Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 26. feb. 2022

TV Slovenija 1 • Sob, 26. feb.

Obiskali smo razstavo v Galeriji Škuc; Nove prakse, nova orodja, arhitekturne prakse, bili smo tudi v Galeriji Kresija na razstavi 30 let s(r)amote in prebrali novo knjigo Kristine Kočan z naslovom Selišča.

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

Čas za spanje! Sara in Matic nista še čisto nič zaspana. Zanima ju, kaj se ponoči dogaja v Čudogozdu. Ali drevesa in živalce spijo? To morata obvezno preveriti, pa čeprav v pižamah. Pridružite se jima na: ena, dve, tri … Čudogozd več daleč ni!

Dobrodošli v Trala trali – svet Muzikalčkov.

Apolon in Marjetka se po potovanju vrneta na vrt. Marjetka si želi, da bi ji Apolon pomagal voditi panj in vrt, on pa misli, da ni drugega kot zabavljač, ki nič ne zna. Apolon vseeno pristane in po svojih močeh usmerja življenje na vrtu, a se mu večina živali samo posmehuje.

Oči Pujs z zadnjimi močmi teče na dobrodelnem teku, kjer zbirajo denar za popravilo šolske strehe. Nenadoma pa ga začne preganjati osa.

Saško bi Sebastijanu rad pomagal poiskati previsne lestve, ki so jih nekdaj v gorah uporabljali tihotapci. Kameron se norčuje iz nespretnega Saška, Bela in Sebastijan pa ga zagovarjata. Stavijo, ali ga bo Sebastijanu uspelo izuriti v pravega hribolazca, da se bosta skupaj povzpela na Mogočni vrh. A kaj hitro se izkaže, da je naloga prezahtevna …

Tib in Tamtam naletita na malčka Mijula. Ugotovita, da je mlajši brat njunega sovražnika Urfa iz klana Medvedov. Ko ga spremljata domov, pa se njihova pot spremeni v pravo pustolovščino.

Vikingi so z ladjami obpluli dobršen del sveta. Toda najprej so morali obvladati določene veščine. Med njimi je bilo tudi vezanje vozlov. Kralj Sigurd uči hčer, kako naj priveže kozlička. Bo Gudrun uspelo?

Kot vsak Viking mora tudi kraljična obvladati borilne veščine. Toda vihtenje meča je prenaporno. Na srečo Vikingi potrebujejo tudi dobre izvidnike. Gudrun gre na obalo in tam zagleda tjulnja.

V Malem pristanu je zmanjkalo elektrike. Kaj se je zgodilo, se sprašujejo Pepe, Foksi in Kakadudu. Nikola in Iman pa v Ronjini družbi raziskujeta, kako elektrika sploh deluje. Pridruži se jima tudi Pepe, ki pri tem naleti nanekaj električnih ovir. To bo spet zabavno!

Anki zima ni preveč všeč. Letos se ji celo zdi, da se ne bo končala. Lars jo želi razvedriti, zato si izmišljuje razne igre, da Anke ne bi zeblo. Na pomoč pri odganjanju zime priskoči čisto pravi kurent. Jim bo skupaj uspelo priklicati pomlad? G kot glejte nas!

Sobota, ko nekateri končujete in drugi začenjate počitnice, bo še posebej igriva. Igrali in spoznali bomo zanimive sodobne in klasične družabne igre, si ogledali trening hokeja, videli, kako prosti čas preživlja Jože Robežnik, zabavali pa se bomo tudi ob igranju res starih iger. Nik in Nika se bosta pomerila v igrah vaših prababic in pradedkov. Pa tudi na pustno rajanje nismo pozabili. Mladi počitnikarji bodo poskrbeli za pravo pustno zabavo v zadnjem trenutku!

V 18. oddaji mušketirje in tigrice skozi vprašanja popeljeta kar sam Beethoven in njegova muza. Luka, Arian in Nil iz OŠ Rodica (rumeni) ter Eva, Julija in Tilka iz OŠ Naklo (vijolične) se tako soočijo z veselo šolo, simfoničnim orkestrom, glasbo iz kraljestva živali, časovnimi pasovi in geometrijo. Načrte jim prekriža sekanta, malo jih opeče kresnička, odrešita pa obris neevropske države in Beethovnova želja. Za napetost, ki ne popušča do samega konca, poskrbi še premetavanje črk. Komu gresta bolje od rok gradnja in podiranje piramid iz lončkov, OŠ Elvire Vatovec Prade (Neža, Saša in Iva) ali OŠ Kamnica (Nika, Mai in Amadej), pa v pustni oddaji.

Kviz Male sive celice preverja znanje in veščine sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev. Dvaintrideset tekmovalnih šol iz osmih različnih regij Slovenije se preizkusi v znanju matematike, logike, poznavanju kulturne dediščine, športa, družbe, astronomije, kemije, biologije, tehnike, gospodinjstva, zgodovine, geografije, človeškega telesa in glasbe. V posebni rubriki Hitri lončki pa svoje spretnosti preizkusijo še druge trojke osnovnošolcev od petega razreda naprej.

V Infogromu so nam učenci OŠ Polzela zaupali, kaj menijo o sproščanju nekaterih koronaukrepov v šolah. Samotestiranja ni več, maske pa za zdaj ostajajo. Večletni spor med Rusijo in Ukrajino je včeraj z obsežnim ruskim napadom na Ukrajino prerasel v vojno. Razložili smo, kako in zakaj je do tega prišlo. Za konec pa sta na teren odšla kar dva otroška poročevalca. Nuša se je pogovarjala z zmagovalci letošnje Eme, skupino LPS; Urh je deskal s srebrnim z olimpijskih iger, Timom Mastnakom. Kako bodo preživeli počitnice in kako bodo vmes pustovali, pa so nam povedali mladi iz OŠ Zreče.

Jaka iz Slovenije je star dvanajst let. Že od tretjega leta trenira motokros in ne predstavlja si življenja brez njega. Rad bi se uvrstil v finale evropskega prvenstva na Češkem: na štirih kvalifikacijskih tekmah se mora v svoji coni zato uvrstiti vsaj na 10. mesto. To bo težka naloga zanj, saj prvič vozi 85-kubični motor. Že na drugi tekmi v Franciji nesrečno pade in si zlomi ključnico. Po operaciji mora več tednov počivati, zato se na tekmi na Portugalskem ne odreže najbolje. Odločilna tekma, na kateri se še lahko uvrsti v finale, je pred domačimi navijači v Sloveniji. Mu bo uspelo?

Jonas ima enajst let in je doma v Švici. Njegova največja strast je deskanje na snegu, najbolj pa blesti v disciplini snežni žleb. V tej sezoni ima pomemben cilj: želi si zmagati na državnem prvenstvu. Na tekmovanju bi rad pokazal tudi posebno figuro, ki jo je zagnano vadil, a na dan prvenstva so vremenske razmere v gorah zelo slabe. Starši mu odsvetujejo, da bi izvedel trik, ki bi mu pomagal do zmage. Se bo vseeno odločil zanj in ali mu bo uspelo stopiti na najvišjo stopničko?

Vabljeni k ogledu oddaje Ah, ta leta!, v kateri se bomo v petkovih popoldnevih srečavali z ljudmi, ki nas s svojo ustvarjalnostjo, vitalnostjo ali pogumom, s katerim se spoprijemajo z izzivi zrelih let, navdihujejo in ki ob omembi let, ki so si jih že nabrali, le zamahnejo z roko - Ah, ta leta! V prvi oddaji bomo gostili dr. Ano Krajnc, pionirko vseživljenjskega izobraževanja in njegovo gorečo zagovornico, ki nas bo spomnila, da konec aktivne delovne dobe ne pomeni konca naše radovednosti, vedoželjnosti in postavljanja novih ciljev. Hitro razvijajoča se družba danes namreč od vseh nas zahteva hitro in pravilno odločanje, zanj pa potrebujemo znanje.

Urednica oddaje: Neva Novljan

Voditeljica oddaje: Helena Pirc

V Krščanski adventistični cerkvi že vrsto let pripravljajo dopisni zdravstveni tečaj z naslovom "Čili in zdravi", ki ljudem sporoča, da zdravje ni naključje, da je lahko tudi zdrava hrana užitek in da se lahko prav vsak na konstruktiven način sooči s stresom.
V slovanskem izročilu velja zvezda Jutranjica za hči sonca. Simbol osem krake zvezde je globoko usidran v našem staroverskem izročilu. Njegova raziskovalka je tudi Irena Petrič iz kluba Veles, ki želi navdihniti ljudi, da vpletejo stare modrosti v vsakdanje življenje.

»Besede so igle, s katerimi pričvrstimo misli.« Victor Hugo
razmišlja SABINA M. SCOBIE

V tokratni oddaji bomo najprej spoznali skupino Rominj, ki so vključene v program socialne aktivacije v Rakičanu. Ob našem obisku so imele zanimivo kuharsko delavnico. Pogledali bomo tudi v kočevski vrtec, kjer že poteka pripravljalni program za romske predšolske otroke, ki jim bo omogočil lažji vstop v šolo. Pogovarjali pa smo se tudi z romsko nogometno legendo, Jožetom Horvatom Didijem, med drugim tudi o njegovi dolgoletni karieri pri nogometnem klubu Mura. V rubriki romskega jezika pa se bomo pogovarjali s strokovno delavko na OŠ Črenšovci Samiro Horvat.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:15
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:20
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Predstavljamo v Sloveniji redko pasmo psov, črno čreslasti rakunar. Spregovorili smo prostoživečih mačkah o tem, kako poskrbeti za njih in kako nadzirati njihovo število. Obiskali smo Brijo, mačjo posvojenko društva Jasa. Svetujemo, kaj vse moramo pripraviti in urediti, preden v dom pripeljemo mačjega mladiča. Vabljeni k ogledu.
ozivalih@rtvslo.si

Družinsko podjetje Škerjanc iz Materije je nastalo leta 1993. Začeli so z izdelavo gobic z jelenjo kožo, nadaljevali s tapeciranjem stolov, večji preboj na trgu pa jim je uspel s prodajo taburejev. Danes ponujajo več kot 1000 različnih izdelkov, njihov paradni konj so stoli za gostinstvo, domačo in pisarniško rabo, prodajajo pa tudi mize, vrtne garniture in gostinsko opremo. V Sloveniji imajo 32 redno zaposlenih, še 8 pa v svojem podjetju na Hrvaškem. V obeh podjetjih so lani ustvarili več kot 11 milijonov evrov prihodkov, od tega 20 odstotkov iz proizvodnje, preostalo iz trgovine. Zaradi vse večjih potreb po skladiščnih prostorih načrtujejo nadaljnjo širitev; zgradili bodo nov logistični center, ki bo obsegal 6 000 m2. V oddaji pa tudi o slovenski oblikovalki trajnostnih torbic Gaji Hanzel in italijanski ekipi z bolonjske univerze, ki je ustvarila dirkalni avto na solarni pogon.

Izabela Juriševič je kljub gluhoti v osnovni in srednji šoli igrala klavir. Leta 2009 je bila finalistka izbora za miss Slovenije. Osvojila je tudi naslov najlepše v Kopru. Z njo smo se pogovarjali ob mednarodnem dnevu polževega vsadka in spoznali, kako pomembna je bila podpora družine, da je simpatična in komunikativna Primorka uspešna in zadovoljna v življenju, ter kakšne so sicer še potrebe oseb s polževim vsadkom za lažje vključevanje v družbo. Glejte Prisluhnimo tišini v soboto, 26. februarja, ob predvidoma 14.30 na Prvem programu Televizije Slovenija.

Luka, mlad, perspektiven in odlikovan kriminalist iz Ljubljane je po končanem zdravljenju premeščen na malo policijsko postajo Bled. Novi kolegi ga sprejmejo z mešanico občudovanja in nezaupanja, Luka pa prav nič ne stori, da bi se sodelavcem na kakršenkoli način prikupil. Čeprav se skuša držati sam zase, je nehote takoj vpleten v lokalne boje za moč, spletke in rivalstva, ki segajo nazaj skozi generacije. In korupcija na Bledu, kmalu ugotovi Luka, ne smrdi nič manj kot v Ljubljani.

V oddaji Rojaki bomo predstavljamo letošnjega dobitnika Tišljerjeve nagrade, Nužeja Tolmaierja. S člani Planinske skupine Bazovica z Reke se bomo odpravili na pohod. Porabci se že pripravljajo na popis prebivalstva, ki ga bodo izvedli v letošnjem letu. Bili smo v Gasilskem društvu v Sakalovcih.

Voditelj Boštjan Romih z ekipo obiskuje hiše, vrtove in stanovanja ter s pomočjo slovenskih arhitektov odkriva domiselne arhitekturne rešitve. Oddaja je zanimiva za vse, ki jih zanima arhitektura in oprema ambientov, ki želijo graditi, opremiti ali prenoviti dom.
Med Dravo in Muro se razprostirajo Slovenske gorice, ki so s svojimi grički vabljive tako s tal kot iz zraka. Tam smo obiskali edinstveno hišo, ki lastnikoma zagotavlja stik z naravo, bivanje z elementom vode in ravno pravo mero zasebnosti.
V drugem prispevku se odpravljamo v prostor, ki je po eni strani svetišče miru, intime in počitka, po drugi strani pa je velikokrat tudi zapostavljen. To je spalnica. Spalnica, ki z novimi trendi postaja čedalje bolj tisti prostor, katerega vrat ni treba več tako nujno zapirati.
Brez pohištva in dodatkov za dom so še tako dodelani prostori prazni in brez duše. Zato bo nova sezona oddaj Ambienti pozornost iz domiselnih idej arhitektov preusmerila na spretne prste rokodelcev in zgodbe majhnih blagovnih znamk. V prvi oddaji predstavimo dve ustvarjalki (kiparko in mizarsko mojstrico), ki ustvarjata pod imenom Vulgaris Woodcut.

REZ FIGE
Na Primorskem, kjer že vse pomladansko brsti, je v suhem vremenu skrajni čas za zimsko rez fige. Letos je po lanski pozebi z rezjo bele petrovke več dela. Kako jo pravilno porežemo, nam bo prikazala Urška Klančar iz KGZ Koper.
SETEV ČILIJEV
Ljubitelji čilijev so s prvim opravilom v novi vrtnarski sezoni – setvijo - že začeli. Pri Legnarjevih iz Celestrine so najbolj sorte čilijev posejali že v začetku meseca, majhne kalčke presajajo.
Z GAIO NA OBISKU REZ JABLANE
Mateja Lindič z obrobja Ljubljane priznava, da je za večino 'tehničnih' opravil na vrtu doslej skrbel oče. Zdaj se je opogumila in Vanesa Husića, strokovnjaka kluba Gaia, poprosila, naj jo nauči osnov obrezovanja sadnega drevja, predvsem jablane.
OSKRBA CVETJA MEŠANEGA ŠOPKA
Spomladanski šopki so tako barvno pisani kot raznoliki v "tipih" cvetja. Vsaka cvetlica ima nekoliko drugačne zahteve po vodi in rezi. Sabina Šegula predstavlja, kako pravilno spodrezati cvetje mešanega šopka.

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:10
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

17:15
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Luka in Lučka si želita, da bi bila gusarja. V mislih odpotujeta na pravo gusarsko ladjo. Pričakujeta, da bo plovba zabavna, vendar pa na tem potovanju srečata nekoga, ki si ga nista zamišljala niti v sanjah.

Vsako soboto slavimo lepote življenja; odstiramo trende, modo, kulturo bivanja in oblačenja, estetiko, dizajn ter drobne trenutke za veliko zadovoljstva. Svetujemo za vašo osebnostno rast, s pozitivno psihologijo in holističnimi pristopi nahranimo dušo in telo. Vaši gostiteljici sta Lorella Flego in Ana Tavčar.
Tokrat se o pomlajevanju pogovarjamo z lepotnim kirurgom, z naturopatinjo pa vam izdamo skrivnosti, kako se lahko pomladite na povsem naraven način. Svetujemo o kulturi oblačenja, odgovarjamo na vaša pisma in gostimo odličnega glasbenika Matevža Šaleharja Hamota. Prihaja tudi priznani brivec, ki bo vsem moškim svetovali o bradi in brkih. Privoščite si lepo Sobotno popoldne!

19:00
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

19:30
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

19:45
Kultura

Kultura je kratka aktualna informativna oddaja o kulturi in umetnosti, v kateri se praviloma izpostavljajo osrednji dogodki dneva. V njej najdejo prostor tudi mednarodne novice in problemske teme. V ustvarjanje oddaje so vključeni dopisniki doma in v tujini.

19:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

V prvi oddaji nove sezone se bo v kvizu Joker preizkusila andragoginja Natalija Žalec iz Ljubljane. Ljubiteljica nordijske hoje in lastnica dveh psov zase pravi, da je zelo ognjevita. Rada tudi kuha, še posebej slaščice, navdušuje se tudi nad zelišči. Ko bo imela čas, bo napisala knjigo za otroke. Njena super pomoč bo brat, priznani filozof, Bojan Žalec.

V naše kraje se počasi vrača pomlad, na male zaslone pa se vrača oddaja Kaj dogaja?, ki bo v 7. sezoni znova postregla z zabavnimi skeči, norimi glasbenimi priredbami, vrhunskimi imitacijami in najbolj uravnoteženimi novicami na naši televiziji. To soboto bosta Tilen in nova sovoditeljica Alenka kot po navadi pregledala dogajanje tedna in raziskala težave ljudi, ki ne vedo, kaj početi brez PCT-ja. Na PUP TV nas bo nagovoril najbolj popularni mestni ptič v Sloveniji, v rubriki Glas ljudstva pa sam predsednik Putin. Naši gostje bodo zmagovalci Eme – LPS, ki skupaj z ekipo pripravljajo tudi poseben glasbeni nastop. Na Mali terasi pa bo roker Ivan zapel nekaj verzov o svoji simpatiji Niki.

Ekipa išče lastnika avtomobila, iz katerega so streljali na Stevie, River pa ima vse več prividov. Odkrije, da je Stevie morda imela ljubimca, kar pa je prikrivala. Psihiatrinja Rosa Riverja prepričuje, naj se udeleži srečanj skupine, ki jo vodi. River z Iro in Chrissie nekega večera dela pri njej doma, kjer odkrije več presenetljivih stvari. Ugotovi tudi, koga je Stevie klicala s predplačniškega telefona.

RIVER / Velika Britanija / 2015 / 12+
scenarij: Abi Morgan
režija: Tim Fywell, Jessica Hobbs, Richard Laxton
v glavnih vlogah: Stellan Skarsgård, Nicola Walker, Adeel Akhtar, Georgina Rich, Sorcha Cusack, Owen Teale, Turlough Convery, Eddie Marsan, Lesley Manville, Michael Maloney, Jim Norton, Shannon Tarbet, Josef Altin

V Poročilih ob 22.00 uri se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

22:45
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

22:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Presunljiva zgodba dvanajstletnega dečka, ki toži starše, ker je bil rojen v neusmiljeni svet brez prihodnosti, je posneta z naturščiki in opozarja na tragiko življenja otrok v najhujši revščini.

Zain je star komaj dvanajst let, a ga je odraščanje v hudi revščini pripeljalo do spoznanja, da bi bilo bolje, da se sploh ne bi rodil. Njegovi starši za preživetje počnejo celo tako nizkotne stvari, kot je novačenje s tramadolom prepojenih oblačil, s katerimi Zainov brat v zaporu pridobiva droge in jih prodaja sojetnikom. Ko nekega dne v zakon prodajo še Zainovo enajstletno sestro, ta pobegne od doma. Spoprijatelji se z etiopsko čistilko, a življenje na ulici ne ponuja nič lepše prihodnosti. Opogumljen s številnimi programi, ki želijo opozoriti na brezupni položaj revnih otrok, se odloči, da bo tožil starše, ker so ga rodili, in se tako maščeval svetu, ki ga je zavrgel že v trenutku, ko je privekal na svet.

Izvirni naslov: CAPHARNAUM
Leto produkcije: 2018
Država: koprodukcija
Žanr: drama
Režija: Nadine Labaki
Scenarij: Nadine Labaki, Jihad Hojeily
Igrajo: Zain Al Rafeea, Yordanos Shiferaw, Boluwatife Treasure Bankole, Nadine Labaki

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Kultura je kratka aktualna informativna oddaja o kulturi in umetnosti, v kateri se praviloma izpostavljajo osrednji dogodki dneva. V njej najdejo prostor tudi mednarodne novice in problemske teme. V ustvarjanje oddaje so vključeni dopisniki doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov