Odbojka - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Odbojka - Arhiv
Za uvod v kvalifikacije zmaga slovenskih odbojkaric Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v mariborski dvorani Tabor z zmago s 3:0 (19, 23, 22) nad Izraelom začela kvalifikacije za uvrstitev na evropsko prvenstvo leta 2019.
Ruska naveza premočna za Zemljaka in Pokeršnika Na turnirju svetovne serije v odbojki na mivki v Ljubljani sta zmagala Rusa Valerij Samodaj in Taras Miskiv, ki sta v finalu z 2:0 ugnala Nejca Zemljaka in Jana Pokeršnika.
Jančarjeva in Kotnikova izpadli, Skarlovnikova in Pešićeva presenetili V Ljubljani se je začel glavni del turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, Fivb Beach Volleyball World Tour, na katerem bodo v četrtfinalnih obračunih v nedeljo nastopile tri slovenske dvojice.
Slovenske dvojice obstale v kvalifikacijah Uvodni dan turnirja svetovne serije v odbojki na mivki v Ljubljani se nobeni izmed treh slovenskih dvojic, ki so nastopile v kvalifikacijah, ni uspelo prebiti na glavni del turnirja.
"Sredi Kongresnega trga moramo zgraditi dvorano" V Ljubljani se v petek s kvalifikacijami začenja prvi turnir svetovne serije v odbojki na mivki pri nas, na katerem bo nastopilo po 28 dvojic v moški in ženski konkurenci.
Odbojkarski spektakel bo združil okoli 10.000 ljudi na Kongresnem trgu "Cilj praktično vsakega športnika je nastop na olimpijskih igrah. Tako je tudi za odbojkarje na mivki dragocena vsaka točka, ki jo lahko osvojijo na turnirjih. Nastopajoči se bodo vsekakor tudi ...
Kovačevi varovanci pred SP-jem v najboljši formi doslej Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se že več kot dva tedna pripravlja na septembrsko svetovno prvenstvo v Italiji in Bolgariji.
Že štiri leta zapored nenehno v poletju Oče Slavko Kotnik jo je sicer najprej usmeril v košarko, a je hitro ugotovila, da ji bolj ustreza odbojka.
V Ljubljani na odbojkarskem spektaklu vse najboljše slovenske dvojice Na turnirju svetovne serije v odbojki na mivki, ki bo potekal med 3. in 5. avgustom v Ljubljani, bodo nastopile vse najboljše slovenske dvojice, vključno z aktualnimi državnimi prvaki Tjašo Jančar ...
Po Tokiu v Ljubljano, nato z mislimi spet – v Tokiu "Odbojka na mivki je šport, ki finančno ne nagrajuje, nam pa daje druge bogate izkušnje," pravi Nejc Zemljak, ki bo konec tedna na turnirju svetovne serije v Ljubljani z Janom Pokeršnikom prvi ...
Navezi Jančar/Kotnik in Pokeršnik/Boženk ubranili državni naslov V Kranju, kjer že tradicionalno poteka državno prvenstvo v odbojki na mivki, so Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik ter Danijel Pokeršnik in Tadej Boženk ubranili naslove.
Vinčić: Imamo zagotovila, da se bomo lahko uvrstili v Ligo narodov Najboljši slovenski odbojkarji, ki so v ponedeljek začeli priprave na svetovno prvenstvo v Italiji in Bolgariji, še vedno upajo, da bodo nekoč zaigrali v svetovni ligi oziroma na novoustanovljeni ...
Rekordno število prijav za ljubljanski spektakel na mivki Ljubljana bo na peščenih igriščih na Kongresnem trgu in v Športnem parku Ludus od 3. do 5. avgusta gostila prvi turnir svetovne serije v odbojki na mivki.
Urnaut: Še vedno bi raje igral svetovno ligo kot pa počival "Čeprav smo imeli zaradi tega daljše počitnice, smo še vedno jezni. A tudi dodatno motivirani," je glede svetovne lige dejal Tine Urnaut, kapetan slovenskih odbojkarjev, ki se pripravljajo na SP.
Slovenske odbojkarice začenjajo boj za evropsko prvenstvo Selektor slovenske ženske odbojkarske reprezentance Alessandro Chiappini je objavil seznam igralk, ki bodo v ponedeljek, 16. julija, začele priprave na kvalifikacije za evropsko prvenstvo.
Kovaču ni všeč, da je prišlo do nekaterih odpovedi Slovenska odbojkarska reprezentanca bo 16. julija začela priprave na svetovno prvenstvo, ki ga bosta septembra gostili Italija in Bolgarija.
Neugoden žreb za Novo KBM Branik Znani so tekmeci slovenskih ekip v evropskih odbojkarskih pokalih. Državni prvak ACH Volley se je neposredno uvrstil v Ligo prvakov in bo tekmece dobil na žrebu, ki bo 4. novembra.
Odbojka na mivki: Veliko zanimanje za svetovno serijo v Ljubljani Prvi avgustovski konec tedna bo Ljubljana gostila turnir svetovne serije v odbojki na mivki, ki bo štel tudi za točke v boju za nastop na olimpijskih igrah.
Kovač objavil spisek 21 odbojkarjev za svetovno prvenstvo Selektor slovenske moške odbojkarske reprezentance Slobodan Kovač je objavil seznam 21 igralcev, na katere računa na septembrskem svetovnem prvenstvu, ki ga bosta gostili Italija in Bolgarija.
Slovenski odbojkarji v Mariboru klonili pred Nizozemci Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v šestem, zadnjem krogu zlate Evropske lige doživela peti poraz. V Mariboru je z 1:3 (-19, -23, 23, -14) izgubila z Nizozemsko.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor
Citat za prebrat
link
Ivo Milovanovič
29
17. avgust 2018 ob 10:55 Zgodba sega v leto 1982. Na svetovnem prvenstvu (v nordijskem SP-ju) v Oslu sem se pridružil Evgenu Bergantu, ko si je kupoval nov diktafon.
Več novic ...
Anketa: 16. avgust 2018 ob 17:36

Začenja se nova sezona španskega nogometnega prvenstva. Kdo bo prvak?

Atletico Madrid
Barcelona
Real Madrid
Arhiv
Kazalo