Robbie se je po premoru vrnil na glasbene odre z albumom Reality Killed The Video Star. Foto: EPA
Robbie se je po premoru vrnil na glasbene odre z albumom Reality Killed The Video Star. Foto: EPA

Za njegovo znova vitko postavo je torej "kriva" velika ljubezen do zaročenke Ayde Field, s katero bi lahko nekdaj zagrizeni samec kmalu skočil tudi v zakonski jarem. Ko so ga v intervjuju za časopis Daily Star vprašali, kako mu je uspelo znova tako izklesati telo, je navdušeno odvrnil: "Na to vprašanje lahko odgovorim le tako, da omenim seks. Da, počneva 'to', počneva veliko in pogosto 'tega'!"

A (na žalost) ni samo razburljivo spolno življenje tisto, ki je britanskemu pevcu prineslo toliko kondicije in stopilo maščobne celice. Robbie je namreč postal zagrizeni tekač, ki si superge obuje vsak dan.

"Dnevno pretečem okoli deset kilometrov, poleg tega pa vsak teden večkrat igram tudi nogomet ali kakšno drugo igro z žogo. Mislim, da sem bolj kot izgubil veliko kilogramov, oblikoval svoje telo. Odlično se počutim in zadovoljen sem, da sem izpolnil cilj."

A Robbie ni edini zvezdnik, ki "izrablja" spolnost za mladostno počutje. Zapeljiva 37-letna Cameron Diaz je tako dejala, da si nikakor ne bi želela znova biti stara 25 let. "Vodnjak mladosti zame je telovadba, zdrava dieta, veliko vode, veliko smeha in veliko spolnosti - da, ljudje potrebujemo seks. Je zdrav, je naraven, je tisto, za kar smo na svetu."