Olimpijske igre
FIS se "brani": Deskark ni nihče prisilil v tekmo
Avstrijski trener Galler: Tekmovališče ni bilo v redu, 13. februar 2018 ob 13:51 Mednarodna smučarska zveza (FIS) je zavrnila kritike na račun izvedbe ponedeljkove tekme deskark prostega sloga, ki je po mnenju mnogih zaradi premočnega vetra ne bi smeli izvesti.
20
Hladni odnosi med Vesno Fabjan in trenerjem Stefanom Saraccom
73
12. februar 2018 ob 21:47 " Zanimivo je, da se je že dvakrat zgodilo, da je do mene prišla drugačna informacija, kot sem jo dobila od novinarjev. Morda ta komunikacija ni ravno na nivoju ," je začudena Vesna Fabjan.
Wellinger junak polarnega celovečerca, Prevc 12.
586
10. februar 2018 ob 16:22 Petru Prevcu so se na srednji skakalnici sanje o ponovitvi srebra iz Sočija razblinile že po prvi seriji, v finalu pa je rešil, kar se je rešiti dalo, in napredoval na 12. mesto.
Vrhunci 1. dne: Trojna nizozemska zmaga; Sirše se je prevrnil
50
10. februar 2018 ob 13:24 Že uvodni dan olimpijskih iger smo videli prvo trojno zmago, za katero so poskrbele nizozemske hitrostne drsalke.
MOK ni sledil odločitvi CAS-a: 15 Rusov ostaja doma
50
5. februar 2018 ob 09:42 Mednarodni olimpijski komite (MOK) je zavrnil izdajo posebnega povabila za nastop na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu 13 ruskim športnikom in dvema trenerjema, ki jim je Mednarodno športno ...
Med risi za OI le eden s slovenskih ledenih ploskev
49
19. januar 2018 ob 10:56 Selektor slovenske hokejske reprezentance Kari Savolainen je izbral 25 igralcev, ki jih bo popeljal na olimpijske igre.
Pavel Kolobkov
3
22. december 2017 ob 11:54 Ne glede na zapleten položaj, v katerem se je znašel ruski šport, ostajamo med vodilnimi državami, ki organizirajo športne dogodke. Veliko dela nas še čaka, a trenutni položaj v športu nas le krepi.
Seznam kandidatov za OI obsega 73 slovenskih športnikov Olimpijski komite Slovenije je objavil seznam kandidatov za nastop na zimskih olimpijskih igrah, ki bodo februarja prihodnje leto v Južni Koreji.
19
Putin: Rusi lahko sodelujejo na igrah pod olimpijsko zastavo Hokejski turnir je vrhunec zimskih olimpijskih iger, a prihajajočemu v Pjongčangu grozi, da bo po igralcih iz Lige NHL ostal tudi brez hokejistov iz druge najmočnejše lige na svetu - Lige KHL.
90
Čehi, Finci in Švedi so se zavzeli za Ruse Olimpijskemu hokejskemu turnirju grozi, da bo po Ligi NHL ostal tudi brez igralcev druge najmočnejše lige na svetu, ruske KHL. Zato so Čehi naslovili pismo na Mednarodno hokejsko zvezo.
28
Olimpijski plamen najprej v rokah Dži Sung Parka Nekdanji južnokorejski nogometaš Dži Sung Park bo prvi nosilec olimpijske bakle za zimske igre, ki bodo med 9. in 25. februarjem v Pjongčangu v Južni Koreji.
2
Olimpijski prvakinji kazen zaradi nesporočanja lokacije Olimpijska prvakinja v teku na 100 metrov z ovirami Američanka Brianna Rollins zaradi kršenja protidopinških pravil ne bo smela nastopati eno leto.
12
Foto: V Pjongčangu obljubljajo stadion do konca septembra Generalni sekretar organizacijskega odbora zimskih olimpijskih iger v Pjongčangu (POCOG) Jeo Hjung Ku je zatrdil, da bo olimpijski stadion dokončan do septembra.
3
Foto: Olimpijski objekti v Riu še naprej žalostno propadajo Prireditelji zadnjih olimpijskih iger v Riu de Janeiru so obljubljali, da bo mesto po igrah živelo s športnimi objekti in drugo infrastrukturo, a pol leta po koncu OI ni tako.
21
Los Angeles, Budimpešta in Pariz v ciljni ravnini boja za OI Los Angeles, Budimpešta in Pariz so začeli sklepno kampanjo v boju za prireditelja poletnih olimpijskih 2024, ki ga bodo izbrali 13. septembra na skupščini Mednarodnega olimpijskega komiteja v Limi.
5
Tri kazahstanske dvigovalke uteži ostale brez londonskega zlata Mednarodni olimpijski komite je zaradi uživanja poživil odvzel zlate medalje Kazahstankam Zulfiji Činšanlo, Maiji Manezi in Svetlani Podobedovi, ki so bile najboljše na olimpijskih igrah v Londonu.
4
Čičerova zaradi dopinga ostala brez pekinškega brona Ruska atletinja Ana Čičerova je zaradi dopinga ostala brez bronaste medalje, ki jo je v skoku v višino osvojila leta 2008 na olimpijskih igrah v Pekingu.
9
Japonci dali še 1,3 milijarde evrov za olimpijski stadion Japonska vlada je sprostila 1,3 milijarde evrov za začetek gradnje osrednjega olimpijskega stadiona, ki je glavna mora prirediteljev za poletne igre leta 2020.
14
Po odločitvi županje Rim ni več kandidat za organizacijo OI Nova županja Rima Virginia Raggi se je odločila, da bo umaknila kandidaturo italijanske prestolnice za organizacijo olimpijskih iger leta 2024.
11
Hekerska skupina razkrila tudi Nadala in Faraha Hekerska skupina Fancy Bears, ki je vdrla v bazo podatkov Svetovne protidopinške agencije, je objavila zdravstvene podatke 26 športnikov, ki so z dovoljenjem jemali substance, uvrščene na črni seznam.
127
Izbor
Citat za prebrat
link
Jadon Sancho
11
14. november 2018 ob 13:20 Če ti angleški klubi ne dajo priložnosti za igro, potem je odhod v tujino vedno realna možnost. V tujini so pripravljeni, da preverijo tvoje sposobnosti.
Več novic ...
Anketa: 8. november 2018 ob 21:40

Kako se bo končala tekma Lige narodov med Slovenijo in Norveško v Stožicah?

Igor Benedejčič bo debitiral z zmago.
Remi.
Slovenija bo doživela nov poraz in izpadla v ligo D.
Arhiv
Kazalo