Najbolj komentirane novice zadnjega meseca - Športni SOS

Šport

Največji skok in padec za Chelsea in Leicester
Nogometaši Manchester Cityja so v zadnjih petih sezonah najuspešnejša ekipa v angleškem prvenstvu, saj so osvojili dva naslova in zbrali največ točk.
22

Šport

Olimpija tretji prvak, ki je začel z dvema ničlama
Nogometaši Olimpije so začetek sezone začeli s kronično neučinkovitostjo, saj so kar na štirih od petih tekem v vseh tekmovanjih ostali brez doseženega gola.
21

Šport

Maribor sezono začel z desetko
Nogometaši Maribora so udarno začeli novo državno prvenstvo, saj so na dveh gostujočih tekmah skupaj zabili kar deset zadetkov.
21

Šport

Ronaldo in Leonidas zabila po osem golov
Miroslav Klose je najboljši strelec v zgodovini svetovnih prvenstev v nogometu, če pa upoštevamo samo tekme na izpadanje, sta na vrhu dva Brazilca.
16

Šport

Đoković pred mejnikom 100.000 osvojenih točk
Novak Đoković je v slabih desetih letih – odkar je ATP uvedel spremembo točkovanja – skupaj osvojil skoraj 100.000 točk. Na portalu Športni SOS tokrat govorimo o tenisu.
9

Šport

100 slovenskih medalj: Od Londona do Glasgowa
Eden slovenskih vrhuncev združenih evropskih prvenstev v Glasgowu je bil nedvomno nastop Petra Johna Stevensa, ki je slovenskemu plavanju priskrbel jubilejno 100. medaljo.
2

Šport

Slovenija na EuroBasket odšla z zanesljivo zmago
Slovenska košarkarska reprezentanca je pred odhodom na evropsko prvenstvo v Stožicah suvereno premagala Hrvaško z 88:72.
35
Izbor