Najbolj komentirane novice zadnjega meseca - Športni SOS

Šport

Olimpija na poti največjega spomladanskega padca
Izjemno slab spomladanski začetek nogometašev Olimpije je že terjal dve zamenjavi na trenerskem mestu. Le ena točka na šestih tekmah priča o zgodovinsko slabem nadaljevanju prvenstva.
57

Šport

Infografika: Ronaldovih 100 golov v Evropi
Eden izmed junakov tega tedna v evropskih nogometnih pokalih je Cristiano Ronaldo, ki je z dvema goloma število vseh zadetkov v evropskih tekmovanjih zaokrožil na sto.
41

Šport

Največ rdečih kartonov na tekmah Barcelone in Reala
Barcelona in Real Madrid sta v zadnjih desetih sezonah Lige prvakov največ tekem med vsemi udeleženci končala z igralsko prednostjo.
29

Šport

Med rekorderji treh letalnic tudi Peter Prevc
Smučarji skakalci so letos nastopili na treh letalnicah, prav na vseh je rekord naprave (vsaj za nekaj minut) postavil Stefan Kraft.
28

Šport

Povprečje pripadlo Planici, ekstremne daljave pa Vikersundu
Planica že nekaj let ni več prizorišče svetovnega rekorda v smučarskih poletih, se pa lahko še vedno pohvali kot letalnica, kjer se v povprečju leti najdlje.
25

Šport

Kdo najbolje cveti pomladi? Vijolice, vijolice in vijolice!
Nogometaši Maribora slovijo kot ekipa, ki praviloma v drugem delu sezone blesti, saj osvaja ogromno točk. Na portalu Športni SOS nadaljujemo zgodbo
24

Šport

Schlierenzauer edini čez 2.000 točk, blizu dva Slovenca
Gregor Schlierenzauer ima daleč največ zmag v poletih za svetovni pokal, zato ni čudno, da je v tej atraktivni disciplini zbral tudi največ točk.
5

Šport

Golfisti svoj prvenec najtežje dočakajo na Opnu
Open je najstarejši major in edini, ki ni odigran v Združenih državah Amerike.
5