Odbojka
slice
Foto: Brazilki najbolj navdušili Kongresni trg
Pri moških zmagal favorizirani češki par Dumek/Kufa, 2. avgust 2015 ob 09:21 Mednarodni turnir v odbojki na mivki Ljubljana Beach Volley Challenge ni imel slovenskega zmagovalca, je pa v finalu igral lanski zmagovalec ljubljanskega spektakla Nejc Zemljak.
27
Odbojkarji že na zaključnem turnirju
33
1. avgust 2015 ob 19:04 Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Evropski ligi zmagala še osmič zapored in si že zagotovila uvrstitev na zaključni turnir na Poljskem.
"Užitek je igrati sredi Ljubljane"
12
1. avgust 2015 ob 11:48 Na mednarodnem turnirju v odbojki na mivki Ljubljana Beach Volley Challenge sta se v polfinale uvrstila po dva slovenska para.
Tudi rezervisti upravičili zaupanje selektorja Gianija
11
31. julij 2015 ob 20:17 Slovenska odbojkarska reprezentanca je na sedmi tekmi Evropske lige še sedmič zmagala. Tokrat je v Craiovi s 3:0 premagala Romunijo.
Proti Romunom brez Gasparinija
24
27. julij 2015 ob 17:08 Odbojkarji Slovenije so vedno bližje preboju na zaključni turnir Evropske lige. Zdaj jih čakajo še gostovanje v Romuniji in domači tekmi z Grčijo.
Slovenci še drugič ugnali Beloruse Slovenski odbojkarji so še drugič v dveh dneh premagali Beloruse v gosteh, in sicer s 3:2 v nizih.
14
Odbojkarji nadaljujejo zmagoviti niz Odbojkarska reprezentanca v Evropski ligi še ne pozna poraza. V peti tekmi je petič zmagala, v Brestu pa je Belorusijo premagala s 3:0
17
Gasparini z odličnimi servisi strl Hrvate Slovenska moška reprezentanca je v 4. kroga skupine B Evropske lige premagala Hrvaško s 3:0. S četrto zmago so se Slovenci na vrhu skupine B izenačili z Grki, ki so dvakrat ugnali Turke.
17
Odbojkarji zanesljivo ugnali Hrvate Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na tretji tekmi Evropske lige tretjič zmagala. V Mariboru je s 3:0 odpravila Hrvaško.
16
Urnaut pri italijanskem prvaku Trentinu Kapetan slovenske odbojkarske reprezentance Tine Urnaut bo kariero nadaljeval pri italijanskem prvaku Diatec Trentinu, s katerim je podpisal dvoletno pogodbo.
6
Slovenski odbojkarji iz Turčije z dvema zmagama Odbojkarska reprezentanca je na gostovanju v okviru Evropske lige v Samsunu še drugič premagala Turčijo. Po zmagi s 3:0 na prvi tekmi je bila tokrat boljša s 3:1 (-24, 24, 15, 23).
11
Odbojkarji zmagovito začeli evropsko ligo Odbojkarji Slovenije so uspešno začeli nastope v evropski ligi. V Samsunu so na prvi od dveh tekem s 3:0 (21, 21, 19) premagali Turčijo.
16
Cilj odbojkarjev je jasen - osvojiti evropsko ligo Slovenska odbojkarska reprezentanca bo tekmovanje v evropski ligi začela ta konec tedna, ko bo v Samsunu odigrala dve tekmi proti Turčiji. Selektor Andrea Giani se ukvarja kar z nekaj poškodbami.
18
Odbojkarji začenjajo pohod proti svetovni ligi Pred odbojkarsko reprezentanco so prve tekme evropske lige. Izbrance selektorja Andree Gianija v soboto in nedeljo v S amsunu v uvodu čaka turška izbrana vrsta.
13
ACH Volley in Kamničanke čaka težko delo Odbojkarji ACH Volleyja bodo v Ligi prvakov v novi sezoni igrali v skupini F. Žreb na Dunaju jim je v skupini namenil obračune s favorizirano Modeno, poljskim Lotos Trefl Gdanskom in Vojvodino.
3

Citat za prebrat
link
Marijan Pušnik
32
2. avgust 2015 ob 07:00 Krivdo za izključitev prevzemam nase, toda res bi rad videl, kaj bo zapisano v zapisniku, zakaj sem bil izključen. Nikogar nisem žalil, proti nikomur nisem nešportno gestikuliral.
Več novic ...
Anketa: 23. julij 2015 ob 19:17

Ali naj Ante Šimundža po hitrem slovesu nogometašev Maribora od evropskih tekmovanj ostane trener prve ekipe?

da
ne
Arhiv
Kazalo