Britney Spears se je prijela za
Britney Spears se je prijela za "štango" in dokazala, da je z imidžem nedolžnega dekleta, s katerim je začela kariero, dokončno opravila. Foto: Screenshot: Youtube

Posnetke s koncertov slavnih glasbenikov običajno uvrščamo v rubriko Glasba, a vroči ples Britney Spears, ki je spominjal na nastope striptizet, se je tokrat znašel kar pod Erotiko - erotičnega naboja namreč ni manjkalo, pravzaprav je celo zasenčil glasbenega. Britney je prejšnji teden začela svojo turnejo Femme Fatale, konec tedna pa nastopila v Sacramentu. Tega nastopa vsaj en njen oboževalec ne bo nikoli pozabil.

Med pesmijo Lace And Leather se je namreč znašel na odru, z rokami zavezanimi okrog droga, okoli njega so poplesavala seksi in pomanjkljivo oblečena ženska telesa, eno je bilo tudi Britneyjino. Svetlolasa pevka je najprej "migala" pred njim, nato mu okoli vratu ovila rožnat pernat šal, se postavila za njegov hrbet, se prijela za "štango", skočila ter mu ob vsesplošnem navdušenju v dvorani in na njegovo veliko veselje okoli vratu ovila noge. Pa kaj bi opisovali, raje si oglejte priložen videoposnetek, ki vam bo pričaral vroče vzdušje na odru!