Odbojka
slice
Slovenski odbojkarji pometli s Portugalci
Povratna tekma čez teden dni, 24. maj 2015 ob 22:27 Slovenski odbojkarji so napravili velik korak proti evropskemu prvenstvu, potem ko so v prvi tekmi dodatnih kvalifikacij v Mariboru s 3:0 v nizih premagali Portugalce.
32
Odbojkarice vzele mero Francozinjam
26
23. maj 2015 ob 21:30 Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na prvi tekmi dodatnih kvalifikacij za evropsko prvenstvo v gosteh premagala Francijo s 3:1 (17, -27, -21, -19) v nizih.
Odbojkarji želijo še šestič na evropsko prvenstvo
22. maj 2015 ob 18:52 Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se bo v tednu dni dvakrat pomerila s Portugalci. Zmagovalec obračuna se bo uvrstil na evropsko prvenstvo.
Odbojkarice s Francozinjami za pot na EP
7
19. maj 2015 ob 20:05 Slovensko žensko odbojkarsko reprezentanco še dve tekmi ločita od evropskega prvenstva, ki bo letos jeseni v Belgiji in na Nizozemskem.
Odbojkarji začeli priprave na dodatne kvalifikacije za EP
7
6. maj 2015 ob 16:47 Slovenska odbojkarska reprezentanca je v odličnem vzdušju v Kranjski Gori začela priprave na obračun dodatnih kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu proti Portugalski.
ACH Volley še 12. najboljši v Sloveniji Odbojkarji ACH Volleyja so v Kamniku na četrti tekmi finala državnega prvenstva s 3:1 premagali Calcit Volleyball in 12. postali prvaki.
8
Najdič izbral igralke za Francijo Selektor slovenske ženske odbojkarske reprezentance Bruno Najdič je objavil spisek igralk, na katere računa na tekmah dodatnih kvalifikacij za evropsko prvenstvo proti Franciji.
4
ACH Volley Kamničanom prepustil le niz Odbojkarji ACH Volleyja so v tretji tekmi finala državnega prvenstva s 3:1 v nizih premagali Calcit Volleyball, v zmagah pa povedli z 2:1.
Kamniške odbojkarice drugič državne prvakinje Odbojkarice Calcita Volleyballa so drugič državne prvakinje. Na odločilni peti tekmi finala so Novo KBM v gosteh premagale z 0:3. Nizi so se končali na 22, 16 in 20.
25
Calcit želel kos torte, ACH mu je podaril celo Odbojkarji Calcita Volleyballa so v finalni seriji državnega prvenstva izid poravnali na 1:1, potem ko so v Kamniku s 3:2 (-20, 23, -23, 21, 6) premagali ACH Volley.
5
Mariborčanke vrnile udarec Kamničankam Odbojkarice Nove KBM Branik so v četrti tekmi finala državnega prvenstva s 3:2 v nizih premagale Calcit Volleyball in izid v zmagah izenačile na 2:2.
17
ACH Volley brez večjih težav do prve finalne zmage Odbojkarji ACH Volleyja so naredili prvi korak k ubranitvi naslova državnega prvaka. Na uvodni tekmi finala so v Tivoliju brez izgubljenega niza premagali kamniški Calcit Volleyball.
3
Kamničanke po "brejku" le še korak od naslova Odbojkarice Calcit Volleyballa so le še zmago oddaljene od drugega naslova državnih prvakinj. Na tretji tekmi finala so Novo KBM premagale s 3:1.
7
Novi slovenski selektor Giani objavil prvi seznam Selektor moške odbojkarske reprezentance Andrea Giani je objavil širši seznam kandidatov za nastop na letošnjih tekmovanjih. Prva akcija slovensko izbrano vrsto čaka maja.
11
Calcit po preobratu v finale proti ACH-ju Odbojkarji Calcit Volleyballa so drugi finalisti DP-ja. Na drugi tekmi polfinala so v Kanalu po preobratu z 2:3 premagali Salonit Anhovo.
3

Citat za prebrat
link
Pavli Čebulj
2
26. maj 2015 ob 09:50 Vedno sem bil optimist in vedno bom. Če ne bi bil, me ne bi bilo na tem mestu. V končni fazi vsega tega ne potrebujem, sem prišel iz nekega drugega okolja.
Več novic ...
Anketa: 22. maj 2015 ob 17:53

Kdo bo letos državni prvak v košarki?

Rogaška
Tajfun
Arhiv
Kazalo