Odbojka
slice
Slovenski odbojkarji po sistemski napaki z 9. na 12. mesto
Pri FIVB-ju spet razjezili slovensko odbojkarsko zvezo, 15. oktober 2018 ob 19:27 Svetovno prvenstvo v odbojki, ki se je končalo 30. septembra, je dobilo epilog, po katerem Slovenija na turnirju ni osvojila 9. mesta, ampak dvanajstega.
25
Calcit Volley odkrito meri na eno od domačih lovorik
2
15. oktober 2018 ob 17:41 " ACH se moti, en naslov bo naš, " so bolj uveljavljenemu tekmecu iz Ljubljane vrgli rokavico pri Calcitu Volleyju, ki se je med drugim okrepil tudi z Dmitrijem Babkovom, še v lanski sezoni ...
Kanalci v Tivoliju ACH-ju odščipnili niz
3
15. oktober 2018 ob 10:41 Že v uvodnem krogu odbojkarskega državnega prvenstva smo spremljali dva derbija, pri moških med aktualnim prvakom ACH Volley in Salonitom Anhovo, pri ženskah pa med ekipama Formula Formis in GEN-I ...
ACH veliki favorit, pri dekletih grozijo Goričanke
10
11. oktober 2018 ob 14:42 S petkovo tekmo ženske lige v Ljutomeru se bo na slovenskih igriščih začela nova sezona državnega odbojkarskega prvenstva.
Oranžni zmaji v novi sezoni napadajo tri lovorike
17
9. oktober 2018 ob 17:51 Konec tedna se začne nova klubska sezona odbojkarjev. Slovenski prvak ACH Volley jo bo začel z novim trenerjem Andrejem Urnautom, ki je lani vodil Salonit Anhovo.
Poljaki proti Brazilcem suvereno ubranili naslov svetovnih prvakov Finale 19. svetovnega odbojkarskega prvenstva se je končal presenetljivo hitro in gladko.
17
Brazilci petič zapored v finalu svetovnega prvenstva Brazilija se je petič zapored uvrstila v finale svetovnega prvenstva v odbojki, potem ko je v Torinu s 3:0 (22, 21, 22), odpravila Srbijo. Tekmec v finalu bo Poljska.
1
Italijanskih sanj konec že po prvem nizu Na svetovnem odbojkarskem prvenstvu ni več neporaženih ekip: ZDA so po devetih zmagah prvič klonile, s 3:0 jih je premagala Brazilija, ki je tako zasedla prvo mesto v skupini I.
13
Odločitev o selektorju Kovaču v prihodnjih tednih Predsednik odbojkarske zveze Metod Ropret je povedal, da besede, ki jih je takoj po SP-ju izrekel selektor Slobodan Kovač, ne obetajo nadaljnjega sodelovanja.
47
Deveta zaporedna zmaga ameriških odbojkarjev Poljska odbojkarska reprezentanca je v tretjem delu svetovnega prvenstva v Italiji in Bolgariji v skupini J v Torinu premagala Srbijo s 3:0. V skupini I je Rusija doživela drugi poraz.
12
Na EP in kvalifikacije za OI s Kovačem ali brez? Med najboljšo šesterico SP-ja so svetovne velesile, medtem ko je Slovenija končala na 9. mestu.
69
Kovač jezen kot ris: Najraje bi se pobral s klopi in odšel "V tem trenutku res ne vem, ali sem še pripravljen voditi to ekipo, ki je razvajena, ko ji ne gre," je po porazu
73
Za konec prvenstva klonili pred Avstralci Slovenska odbojkarska reprezentanca je proti Avstraliji v Bologni odigrala svojo zadnjo tekmo na letošnjem svetovnem prvenstvu. S 3:2 je morala priznati premoč.
104
Slobodan Kovač kritičen: Meni je vse skupaj bilo videti mrtvo Slovenski odbojkarji so bili odločeni, da Brazilcem otežijo ali celo onemogočijo napredovanje v 3. del SP-ja, a se je načrt podrl že v prvem nizu, ko so naredili deset napak.
41
Favorizirana Brazilija zatrla apetite Slovencev Slovenski odbojkarji so na svetovnem prvenstvu v Bologni klonili pred Brazilijo s 3:0 v nizih in izgubili tudi teoretične možnosti za preboj med najboljših šest.
185

Izbor
Citat za prebrat
link
Bogdan Gabrovec
6
16. oktober 2018 ob 08:43 Pri nekaterih klasičnih športih zaradi stereotipnih prijemov šova ni. Morda bodo prav ti športi spodbudili klasični šport k novemu pristopu ali pa ga bodo prehiteli po vseh straneh.
Več novic ...
Anketa: 11. oktober 2018 ob 08:56

Kdo od naslednjih trenerjev bo prvi ostal brez dela?

Tomaž Kavčič
Jose Mourinho
Julen Lopetegui
Ernesto Valverde
Niko Kovač
Arhiv

V podkastu SOS-odmev je bilo govora o nogometnih trenerjih, ki jim grozi odpoved

Kazalo