Odbojka
slice
ACH Volley in Kamničanke čaka težko delo
Tekmovanje se začenja oktobra, 2. julij 2015 ob 23:53 Odbojkarji ACH Volleyja bodo v Ligi prvakov v novi sezoni igrali v skupini F. Žreb na Dunaju jim je v skupini namenil obračune s favorizirano Modeno, poljskim Lotos Trefl Gdanskom in Vojvodino.
2
Škorc končal kariero in prevzel mariborske odbojkarice
30. junij 2015 ob 17:39 Nekdanji odbojkarski reprezentant Sebastijan Škorc, ki je bil v zadnjih štirih sezonah trener in igralec Lunos Maribora, bo v novi sezoni moško odbojko zamenjal z žensko, saj bo prevzel ekipo Nove ...
Gasparini odhaja v Paris Volley
1
24. junij 2015 ob 18:00 Slovenski odbojkarski reprezentant Mitja Gasparini se bo po dveh letih igranja za Verono preselil v Francijo. Njegov novi klub bo večkratni francoski prvak in nekdanji evropski prvak Paris Volley.
Odbojkarji merijo na zmago v Evropski ligi
11
26. junij 2015 ob 12:39 Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je zbrala na pripravah pred tekmami Evropske lige, ki se bodo z obračunoma proti Turčiji začele 11. in 12. julija v Samsunu.
Dragan Radovič končal uspešno kariero
2
12. junij 2015 ob 14:09 Nekdanji slovenski reprezentant Dragan Radovič, ki je zadnja leta igral v Belgiji, je po koncu letošnje sezone končal aktivno igranje odbojke.
Slovenci po hudih portugalskih mukah na EP v odbojki Slovenija se je kot zadnja, 16. reprezentanca uvrstila na evropsko prvenstvo v odbojki, ko je po pravi drami kapetan Tine Urnaut poskrbel za osvojitev drugega niza v Portu.
71
Andrea Giani Pokazali smo dva obraza, igralci pa dve lastnosti, razlika med enim in drugim je bila zelo velika.
8
Zgodovinski uspeh slovenskih odbojkaric Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca si je prvič zagotovila nastop na evropskem prvenstvu. V Mariboru je s 3: 1 odpravila Francijo.
50
Odbojkarji bodo branili domačo, odbojkarice pa gostujočo zmago Pred slovenskima odbojkarskima reprezentancama sta najpomembnejši tekmi sezone, v katerih si v boju za uvrstitev na evropsk o prvenstvo želita oplemenititi ugodna rezultata iz prvih obračunov.
4
Slovenski odbojkarji pometli s Portugalci Slovenski odbojkarji so napravili velik korak proti evropskemu prvenstvu, potem ko so v prvi tekmi dodatnih kvalifikacij v Mariboru s 3:0 v nizih premagali Portugalce.
32
Odbojkarice vzele mero Francozinjam Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na prvi tekmi dodatnih kvalifikacij za evropsko prvenstvo v gosteh premagala Francijo s 3:1 (17, -27, -21, -19) v nizih.
26
Odbojkarji želijo še šestič na evropsko prvenstvo Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se bo v tednu dni dvakrat pomerila s Portugalci. Zmagovalec obračuna se bo uvrstil na evropsko prvenstvo.
Odbojkarice s Francozinjami za pot na EP Slovensko žensko odbojkarsko reprezentanco še dve tekmi ločita od evropskega prvenstva, ki bo letos jeseni v Belgiji in na Nizozemskem.
7
Odbojkarji začeli priprave na dodatne kvalifikacije za EP Slovenska odbojkarska reprezentanca je v odličnem vzdušju v Kranjski Gori začela priprave na obračun dodatnih kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu proti Portugalski.
7
ACH Volley še 12. najboljši v Sloveniji Odbojkarji ACH Volleyja so v Kamniku na četrti tekmi finala državnega prvenstva s 3:1 premagali Calcit Volleyball in 12. postali prvaki.
8

Citat za prebrat
link
Peter Kauzer
4. julij 2015 ob 11:24 Po lanski sezoni, ki sem jo bolj ali manj celo izpustil, po naporni rehabilitaciji priti nazaj na stopničke ni enostavno. Mislim, da sem sam sebi dal kapo dol.
Več novic ...
Anketa: 22. junij 2015 ob 18:14

Kako daleč bodo v letošnji sezoni v evropskih pokalih prišli nogometaši Maribora?

Spet se bodo uvrstili v Ligo prvakov.
Igrali bodo v skupinskem delu Evropske lige.
Izpadli bodo že v 2. predkrogu Lige prvakov.
Arhiv
Kazalo