Odbojka
slice
Za evropsko odbojkarsko krono Nizozemke in Rusinje
Finale v nedeljo ob 17.00 na TV Slovenija 2, 3. oktober 2015 ob 21:33 V finalu ženskega evropskega odbojkarskega prvenstva se bosta v Rotterdamu pomerili reprezentanci Nizozemske in Rusije.
ACH v sezono s spremenjeno ekipo, a z istimi cilji
3
1. oktober 2015 ob 16:13 Čeprav slovensko odbojkarsko reprezentanco čaka še nastop na evropskem prvenstvu, pa se bo že pred njim na slovenskih igriščih začela nova ligaška sezona, prve tekme bodo odigrali 3. oktobra.
Odbojkarice podlegle pritisku, a se tudi veliko naučile
18
29. september 2015 ob 11:03 Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na najhitrejši mogoči način končala nastope na premiernem evropskem prvenstvu. Po pričakovanju je doživela tri poraze, a se ni osmešila.
Konec EP-ja za Slovenke: Poljakinje zmagale s 3:0
30
28. september 2015 ob 20:31 Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca po tretjem porazu končuje svoje debitantsko evropsko prvenstvo. Poljakinje so bile v Apeldoornu boljše s 3:0.
Kamnik zaradi poškodbe brez evropskega prvenstva
9
28. september 2015 ob 14:49 Odbojkarski reprezentant Matevž Kamnik ne bo igral na oktobrskem evropskem prvenstvu, saj bo moral še enkrat na operacijo kolena. Svojo odločitev je že sporočil selektorju Andrei Gianiju.
Najdič verjame, da Slovenke lahko presenetijo Poljsko Slovenske odbojkarice čaka obračun s Poljsko, ki bo odločal, katera reprezentanca se bo uvrstila v drugi del evropskega prvenstva.
12
Slovenke osvojile prvi niz na evropskem prvenstvu Odbojkarice Slovenije so izgubile tudi drugo tekmo na evropskem prvenstvu na Nizozemskem, a so z borbenostjo in nepopustljivostjo favoriziranim Italijankam odščipnile niz.
29
Slovenskim odbojkarjem še skalp Francozov Slovenski odbojkarji so dosegli novo odmevno zmago. Na turnirju v Nemčiji so s 3:1 premagali zmagovalce svetovne lige Francoze.
18
Nemčija gladko porazila slovenske odbojkarje Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na pripravljalnem turnirju v Ludwigsburgu prvič izgubila - s 3:0 je bila boljša gostiteljica Nemčija. P
13
Za uvod gladek poraz Slovenk Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v uvodni tekmi evropskega prvenstva v Apeldoornu z 0:3 klonila pred gostiteljicami Nizozemkami.
34
Slovenski odbojkarji ugnali Srbe Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na pripravljalnem turnirju v Ludwigsburgu v Nemčiji s 3:2 (21, -18, 24, -22, 13) v nizih premagala Srbijo.
21
Ob debiju želja presenetiti koga izmed favoriziranih tekmecev Ženska odbojkarska reprezentanca je končala priprave in že dopotovala v Apeldoorn, kjer jo od sobote do ponedeljka čakajo trije obračuni evropskega prvenstva.
2
Giani: Meriti se moramo z najmočnejšimi reprezentancami Selektor slovenske izbrane vrste Andrea Giani je v Ludwigsburg popeljal štirinajst odbojkarjev, ki se od začetka septembra pripravljajo na nastop na evropskem prvenstvu.
3
Odbojkaricam uspela generalka pred EP-jem Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na zadnji tekmi pred odhodom na evropsko prvenstvo, ki bo na Nizozemskem, s 3:1 premagala Azerbajdžan.
10
Mladi odbojkarji ostali brez možnosti za kolajno Slovenska odbojkarska reprezentanca do 21 let se je na svetovnem prvenstvu v Mehiki p oslovila od boja za kolajno.
10

Citat za prebrat
link
Brigita Langerholc
17
3. oktober 2015 ob 07:00 Ko je Jolanda tekla svetovni rekord, sem najprej malo čudno pogledala. Ko sem jo pozneje srečala v ZDA, je bila zelo spremenjena, od glasu in tako dalje.
Več novic ...
Anketa: 27. september 2015 ob 12:42

Kdo od trojice slovenskih udeležencev bo letošnjo sezono košarkaske Lige Aba končal najvišje?

Krka
Tajfun
Union Olimpija
Arhiv
Kazalo