Marta Bon bo v novi sezoni lahko računala na dansko organizatorko igre. Foto: Aleš Fevžer
Marta Bon bo v novi sezoni lahko računala na dansko organizatorko igre. Foto: Aleš Fevžer

Mie Bakova, ki je v vseh mlajših in članskih selekcijah branila barve domačega Randersa, je bila na Kodeljevem že nekaj dni na preizkušnji. Čeprav na prijateljskem turnirju v Romuniji še ni nastopila, je Danka na treningih očitno zadovoljila vsa pričakovanja strokovnega štaba.

Podpis pogodbe s 177 centimetrov visoko Danko ne nazadnje tudi povsem ustreza novi viziji kluba, ki je pri sestavljanju igralskega kadra usmerjena v mlade in talentirane igralke. Med te nedvomno sodi tudi 20-letna novinka, ki na Danskem velja za veliki up.

"Počaščena sem, da sem dobila priložnost igrati za Krim. Mislim, da lahko s tem naredim velik korak v karieri. Krim je klub z bogato tradicijo in veselim se, da bom del njegove zgodbe. Izkušnja s klubom, njegovim vodstvom, trenerji in ekipo je bila odlična. Upam, da bom ekipi čim bolje pomagala na poti k vrhu, kamor Krim tudi spada," je po sklenjenem dogovoru povedala Mie Bakova, ki je tako po dveh Makedonkah, Srbkinji, Francozinji in Bolgarki še šesta tujka v ekipi za novo sezono.