Bella bomo prihodnje leto lahko gledali v filmih Man on a Ledge in Filth. Foto: Reuters
Bella bomo prihodnje leto lahko gledali v filmih Man on a Ledge in Filth. Foto: Reuters

1. Kako je bilo delati s Stevenom Spielbergom?
2. Pogrešaš Anglijo?
3. Kako si se izognil pastem otroškega zvezdnika?
Z Evan Rachel Wood leta 2006, ko sta bila par. Foto: Reuters

In na njem ni nič več otroškega. V intervjuju za GQ je Bell zašel v precej necenzurirane vode in britanska revija je ob svojih vprašanjih dobila več, kot je pričakovala.
Katero napačno predstavo imajo ljudje vztrajno o vas? "Mislijo, da sem priden fant," izstreli igralec.

Ko so fanta vprašali, kako narediti največji vtis na žensko, je zvezdnik aktualnega filma Pustolovščine Tintina takoj prešel na bistvo.
"Kupiti ji rože? Jo pripeljati domov konec tedna, da spozna tvojo mamo? Ne. Preidimo k prvinskemu - biti dober v postelji. Da razumeš, kaj se dogaja tam spodaj in da imaš zabaven, izjemen seks."

Sočni intervju se je nadaljeval v istem slogu. "Kaj je najboljši nasvet, kar si ga kdaj dobil?" Jamie: "Najboljši nasvet, kar sem ga kdaj dobil, je bil, da ne f*** svoje publicistke. To mi je svetoval Russell Crowe in je verjetno pametna poteza."

Na tej točki je Bellova publicistka, ki je stala ob njem, skušala intervju končati, a se je igralec uprl.
Jamie spet z Evan?
In se je začinjen pogovor nadaljeval. Kakšno veščino bi moral posedovati vsak moški? "Veščino? Saj veste, kaj bom rekel," se je namuznil. "Moški bi moral imeti dobro poznavanje vagine. Moral bi biti dober pri oralnem seksu. Izvajati oralni seks na ženski ... podžigati in zadovoljiti žensko. Na vaginalnem področju."

Ženska, ki izkuša vse te (domnevamo) Jamiejeve vrline, naj bi bila ta hip igralka Rachel Evan Wood, s katero se je Bell sicer leta 2006 že sestajal leto dni.
Par si je takrat celo dal izdelati ujemajoči tetovaži, a jima ni šlo in Woodova je Jamieja zamenjala za starejši model v obliki šokrockerja Marilyna Mansona.
Z 19 let starejšim Mansonom se je danes 24-letnica celo zaročila, a se je par lani razšel. Od takrat se je Evan v intervjuju razglasila za biseksualko.
Intervju z Jamiejem Bellom si lahko v celoti preberete tu.


1. Kako je bilo delati s Stevenom Spielbergom?
2. Pogrešaš Anglijo?
3. Kako si se izognil pastem otroškega zvezdnika?