Najbolj komentirane novice zadnjega meseca - Športni SOS

Šport

Evropejci na vrhu statistike NBA? To je uspelo Marku Miliču
Dominantne predstave Giannisa Antetokounmpa in Kristapsa Porzingisa soj luči v Ligi NBA spet obračata v evropske igralce.
25

Šport

Pau Gasol najbolj učinkovit evropski novinec
Zaradi neverjetnih predstav Luke Dončića v Evroligi se številni bralci Športnega SOS-a zadnje čase precej spogledujejo z rekordi v Ligi NBA in Evroligi.
25

Šport

Kopitar lani za 20 točk potreboval 36 tekem, letos le 16
Anže Kopitar je gonilna sila letos prerojenega Los Angelesa, ki kroji vrh svoje divizije, zato ni presenetljivo, da smo tokrat na portalu Športni SOS preverili Kopitarjeve dosežke.
13

Šport

Nogometaši Juventusa so se kar 16-krat znašli v prepovedanem položaju
Ta teden je Ligo prvakov zaznamoval tudi preobrat Seville, ki je proti Liverpoolu že zaostajala s 3:0, na koncu pa izvlekla točko.
12

Šport

Natanko 58 let od začetka dominantne kariere
Ob vsakem začetku sezone Lige NBA je veliko oči uprtih v novince in njihove potencialne zmožnosti. Najbolj dominanten prvenec se je zgodil pred natanko 58 leti.
12

Šport

Največ slovenskih skakalcev v točkah na isti tekmi? Odgovor je 7.
Slovenski smučarji skakalci so že skoraj sedem let zapored vsaj eno točko osvojili prav na vsaki tekmi za svetovni pokal.
9

Šport

Nižje postavljeni tenisači izkoristili priložnost
Letošnje teniško leto je bilo precej turboletno, saj je v primerjavi s koncem lanskega leta precej premešalo imena na vrhu lestvice ATP.
4

Šport

Slovenija na EuroBasket odšla z zanesljivo zmago
Slovenska košarkarska reprezentanca je pred odhodom na evropsko prvenstvo v Stožicah suvereno premagala Hrvaško z 88:72.
34