Odbojka
slice
ACH Volley 12. zapored najboljši v Sloveniji
Najučinkovitejša Jernej Terpin in Žiga Štern, 3. maj 2016 ob 20:25 Odbojkarji ACH Volleyja so ubranili naslov državnih prvakov, potem ko so v tretji tekmi finala s 3:2 v nizih premagali Calcit Volleyball.
7
Ljubljančanke z drugo domačo zmago do prve zaključne žoge
13
2. maj 2016 ob 20:47 Odbojkarice Calcita Ljubljane so v tretji tekmi finala doma premagale Novo KBM Branik s 3:1 (-21, 15, 15, 22). Branilke naslova v zmagah zdaj vodijo z 2:1.
Odbojkarji se že pripravljajo na debi v svetovni ligi
12
2. maj 2016 ob 15:41 Odbojkarska reprezentanca začenja priprave na letošnjo sezono, v kateri bodo izbranci Andree Gianija, ki so lani presenetili z drugim mestom na evropskem prvenstvu, prvič zaigrali v svetovni ligi.
ACH Volley tokrat v treh nizih opravil s Kamničani
7
30. april 2016 ob 22:31 Odbojkarji ACH Volleyja so v drugi tekmi finala državnega prvenstva s 3:0 v nizih (23, 18, 26) premagali Calcit Volleyball in so tako le še zmago oddaljeni od ubranitve naslova.
Foto: Mariborčanke z gladko zmago poravnale na 1:1
8
29. april 2016 ob 21:36 Odbojkarice Nove KBM Branika so na drugi tekmi finala državnega prvenstva premagale Calcit Ljubljano s 3:0 in izenačile izid v zmagah na 1:1.
ACH Volley do vodstva v finalu šele po petem nizu Na prvi tekmi finala odbojkarskega državnega prvenstva je odločitev padla šele po petih nizih. ACH Volley je bil v Tivoliju od Calcit Volleyballa boljši s 3:2.
11
Odbojkarice Calcita po zaostanku že z 2:0 povedle v finalu Odbojkarice Calcita so v prvi finalni tekmi 1. DOL premagale Novo KBM Branik, ki je povedla že z 2:0, nato pa je Ljubljančankam uspel preobrat.
10
Za naslov prvaka Calcit in ACH Volley Odbojkarji Calcita in ACH Volleyja so se uvrstili v finale državnega prvenstva. Calcit je bil s 3:0 boljši od Panvite Pomgrad, Ljubljančani pa so z identičnim izidom odpravili Salonit Anhovo.
16
Korošca v evropskem odbojkarskem vrhu Koroška je znana po vrhunskih športnikih, od tam prihajajo pridni in delavni ljudje in taka sta tudi odbojkarja Tine Urnaut in Klemen Čebulj.
10
Urnautov Trentino izgubil finale Lige prvakov Odbojkarji Zenita so se pobrali po zaostanku z 0:2, v finalu Lige prvakov premagali Trentino, za katerega igra Tine Urnaut (3:2), in na ta način ubranili naslov prvaka.
4
Pozitivne spremembe ali elitizem? Odbojkarska Evropa čaka odgovor na vprašanje o zmagovalcu Lige prvakov, v igri za naslov sta Zenit iz Kazana in Trentino s Tinetom Urnautom, od predsednika Evropske odbojkarske zveze Srba Aleksandra ...
7
Kamniški odbojkarji na pragu finala Odbojkarji Calcita Volleyballa so le še zmago oddaljeni od velikega finala državnega prvenstva, potem ko so na prvi polfinalni tekmi doma premagali Panvito Pomgrad s 3:0.
2
Urnaut tretji Slovenec v finalu Lige prvakov Tine Urnaut se je na sklepnem turnirju v Krakovu s Trentinom uvrstil v finale odbojkarske Lige prvakov. V polfinalu so v italijanskem obračunu s 3:0 premagali Cucine Lube Civitanovo Klemna Čebulja.
5
V polfinale še Panvita in Salonit V polfinale odbojkarskega prvenstva sta se pri moških uvrstila še Panvita Pomgrad in Salonit. Prek murci so na odločilni tretji tekmi s 3:1 premagali Triglav, Primorci pa so s 3:0 odpravili Maribor.
1
Kamniški odbojkarji prvi v polfinalu V odbojkarskem prvenstvu so v ženski konkurenci znane vse udeleženke polfinala.
10

Citat za prebrat
link
Sebastjan Cimerotič
17
4. maj 2016 ob 07:00 Ravno danes sem moral vskočiti, ker je bil njegov prevajalec Jure (Urbanc, op. a.) odsoten in sem jaz prevajal na jutranjem treningu. Delam vse, da bi se igralci in trener dobro počutili.
Več novic ...
Anketa: 18. april 2016 ob 11:44

Kdo bo to sezono španski nogometni prvak?

Atletico Madrid
Barcelona
Real Madrid
Arhiv
Kazalo