Ključe bivalnika, s katerim bo
Ključe bivalnika, s katerim bo "švigala" od smučišča do smučišča, je Tina Maze prejela v Odrancih. Foto: Carthago
Mazejevi v Odrancih izdelali in izročili avtodom
Obisk bivalnika Lindsey Vonn

"Avtodom odlikuje športen videz in luksuzna, a izjemno domiselno praktična notranjost, ki zagotavlja udobje prav vsem uporabnikom. Tinino vozilo odlikuje 2,3-litrski motor Euro 5. Skupna teža vozila znaša 3,5 ton, v dolžino pa vozilo meri 6,85 metrov, kar zagotavlja udobje ločenega bivalnega in spalnega prostora s sodobno opremljeno kuhinjo in kopalnico. Zaradi izjemne izolativnosti uporabljenih materialov je izbrani model več kot primeren za zimske razmere, v katerih je večinoma na poti Tina Maze," so na slovesnosti ob predaji ključa v Odrancih zagotovili pri podjetju Carthago.

V videonovicah na desni strani si lahko ogledate prispevek TV Slovenija o četrtkovi predaji ključev Tini Maze v Odrancih in prispevek o bivalniku Lindsey Vonn, ki je bil posnet med letošnjo Zlato lisico v Kranjski Gori.


Avtodom bo Mazejevi nudil veliko zasebnosti in udobja, ki ju potrebuje med svetovnim pokalom. V njeni ekipi Team to A-Maze so ga že preizkusili na tekmah v Ofterschwangu in Schladmingu v Avstriji. Avtodom bo Tini na razpolago tudi za osebno uporabo.

Kot je znano, ima avtodom tudi ameriška alpska smučarka Lindsey Vonn, zmagovalka zadnje sezone svetovnega pokala.

Mazejevi v Odrancih izdelali in izročili avtodom
Obisk bivalnika Lindsey Vonn