Svetovno prvenstvo v rokometu (M)
(8)
Enzo Smrekar

Dodaj v

Enzo Smrekar

3. april 2017 ob 12:00
Ljubljana - MMC RTV SLO

V prejšnji sezoni so bili naši junaki skakalci, za katere še enkrat ponavaljam, da tudi v tej sezoni še zdaleč niso bili tako slabi, kot si morda kdo misli, so pa paradno vlogo prevzeli alpinci.

Poglejte, po sezonah izjemno uspešne Tine Maze jih ni bilo malo, ki so napovedovali, da po njeni upokojitvi ne bomo imeli več ničesar pokazati v alpski konkurenci. A na srečo našega vodstva in pokroviteljev se je hitro pokazalo, da je precej obetavnih tekmovalcev. Zdaj je na voljo več denarja, več pozornosti. Imamo eno res vrhunsko smučarko z zlato kolajno s SP-ja, a še nekaj adutov za prihodnost. Predvsem pa mi iz St. Moritza ostaja v spominu ekipni duh reprezentance, ki je na precej višji ravni kot nekoč. Medsebojno spodbujanje, prenos informacij in znanja to potrjujeta. Le redki si lahko privoščijo samostojne ekipe, stroški delovanja na posameznika so precej višji, v sistemu pa lažje omogočimo več.

Enzo Smrekar, predsednik SZS-ja. Vir: Delo.

Prijavi napako
Komentarji
stewie
# 04.04.2017 ob 09:33
vinklj.kugla
# 03.04.2017 ob 22:07
enco ne bluzi. letošnja skakalna sezona je bla na meji katastrofe.


Se strinjam, sploh navijači ste bili prava katastrofa. Mesec dni pred Planico obljubljate, kako boste prišli tja delat kažin, potem pa vas ni nikjer. Ste se vsaj v Framu imeli lepo tisti dan?
jodlzi
# 04.04.2017 ob 09:10
Vinklj.kugla: kaj prbijas neumnosti, sezona skakalcev ni bila vrhunska, dalec pa od tega da bi bila slaba. Bila pa je povprecna, po lanski zimi pa definitivno razocaranje. Sam to ne sme biti ovira za objektivno oceno.
Webb
# 04.04.2017 ob 07:52
naši SZSjevci so legende. od nekdaj se obnašajo, kot da so na čelu najbolj globalnih športov, kjer je vsaka uvrstitev med 15 v sapporu vredna več kot recimo zmaga v wimbledonu. in potem nekako pridejo do največ denarja od vseh.. razumi, če lahko.
GeorgeB
# 04.04.2017 ob 19:31
Enzo samo pati od želje po pozornosti. Nastopač, ki ne naredi nič koristnega za Smučarsko zvezo in za smučarje. Glede na to, da se želi še osebno omastiti preko Športne loterije, je jasno, kaj bi bilo najboljše.
Trol
# 04.04.2017 ob 10:09
Enzzo Spotenzzo
rokers
# 04.04.2017 ob 09:52
Enzo je itak en od klasičnih prisklednikov in se masti pri koritu, da ne rečem kaj hujšega. Glede skakalcev, pa kaj bi eni radi - ja če ni super uspehov, pa ni nobenega več v Planico. Meni se zdi, da so bili naši kar dobri, jaz osebno sem več pričakoval (upal) od naših ne-Prevcev. Petru pač ne more vedno tako blestet kot je lani, Domen je vseh presenetil, ostali niso pokazali napredka, to je bolj zaskrbljujoče.
Webb: dokler bo RTV podpirala samo zimske športe bo seveda več keša tam, čeprav tudi po mojem neutemljeno. To da smo smučarska nacija nekako drži, a daleč od tega da je to pa zdaj najpomembnejši šport. Rekreativno se veliko več ljudi ukvarja z nogometom, tekom, kolesarjenjem, košarko, pa še plezanje lahko dodamo.
GeorgeB
# 04.04.2017 ob 00:16
Enzo odstopi, itak nisi za predsednika.
vinklj.kugla
# 03.04.2017 ob 22:07
enco ne bluzi. letošnja skakalna sezona je bla na meji katastrofe.
Svetovno prvenstvo v rokometu ...
link
Vujović stavi na preizkušena imena
5
14. marec 2018 ob 17:21 Selektor slovenske moške rokometne reprezentance Veselin Vujović je objavil spisek rokometašev, na katere računa na dveh pripravljalnih tekmah proti Belorusiji na začetku aprila.
Več novic ...
Kazalo