Preostali športi
(3)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 5.0 od 4 glasov Ocenite to novico!

Video: Žolnirjeva po poti olimpijskih šampionov še z znamko

Peta zlata slovenska športnica s svojo znamko
25. september 2012 ob 21:11
Celje - MMC RTV SLO, STA

Pošta Slovenije bo zlato olimpijko iz Londona Urško Žolnir počastila z izdajo priložnostne znamke. Ta bo izšla v petek, že v torek pa so projekt predstavili v judoklubu Z'dežele Sankaku v Celju.

"Želim si, da bi našla posebno mesto v albumih in srcih ne le ljubiteljev znamk, temveč tudi vseh, ki živijo s športom, ga spremljajo in navijajo za svoje favorite. In če bo s to znamko potovalo kakšno pisemce z lepo vsebino, ki bo nekoga osrečilo, bom še toliko bolj zadovoljna," je ob predstavitvi znamke dejala Žolnirjeva.

Pošta Slovenije je z izdajo znamk počastila vse zlate olimpijske kolajne v samostojni Sloveniji. Na znamkah so tako že upodobili Iztoka Čopa in Luko Špika, Rajmonda Debevca ter Primoža Kozmusa. Znamko Žolnirjeve je po fotografiji Aleša Fevžerja oblikovala Irena Gubanc, nazivna vrednost je 0,92 evra, natisnjena pa je v mali poli desetih znamk.

Več si oglejte v spodnjem prispevku Aleša Potočnika.

VIDEO
Žolnirjeva dobila svojo poštno znamko
M. R.
Prijavi napako
Komentarji
Iuckylee.is.back
# 25.09.2012 ob 22:58
Skoraj 2 uri je že novica na portalu, pa niti enega komentarja za gesto Pošte Slovenije naši zlati olimpijki. A smo res tako neponosni sami nase in na naše uspehe?

Žalostno... Če bi v naslovu namesto "Žolnirjeva" pisalo Messi, bi bilo pa polno hval kako si on to zasluži. Ah brezveze.

Še enkrat čestitke Urški za zlato in za "svojo" znamko!
makekomi
# 26.09.2012 ob 07:54
Urška, šampionka!
tenisač
# 26.09.2012 ob 02:21
Bravo Urška, zasluženo.
Kazalo