Odbojka
slice
Ljubljana se spogleduje s turnirjem svetovne serije
Vrhunec letošnjega turnirja v soboto zvečer, 27. julij 2016 ob 19:55 Kongresni trg v Ljubljani bo to soboto v znamenju odbojke na mivki, saj bo potekal turnir Ljubljana Beachvolley Challenge.
5
Le dva tedna treninga dovolj za državni naslov naveze Potokar/Fabjan
13
24. julij 2016 ob 10:57 " Ta mala dva sta prikazala dobro igro tako v bloku kot v polju. Odločile so izkušnje, " je finale DP-ja v odbojki na mivki v Kranju ocenil Danijel Pokeršnik, ki je že petič postal državni prvak, ...
Srbski odbojkarji prvič osvojili svetovno ligo
12
17. julij 2016 ob 22:32 Odbojkarji Srbije so v finalu zaključnega turnirja svetovne lige v Krakovu s 3:0 (22, 22, 21) premagali Brazilijo. Tretje mesto so po zmagi nad Italijo s 3:0 (23, 21, 20) osvojili Francozi.
Šest kubanskih odbojkarjev osumljenih posilstva
2
4. julij 2016 ob 16:17 Policija je v Tampereju na Finskem aretirala osem kubanskih odbojkarjev, saj naj bi bili med turnirjem Svetovne lige vpleteni v posilstvo.
Andrea Giani in igralci držali besedo
27
3. julij 2016 ob 09:54 Pred dvema mesecema je Andrea Giani prvič po lanskem velikem uspehu na evropskem prvenstvu zbral slovenske odbojkarje na pripravah v Kranjski Gori.
Izjemno leto kronano z napredovanjem v drugi rang Svetovne lige Odbojkarska reprezentanca je v finalu zaključnega turnirja v Frankfurtu premagal Nemčijo s 3:1 v nizih in se prebila v višji rang tekmovanja v Svetovni ligi.
112
Nemško-italijansko-slovenski obračun z belgijskim pridihom V Evropi se vse vrti okrog nogometa in evropskega prvenstva, tako da se tudi na zaključnem turnirju tretje skupine Svetovne lige v odbojki, ki poteka v Frankfurtu, temu ni mogoče povsem izogniti.
8
Slovenci z odlično predstavo zanesljivo odpravili Grke Odbojkarji Slovenije so se prebili v finale zaključnega turnirja tretje skupine svetovne lige. Grčijo so premagali s 3:0, zadnja ovira do druge kakovostne skupine pa bo Nemčija.
42
Giani: Vse bo odvisno od nas. Smo boljša ekipa! Odbojkarji Grčije so glavni krivec, da so Slovenci šele letos okusili slast igranja v svetovni ligi.
11
Gianiju poteče pogodba, ponudb mu ne manjka Selektor odbojkarjev Andrea Giani bo na zaključnem turnirju svetovne lige v Frankfurtu konec tedna morda zadnjič vodil slovensko reprezentanco, saj mu poteče dveletna pogodba.
15
Slovenski odbojkarji v Frankfurt po prvo mesto Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je že preselila v Frankfurt, kjer si bo konec tedna poskušala izboriti preboj v drugo kakovostno skupino Svetovne lige.
24
Na zaključni turnir Slovenci s prvim porazom v Svetovni ligi Odbojkarji so predtekmovalne nastope v tretji kakovostni skupini Svetovne lige končali s prvim porazom. V zadnji tekmi turnirja v Solunu jih je premagala Grčija, izid je bil 3:1 (23, -22, 21, 27).
7
Po slabem sprejemu Slovenke klonile v polfinalu evropske lige Slovenske odbojkarice se poslavljajo od evropske lige, potem ko so izgubile obe polfinalni tekmi proti Slovaški. Na povratnem dvoboju v Bratislavi so bile gostiteljice boljše s 3:1 (18, -22, 13, 15).
18
Slovenija si je s peto zmago zapored že zagotovila zaključni turnir Odbojkarska reprezentanca je brez težav v Svetovni ligi premagala tudi Portoriko s 3:0 v nizih. Z zmago si je zagotovila nastop na zaključnem turnirju tretje kakovostne skupine.
33
Slovenci zanesljivo še drugič boljši od Katarja Slovenski odbojkarji so zmagovito začeli tudi drugi turnir Svetovne lige v Solunu. Katar so premagali s 3:0 (21, 18, 20). Istega tekmeca so prejšnji teden v Stožicah ugnali s 3:1.
11

Citat za prebrat
link
Inderdžit Singh
9
27. julij 2016 ob 12:27 Tarča sem, zoper mene se ustvarja zarota! V moj vzorec so podtaknili prepovedane substance. To so storili, da me utišajo.
Več novic ...
Anketa: 19. julij 2016 ob 08:03

Kdo bo državni prvak v nogometu v sezoni 2016/17?

Olimpija.
Maribor.
Domžale.
Nekdo drug.
Arhiv
Kazalo