Marija v Črni gori. Foto: Instagram Maria Sharapova
Marija v Črni gori. Foto: Instagram Maria Sharapova
Zakonca Đoković počitnikujeta v Črni gori. Foto: Instagram Novak Đoković

28-letna Rusinja je po pisanju črnogorskih medijev v Črno goro prišla v petek zjutraj, in to brez svojega partnerja bolgarskega teniškega igralca Grigora Dimitrova.

Družbo ji dela prijateljica, kot je videti po objavah na Instagramu, pa je Marija navdušena nad črnogorskimi lepotami. Dekleti prebivata v hotelu, v katerem se je lani poročil Novak Đoković, ki prav tako dneve preživlja na Svetem Štefanu.

Prva obletnica poroke
Zakonca Jelena in Novak Đoković sta si skupaj s prvorojencem Stefanom namreč privoščila prvi skupni oddih tam, kjer sta si 10. julija lani izmenjala poročne zaobljube.

Največ časa družina preživlja na Kraljičini plaži na Svetem Štefanu, kot piše srbski Blic, pa so Đokovići nezahtevni gosti.

Tenisač kljub dopustu rade volje deli avtograme svojim oboževalcem, tako da z razlogom velja za enega najbolj priljubljenih gostov v črnogorskem primorju. Nole je tudi nekakšen turistični ambasador Črne gore, saj je že lani s poroko v državo pritegnil številne znane obraze, letos pa je tja zvabil še Šarapovo. Kako se Rusinja zabava v Črni gori, si lahko pogledate v fotogaleriji.