige dejal Tine Urnaut, kapetan slovenskih odbojkarjev, ki se pripravljajo na SP.
17
Slovenske odbojkarice začenjajo boj za evropsko prvenstvo Selektor slovenske ženske odbojkarske reprezentance Alessandro Chiappini je objavil seznam igralk, ki bodo v ponedeljek, 16. julija, začele priprave na kvalifikacije za evropsko prvenstvo.
3
Kovaču ni všeč, da je prišlo do nekaterih odpovedi Slovenska odbojkarska reprezentanca bo 16. julija začela priprave na svetovno prvenstvo, ki ga bosta septembra gostili Italija in Bolgarija.
12

Izbor
Citat za prebrat
link
Martina Ratej
15
13. avgust 2018 ob 08:15 Da nisem mogla doseči niti 62 metrov, to boli. Saj ni bilo treba, da bi kopje vrgla 65 m, tudi v takšnih razmerah pa bi morala izvleči 62,5 m.
Več novic ...
Anketa: 10. avgust 2018 ob 11:33

Bo nogometašem Maribora na tekmi z Rangersi v Ljudskem vrtu uspelo izničiti zaostanek 3:1 in se uvrstiti v zadnji predkrog kvalifikacij Evropske lige?

da
ne
Arhiv
Kazalo