Ashley Harkleroad je Serena Williams v Parizu 'odpihnila' z igrišča, kljub temu pa se bomo postavne Američanke v prihodnjih mesecih lahko nagledali ... Foto: EPA
Ashley Harkleroad je Serena Williams v Parizu 'odpihnila' z igrišča, kljub temu pa se bomo postavne Američanke v prihodnjih mesecih lahko nagledali ... Foto: EPA

23-letna plavolasa Američanka, 61. igralka sveta, je po nedeljskem porazu v prvem krogu Roland Garrosa proti Sereni Williams razkrila, da se je odločila za poziranje v najbolj priljubljeni reviji za moške.

"Fotografiranje je že za menoj, videli me boste lahko v avgustovski izdaji. Kar nekaj časa sem se že mislila sleči pred objektivom, saj sem zelo ponosna na svoje telo. Bralcem želim pokazati, kakšno je telo vrhunske športnice."

Športnice se na ogled postavijo
Ashley bo prva teniška igralka, ki bo na ogled postavila svoje telo, ne pa tudi prva znana športnica. Pred njo sta ta korak že storili plavalna šampionka Amanda Beard in nekdanja odbojkarica Gabrielle Reese. "Prva razgaljena tenisačica v Playboyu - to se mi zdi precej 'kul'," je bila v Parizu zgovorna Ashley, ki je še dejala, da so fotografije nastale pred nekaj tedni na različnih krajih v Los Angelesu.

Na vprašanje, ali je pokazala vse svoje čare ali pa je najintimnejše predele prekrila s kakšno "cunjico", je zvito odgovorila: "Nekaj sem imela na sebi." Nato premor, smeh in dodatek: "Včasih. Saj veste, gre za Playboy."

Serena: Playboya nimam v mislih
In odgovor Serene Williams na Ashleyjino poziranje? "Vesela sem zanjo, če je to stvar, ki si jo je želela. Zagotovo je potrebovala veliko poguma. V moji glavi pa v tem trenutku ni takih misli."

A. P.