Preostali športi - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Preostali športi - Arhiv
Česen in Stražar na sedemtisočaku Latoku spisala zgodovino Slovenca Aleš Česen in Luka Stražar ter Britanec Tom Livingstone so šele drugi v zgodovini, ki so osvojili vrh Latoka, in prvi, ki so na 7145 metrov visoki pakistanski vrh priplezali s severne strani.
"Konjenik" Bertoncelj si je v Glasgowu razdelil srebro s Hrvatom Na evropskem prvenstvu v Glasgowu v gimnastiki je Sašo Bertoncelj upravičil status kandidata za zmagovalni oder in si z oceno 14,866 razdelil srebro s Hrvatom Robertom Seligmanom.
Andreja Leški z iponom do brona na VN-ju Budimpešte Budimpešta konec tedna gosti veliko nagrado v judu, kjer pa med 15 Slovenci ni olimpijske prvakinje Tine Trstenjak, bronaste iz Ria Ane Velenšek in Klare Apotekar.
Uspeh Trajkovića pomemben v boju za olimpijsko vozovnico Taekvondist Ivan Trajković je osvojil drugo mesto na turnirju za veliko nagrado v Moskvi v olimpijski kategoriji do 80 kg, kar je njegov najboljši izid na tovrstnih tekmovanjih.
Stevensa stres velikih tekem še bolj podžge Peter John Stevens, ki je Sloveniji na EP-ju priplaval stoto medaljo na velikih tekmovanjih, je mož za največje tekme.
Posadka Mrak/Macarol iz Aarhusa z 10. mestom in normo Na svetovnem prvenstvu za olimpijske razrede v jadranju je v Aarhusu najboljših deset posadk v ženskem razredu 470 odjadralo še regato za medalje.
Sašo Bertoncelj nepričakovano trepetal za finale Sašo Bertoncelj se je na konju z ročaji s sedmo oceno prebil v finale evropskega prvenstva v gimnastiki v Glasgowu. Rok Klavora na parterju ni bil uspešen.
Sarah Sjoestroem v Glasgowu do četrte zlate medalje Slovenski plavalci so na evropskem prvenstvu v Glasgowu sklenili tekmovanja. Zadnji dan sta Sara Račnik s 4:19,17 in Katja Fain s 4:22,27 osvojili 18. in 23. mesto na 400 m prosto.
100 slovenskih medalj: Od Londona do Glasgowa Eden slovenskih vrhuncev združenih evropskih prvenstev v Glasgowu je bil nedvomno nastop Petra Johna Stevensa, ki je slovenskemu plavanju priskrbel jubilejno 100. medaljo.
Video: Stevens osvojil "jubilejni" bron na 50 m prsno Plavalec kranjskega Triglava Peter John Stevens je na evropskem prvenstvu v Glasgowu s časom 27,06, kar je njegov osebni rekord, osvojil bronasto kolajno na 50 m prsno.
Tjaša Oder četrta na 1.500 m prosto Slovenska plavalka Tjaša Oder je na evropskem prvenstvu v Glasgowu s časom 16:10,46 osvojila četrto mesto na 1.500 m prosto.
Odrova v finalu tudi na 1.500 metrov Tjaša Oder si je na evropskem prvenstvu v Glasgowu priplavala še drugi finale. V kvalifikacijah na 1.500 m prosto je zasedla peto mesto z dobrim dosežkom 16:21,82.
Belakova po padcu v finalu 8.; spodbuden nastop kolesark Četrti tekmovalni dan evropskih prvenstev v Glasgowu je v finalu preskoka nastopila telovadka Teja Belak, ki je osvojila osmo mesto.
Odrova šesta na 800 m, svetovni rekord Peatyja in Kolesnikova Tjaši Oder na evropskem prvenstvu v Glasgowu ni uspelo ubraniti brona iz Londona 2016. Slovenska plavalka je bila šesta na 800 metrov prosto.
Boštjan Maček zlat na strelskem EP-ju v trapu Slovenski strelec Boštjan Maček je na evropskem prvenstvu v Leobersdorfu v Avstriji osvojil zlato kolajno v trapu in s tem dosegel svoj največji uspeh.
Tjaša Oder za vsak primer zadnjih 50 metrov šprintala Plavalka ravenskega Fužinarja Tjaša Oder se je na evropskem prvenstvu v Glasgowu uvrstila v sobotni finale na 800 m prosto.
Belakovi uspelo, Kysslefova prva rezerva Teja Belak se je s sedmo oceno kvalifikacij na preskoku prebila v nedeljski finale evropskega prvenstva v gimnastiki v Glasgowu.
Glasgow 2018: Hrvat suvereno v polfinale V Glasgowu se z veslanjem v parku Strathclyde začenja projekt mega evropskega prvenstva v plavanju, triatlonu, kolesarstvu, gimnastiki, golfu in atletiki. Uvodni dan sta na vodi oba slovenska čolna.
Ema Kozin boksarka julija po verziji WBF Slovenska boksarka Ema Kozin je prejela novo priznanje. Ena od najbolj priznanih boksarskih zvez WBF je namreč Kozinovo izbrala za najboljšo boksarko julija 2018.
Tjaša Oder glavni slovenski adut v Glasgowu Slovenska reprezentanca je na prizorišču evropskega plavalnega prvenstva opravila prvi trening.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor
Izbor
Citat za prebrat
link
Willian
1
14. avgust 2018 ob 13:39 Ne. Niti slučajno. Tukaj sem zato, ker želim igrati za Chelsea. Odšel bom le, če bo tako želel klub.
Več novic ...
Anketa: 10. avgust 2018 ob 11:33

Bo nogometašem Maribora na tekmi z Rangersi v Ljudskem vrtu uspelo izničiti zaostanek 3:1 in se uvrstiti v zadnji predkrog kvalifikacij Evropske lige?

da
ne
Arhiv
Kazalo