OI 2018
(3)
Petra Majdič
Petra Majdič je v Vancouvru 2010 osvojila bron. Foto: Reuters

Dodaj v

Video: V Olimpijskem parku gostovala Petra Majdič

Kakšne rituale imajo olimpijci?
13. februar 2018 ob 17:07
Ljubljana - MMC RTV SLO

V torek so v Pjongčangu delili medalje tekačem v šprintu, zato so tej disciplini pozornost posvetili tudi v Olimpijskem parku.

Saša Jerković in Pia Pustovrh sta tako v redni dnevni magazinski oddaji na TV Slovenija gostila Petro Majdič, ki je leta 2010 osvojila bron prav v šprintu. Ta disciplina je veselje v slovenski tabor prinesla tudi v Sočiju, kjer je odličje enakega leska osvojila Vesna Fabjan.

Celotno oddajo si lahko ogledate v videu pod novico!

Val 202 o ritualih olimpijcev
Bogat spored lahko ujamete tudi na frekvencah Vala 202, kjer lahko prisluhnete številnim intervjujem in prispevkom. V sredo ob 8.45 bodo tako v Korejskem zajtrku govorili o ritualih olimpijcev. Ob omembi vraževerja pravijo, da jih to ne gane, slišali boste lahko nekaj o vijoličnem spodnjem perilu.

S. J.
Prijavi napako
Komentarji
Miš
# 13.02.2018 ob 20:55
Pa kje so našli to kokoš poleg Jerkoviča? A ji ni nihče povedal, da je to športna oddaja ne pa kak big brother ali kak podoben show?
BlackCatXing
# 13.02.2018 ob 18:42
Petra vrni se!!!!
lenoritis
# 14.02.2018 ob 14:18
Upam, da so Norvezani poslusali pogovor z Majdicevo in ga grejo tozit na sodisce. Jerkovic je sportni novinar, ne pa trol s Foruma. Ima na sreco ze zagotovljeno delovno mesto v Vem, kjer je kar dober. Pri njej se vsaj ve zakaj je zraven. Tudi tista anketa o Fabjanovi dobi nagrado za umotvor clovestva v letosnjem letu..
MMC na prizorišču
Facebook

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!