Preostali športi - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Preostali športi - Arhiv
Na sredozemske igre v Tarragoni kar 179 Slovencev Slovenske športnike konec tega meseca čakajo sredozemske igre v Tarragoni v Španiji, kjer bo skupaj nastopilo kar 179 Slovencev v 25 panogah.
Debeljak in Žnidarčič poskrbela za dvojno slovensko slavje Slovenski kajakaš Vid Debeljak je zmagal na sprintu za svetovni pokal na divjih vodah v Celju, kjer se je končala sezona, Nejc Žnidarčič je bil drugi.
Umrl je šahovski mojster in novinar Ivo Bajec V 87. letu starosti je umrl novinar Ivo Bajec, ki je medijski prostor zaznamoval predvsem s svojim šahovskim znanjem. Šah je znal predstaviti poljudno, kot mojster Fide pa tudi strokovno.
Štremfelj prvi Slovenec z zlatim cepinom za življenjsko delo Slovenski alpinist Andrej Štremfelj je dobitnik letošnje nagrade zlati cepin za življenjsko delo v alpinizmu.
Mrakova in Macarolova tik za zmagovalno trojico Evropski prvakinji ter najboljši slovenski jadralki Tina Mrak in Veronika Macarol sta na finalu svetovnega pokala v morju pred Marseillom v razredu 470 zasedli končno četrto mesto.
Ostermanova se z EP-ja poslavlja z dvema desetima mestoma, Zakrajšek pa z devetima Slovenska kajakašica na mirnih vodah je bila na evropskem prvenstvu v Beogradu dvakrat najhitrejša v finalu B na 200 in 500 metrov, kar pomeni, da je dvakrat zasedla 10. mesto.
Kruder s četrtim mestom zadržal vodstvo v skupnem seštevku Jernej Kruder je na predzadnji tekmi svetovnega pokala v balvanskem plezanju v Vailu zasedel četrto mesto. Bil je edini slovenski predstavnik v finalu.
Ostermanova za desetinko ob veliki finale EP-ja Slovenska kajakašica na mirnih vodah Anja Osterman je na evropskem prvenstvu v Beogradu ostala brez tako želene uvrstitve v veliki finale discipline na 200 metrov.
Zaslužki: Mayweather brez konkurence, med 100 niti ene ženske Ameriška revija Forbes je objavila seznam stotih največjih zaslužkarjev med športniki.
Trump ne bo sprejel zmagovalcev Super Bowla Ameriški predsednik Donald Trump je odpovedal sprejem zmagovalcev letošnjega Super Bowla v Beli hiši. Ti se v veliki meri tako ali tako ne bi odzvali povabilu.
Kysselefova zelo zadovoljna s petim mestom na parterju v Bonifiki Edina slovenska finalistka drugega finalnega dne svetovnega pokala v gimnastiki v Kopru Tjaša Kysselef je na parterju osvojila peto mesto.
Peto mesto kanuistov v Pragi Slovenska kanuistična ekipa je na evropskem prvenstvu v slalomu na divjih vodah v Pragi osvojila peto mesto. Zmagali so Francozi pred Slovaki in Čehi.
Popoln slovenski dan: Dva naslova svetovnega prvaka Kanuist Blaž Cof je v Švici v kanjonu reke Muota postal svetovni prvak na divjih vodah v sprintu, enak uspeh je med kajakaši dosegel Nejc Žnidaršič.
Kajak in kanu: Slovenci ostali brez finala Zadnji dan evropskega prvenstva v kajaku in kanuju so slovenski tekmovalci ostali brez finalnih nastopov v posamičnih konkurencah.
Video: Kauzer v Pragi postal evropski prvak Kajakaš Peter Kauzer je v Pragi postal evropski prvak v slalomu na divjih vodah. 34-letni Hrastničan se veseli drugega naslova najboljšega v Evropi. Prvič mu je to uspelo leta 2010.
Kysselefova in Bertoncelj tretja v Kopru Slovenska telovadca Tjaša Kysselef in Sašo Bertoncelj sta na tekmi svetovnega pokala v Kopru osvojila tretje mesto na preskoku oziroma na konju z ročaji.
Le Kysselefova na parterju uspešna drugi kvalifikacijski dan v Kopru Drugi kvalifikacijski dan svetovnega pokala v gimnastiki v Kopru si je še en finalni nastop pritelovadila Tjaša Kysselef, ki je bila osma na parterju. Drugi Slovenci so ostali praznih rok.
Šest od 12 Slovencev uspešnih na brzicah Vltave Od 12 Slovencev jih je šest uspešno prestalo kvalifikacije na evropskem prvenstvu slalomistov na divjih vodah v Pragi.
Slovenski kajakaši v ekipni tekmi SP-ja v spustu tik za stopničkami Po četrtkovem naslovu svetovnega prvaka v klasičnem spustu Simon Oven ni imel veliko časa za slavje, saj se je preizkusil v ekipni tekmi klasičnega spusta.
Kysselefova v finale s tretjo oceno, Bertoncelj trepetal za finale v Kopru Prvi kvalifikacijski dan svetovnega pokala v športni gimnastiki v Kopru sta si sobotni finale pritelovadila Tjaša Kysselef na preskoku in Sašo Bertoncelj na konju z ročaji.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor
Izbor
Citat za prebrat
link
Marko Polanc
4
18. junij 2018 ob 17:41 Težko bo, če bodo prekmalu odhajali. To pomeni, da moramo malce slabše delati kot do zdaj. Če bomo kolesarje tako hitro lansirali med profesionalce, nam jih bo zmanjkalo. To je težava.
Več novic ...
Anketa: 16. junij 2018 ob 17:03

V noči s četrtka na petek je v Brooklynu na sporedu nabor igralcev Lige NBA. Na katerem mestu bo izbran Luka Dončić?

Na prvem.
Na drugem.
Na tretjem.
Na četrtem.
Na petem.
Nižje od petega mesta.
Arhiv
Kazalo