David Špiler razmišlja le o zmagi. Foto: EPA
David Špiler razmišlja le o zmagi. Foto: EPA
Daniel Narcisse
Daniel Narcisse je v tej sezoni okrepil Chambery in je soigralec Jureta Natka. Foto: EPA

Trener Kasim Kamenica, ki bo imel v nedeljo na voljo vse igralce, priznava, da igra še ni taka, kot bi morala biti. Treba bo odpraviti zlasti napake v napadu. "Gummersbach, s katerim smo se srečali že lani in imamo sicer negativen skupni izkupiček, je letos slabši, zato smo lahko optimistično razpoloženi. Ob tem pa ne bom razkril, kakšna je razlika med lansko in letošnjo kvaliteto mojega moštva."

Z odhodom Narcissa veliko izgubili
Organizator igre David Špiler razmišlja le o zmagi: "Če se to ne bo zgodilo, bomo razočarani. Nemci so slabši kot lani, saj so veliko izgubili z odhodom Daniela Narcissa." Člana Gummersbacha, petkratnega evropskega prvaka, sta tudi nekdanja igralca Gorenja Vedran Zrnić in Momir Ilić.

Ustaviti bo treba protinapade
Trenutno vodilno moštvo skupine F igra obrambi 5-1 in 6-0. Njihov najmočnejši adut je hiter protinapad. Kljub močni igralski zasedbi varovanci islandskega trenerja Alfreda Gislassona prave igre še niso razvili, kar je predvsem posledica poškodbe hitrega Gudjuna Valurja Sigurssona, enega najboljših klubskih strelcev, ki še vedno okreva po poškodbi rame.

Liga prvakov, 3. krog, skupina F
Nedelja ob 18.00:

GUMMERSBACH - CELJE PL

Sobota:
VESZPREM - VALUR

 
Lestvica:                              
GUMMERSBACH       2  2 0 0 +11  4 točke
CELJE PIV. LAŠKO  2  1 1 0 +10  3      
VESZPREM          2  0 1 1  -2  1      
VALUR             2  0 0 2 -19  0      

T. O.