Rosie Huntington-Whitely je pri sloviti znamki spodnjega perila Victoria's Secret debitirala leta 2006. Foto:
Rosie Huntington-Whitely je pri sloviti znamki spodnjega perila Victoria's Secret debitirala leta 2006. Foto:
S soigralcem Shio Le Boeufom v 3. delu Transformerjev, ki ga bo Rosie začela promovirati v prihodnjih mesecih. Foto: EPA

V Angliji rojena 24-letna Rosie se je namreč zavihtela na sam vrh seznama Hot 100 (Vročih 100), ki ga vsako leto sestavijo pri priljubljeni reviji za moške Maxim.
Pri tem je med drugim premagala tudi lansko zmagovalko, 26-letno popzvezdnico Katy Perry (letos padec na 3. mesto), in 30-letno igralko Olivio Munn (lani na 8. mestu).
Na četrto mesto se je uvrstila 38-letna igralka Cameron Diaz, že stara znanka seznama - v nasprotju s petouvrščeno in skoraj 10 let mlajšo Milo Kunis, ki ji je seksi vloga z lezbičnimi podtoni v Črnem labodu pomagala v vrh.
Megan Fox, lani 5. in predlani 2. na lestvici, letos ni le izgubila vloge v Transformerjih na račun Rosie, ampak je še padla na 17. mesto seznama.

"Velika čast"
Rosie, ki je žal že leto dni oddana (hodi z 20 let starejšim rojakom, igralcem Jasonom Stathamom), pravi, da je prvo mesto na lestvici zanjo "velika čast": "Krasno je nositi ta naslov leto dni in mislim, da se z njim lahko kar precej zabavaš."
Na Maximu pa so zapisali: "Naj živi Maximova nova kraljica! Ko smo prvič slišali, da bodo Megan Fox zamenjali za Transformerje 3, smo jokali več tednov. A kot se je izkazalo, je režiser Michael Bay našel nekoga še bolj seksi."

Huntington-Whitelyjeva pa ni edina Britanka na seznamu, na katerega se je prvič uspelo uvrstiti tudi novopečeni članici kraljevske družine, Kate Middleton. Vojvoda Cambriška, kot je njen novi naziv, se je zavihtela na 26. mesto in tako premagala tudi taka zveneča imena kot Sophia Vergara, Brooklyn Decker in Nicole Scherzinger.
Prvih 20 si oglejte v galeriji spodaj, za seznam v celoti pa obiščite spletno stran Maxima.