Odbojka
slice
Na slovenski klopi legenda italijanske odbojke
Konec maja tekma proti Portugalski, 16. marec 2015 ob 15:23 Andrea Giani, ki je z Italijo osvojil tri olimpijske medalje in bil z azzurri trikrat svetovni ter štirikrat evropski prvak, je novi selektor slovenske odbojkarske reprezentance.
26
ACH Volleyju letos ušla tudi srednjeevropska liga
2
15. marec 2015 ob 23:11 Odbojkarji ACH Volleyja niso ubranili naslova zmagovalca srednjeevropske lige. V polfinalu zaključnega turnirja v Pliberku jih je s 3:1 premagala domača Posojilnica Dob.
Viktor Krevsel
10
6. marec 2015 ob 17:18 Rigelnik je ustanovil sklad, kamor so denar prispevali vsi podporniki. V rekordnem času so zbrali skoraj milijon mark, saj je Rigelnik kot podjetnik imel povezave v različnih podjetjih.
Če izločijo Portugalce, slovenske odbojkarje čakajo svetovni prvaki
8
16. februar 2015 ob 20:51 Če se slovenska moška odbojkarska reprezentanca uvrsti na evropsko prvenstvo, ki ga bosta med 9. in 18. oktobrom gostili Bolgarija in Italija, bo igrala v Varni v skupini C. Nasprotniki bodo ...
Gostitelji SP-jev zelo pogosto vsaj v polfinalu
22
6. februar 2015 ob 10:02 Zadnjih šest gostiteljev svetovnega prvenstva v rokometu se je vselej uvrstilo vsaj v polfinale. Ugoden trend velja še za večino drugih ekipnih športov.
Kotnik na klopi ACH Volleyja nasledil Šmuca Vodstvo ACH Volleyja je prekinilo sodelovanje s trenerjem Tomijem Šmucem in na njegovo mesto imenovalo Bogdana Kotnika.
11
Slabe izpustil krmilo odbojkarske reprezentance Luka Slabe je odstopil z mesta selektorja slovenske moške reprezentance. Odbojkarska zveza Slovenije je njegov odstop sprejela. Ime novega selektorja bo sporočila v prihodnjih dneh.
40
ACH za konec še enkrat gladko izgubil Odbojkarji ACH Volleyja so v Tivoliju na zadnji tekmi Lige prvakov klonili pred Berlinom Recycling Volleys z 0:3.
6
Odbojkarji ACH Volleyja utrujeni na tekmo brez pravega pomena Odbojkarji ACH Volleyja bodo v torek odigrali zadnjo tekmo sezone Lige prvakov. Že pred obračunom z Berlinom Recycling Volley so izgubili vse možnosti za napredovanje med 12 najboljših ekip.
6
Gladek poraz ACH-ja na Poljskem Odbojkarji ACH Volleyja so v 5. krogu Lige prvakov proti glavnemu favoritu skupine C Assecu Resovii Rzeszowu v uri in 15 minutah še drugič izgubili s 3:0.
10
Mariborčanke po zanesljivi zmagi 14. osvojile pokal V finalu ženskega odbojkarskega pokala je v Šempetru v Savinjski dolini Nova KBM Branik s 3:0 (18, 10, 14) v nizih premagala Luko Koper in 14. osvojila lovoriko.
9
ACH Volley po izgubljenem prvem nizu do devetega pokala V finalu odbojkarskega Pokala Slovenije v Šempetru v Savinjski dolini je ACH Volley s 3:1 premagal branilca naslova Salonit Anhovo in devetič osvojil to lovoriko.
5
ACH Volley vrnil Črnogorcem milo za drago Odbojkarji ACH Volleyja so v Ligi prvakov prvič v tej sezoni zmagali, potem ko so v 4. krogu na kolena spravili Budvansko Riviero s 3:1 v nizih. Tekmeca sta se pomerila že pred 14 dnevi, ko je s 3:1
10
Tudi v Budvi ni šlo, ACH tretjič letos poražen Odbojkarji ACH Volleyja so v 3. krogu Lige prvakov klonili v Budvi in ostajajo brez zmage. Budvanska Rivijera je bila boljša s 3:1 (19, -18, 20, 22) v nizih.
11
Po novi drami Mariborčanke v osmini finala Odbojkarice Nove KBM Branika so se uvrstile v osmino finala Pokala CEV. V povratni tekmi šestnajstine finala so po podobni drami, kot v Mariboru, še enkrat premagale švicarski Sagres Neuchatel s 3:2.
4

Citat za prebrat
link
Tomi Trbovc
40
27. marec 2015 ob 11:50 Dragi Svit! Tole ti pišem, ker ne morem spati. Ne morem spati zaradi črk na papirju, ki jih je napisal g.
Več novic ...
Anketa: 2. marec 2015 ob 12:36

Bo Tina Maze po koncu te sezone končala kariero?

Da
Ne
Arhiv
Kazalo