Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zastoji na cestah

Odbojka - Arhiv

Mujanović iz Monze v Pariz

Odbojka Mujanović iz Monze v Pariz

26.4.2024

Odbojkarski reprezentant Nik Mujanović si je znova našel nove delodajalce. Korektor, ki je decembra dvignil veliko prahu s svojim nenadnim prestopom iz Calcita Volleyja v Monzo, bo kariero nadaljeval pri Paris Volleyju.

Kamničanke po preobratu osmič državne prvakinje

Odbojka Kamničanke po preobratu osmič državne prvakinje

26.4.2024

Odbojkarice Calcita Volleyja so na četrti tekmi finala državnega prvenstva z 2:3 (-17, 21, 26, -12, -9) zmagale v Mariboru in ubranile naslov državnih prvakinj. Slavijo s 3:1 v zmagah, skupno je to njihov osmi naslov in peti zapored.

ACH Volley do 20. zvezdice, Šket do desetega naslova

Odbojka ACH Volley do 20. zvezdice, Šket do desetega naslova

24.4.2024

ACH Volley je dvajsetič državni prvak v odbojki. Tretja tekma finalne serije je bila najbolj izenačena, odločal je peti niz, ki ga je s 15:12 dobil ACH. Zadnji dve točki je prispeval MVP finala Alen Šket, za katerega je to deseti naslov prvaka.

Vse bolj napet ženski finale "Do konca. Za klub, za Maribor, za vzor vsem!"

24.4.2024

"Moja odgovornost je bila, da se 2. tekma ni končala po željah, saj sem imela priložnost unovčiti zmagovito točko, zato sem bila zelo razočarana. To me je še dodatno motiviralo, da se oddolžim tako sebi kot ekipi," je po zmagi v Kamniku dejala Iza Mlakar.

Mariborčanke z zmago v Kamniku podaljšale finalno serijo

Odbojka Mariborčanke z zmago v Kamniku podaljšale finalno serijo

23.4.2024

Odbojkarice Calcita Volleyja niso izkoristile prve zaključne žoge za obrambo naslova državnih prvakinj. Na tretji tekmi finala so v Kamniku proti Novi KBM Branik izgubile z 2:3 (-21, -17, 23, 25, -8).

Odbojka "Videti je, kot da nas je povozil vlak"

22.4.2024

Z ekipno igro in večjo zbranostjo v ključnih trenutkih je ACH Volley prvič v sezoni zmagal v Kamniku, in to s 3:0. Trener Matjaž Hafner je prinesel novo energijo. Calcit Volley na drugi strani ne najde prave igre, Kašić poskuša z menjavami, a neuspešno.

ACH po zmagi v Kamniku korak od jubilejnega naslova

Odbojka ACH po zmagi v Kamniku korak od jubilejnega naslova

21.4.2024

Odbojkarjem ACH Volleyja do jubilejnega, 20. naslova državnega prvaka manjka le še ena zmaga. Ljubljančani so slavili tudi v Kamniku in v finalni seriji vodijo z 2:0. Tokrat je bilo po treh tesnih nizih 3:0 (28, 22, 23).

Deja vu: Mariborčanke dvakrat vodile, a slavile Kamničanke

Odbojka Deja vu: Mariborčanke dvakrat vodile, a slavile Kamničanke

20.4.2024

Odbojkarice Calcita Volleyja so le še zmago oddaljene od ubranitve naslova državnih prvakinj, potem ko so po receptu s prve tekme finala tudi na drugi slavile s 3:2 (-19, 19, -15, 13, 14).

Calcit po dobljenem prvem nizu nemočen

Odbojka Calcit po dobljenem prvem nizu nemočen

19.4.2024

Matjaž Hafner je s prihodom na trenersko klop ACH-ja prinesel novo energijo in branilce naslova psihološko dvignil. Na prvi tekmi finala je ACH sicer izgubil prvi niz, nato pa z odličnimi servisi preprečil dobro organizacijo kamniškega napada.

ACH Volley uspešno začel lov na 20. naslov

DP v odbojki ACH Volley uspešno začel lov na 20. naslov

18.4.2024

Prvo tekmo finala državnega prvenstva v odbojki je dobila ekipa ACH Volley. S 3:1 je premagala Calcit Volley, kar pomeni, da je obdržala prednost domačega igrišča, ki si jo je priborila s prvim mestom po rednem delu.

Po dolgem premoru precej otipavanja in nihanj v igri

Odbojka Po dolgem premoru precej otipavanja in nihanj v igri

18.4.2024

"Nismo bile zbrane in agresivne v napadu. Šele v 4. in 5. nizu smo šle na vsako žogo tako, kot je treba, šele takrat so bile glave na pravem mestu," je Asja Šen po prvi finalni tekmi odbojkarskega DP-ja orisala težave obeh ekip po tritedenskem premoru.

Kamničanke po petih nizih povedle v finalu DP-ja

Odbojka Kamničanke po petih nizih povedle v finalu DP-ja

17.4.2024

Mariborčanke so dvakrat vodile na prvi tekmi finala državnega prvenstva v odbojki, a na koncu so Kamničanke po gladko dobljenem petem nizu povedle z 1:0 v zmagah. Končni izid 3:2 (-21, 19, -17, 12, 5) razkriva velika nihanja na obeh straneh.

Monza v velikem slogu izločila favorizirani Trentino

Odbojka Monza v velikem slogu izločila favorizirani Trentino

15.4.2024

"Je vse to res ali le plod domišljije," so se v slogu največje uspešnice Queenov spraševali pri Monzi, potem ko jim je uspel neverjeten podvig: po zaostanku v zmagah z 2:0 so dobili naslednje tri tekme in v polfinalu SuperLege izločili Trentino.

Paraodbojkaricam uspela

Uvrstitev na OI Paraodbojkaricam uspela "misija nemogoče": "Lahko pridemo daleč"

12.4.2024

Slovenskim paraodbojkaricam, ki so si četrtič priigrale nastop na paraolimpijskih igrah, so v Šempetru v Savinjski dolini pripravili sprejem.

Slovenke potujejo v Pariz!

Odbojka sede Slovenke potujejo v Pariz!

10.4.2024

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede se je uvrstila na paraolimpijske igre v Parizu. Na odločilni tekmi kvalifikacijskega turnirja na Kitajskem je s 3:2 premagala Iran, s čimer se je četrtič uvrstila na paraolimpijske igre.

Cretu objavil seznam igralcev za olimpijsko sezono

Odbojka Cretu objavil seznam igralcev za olimpijsko sezono

9.4.2024

Selektor Slovenije Gheorghe Cretu je objavil seznam odbojkarjev, na katere računa v letošnji sezoni, v kateri bo slovenska izbrana vrsta igrala v elitni ligi narodov in si skušala zagotoviti tudi uvrstitev na olimpijske igre v Parizu.

Slovenke v finalu proti Irankam za nastop v Parizu

Paraodbojka Slovenke v finalu proti Irankam za nastop v Parizu

9.4.2024

Slovenska ženska reprezentanca odbojke sede se bo v sredo zjutraj ob 3. uri pomerila z Iranom. To bo tekma prvo- in drugouvrščene ekipe rednega dela kvalifikacijskega turnirja za zadnje prosto mesto na paraolimpijskih igrah v Parizu.

Monza s tremi sprejemalci presenetila Trentino

Odbojka Monza s tremi sprejemalci presenetila Trentino

8.4.2024

Pričakovanja, da bo Trentino v polfinalu italijanskega prvenstva hitropotezno opravil z Monzo, se niso uresničila. Monza, za katero je Nik Mujanović odigral le nekaj sekund, je v gosteh zmagala z 2:3, izid v zmagah je zdaj 2:1 za prvake.

Peta zmaga lepa popotnica pred sredinim dnevom D

Odbojka sede Peta zmaga lepa popotnica pred sredinim dnevom D

8.4.2024

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je na kvalifikacijskem turnirju za uvrstitev na paraolimpijske igre v Parizu v Daliju na Kitajskem dosegla še peto zmago na peti tekmi, tokrat proti Tajski s 3:0.

Slovenke so si s četrto zmago že zagotovile nastop v finalu

Odbojka Slovenke so si s četrto zmago že zagotovile nastop v finalu

7.4.2024

Slovenska reprezentanca v odbojki sede je na kvalifikacijskem turnirju v Daliju v kitajski provinci Junan odigrala četrto tekmo in dosegla četrto zmago.

Stran 1 od 125
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov