Fotografije prikazujejo razuzdano življenje. Foto:
Fotografije prikazujejo razuzdano življenje. Foto:

Lindsay se je nekoliko razdivjala na snemanju fotografa Yu Tsaija, za katerega je navdih dobil pri romanci med Kate Moss in Johnnyjem Deppom v 90. Igralki, ki je znana po škandalih, se v videu pridružita Sofia Boutella, ki je del Madonnine plesne ekipe, in maneken Petey Wright. On naj bi predstavljal Johnnyja, Lindsay pa Kate.

Igralka ve, da se njeno kaotično življenje prodaja na vsakem koraku. In očitno je s takšnim obnašanjem ustrezala fotografovi zamisli, ki naj bi se pokazala na kar 18 straneh revije.

Na fotografijah so prikazani razuzdano življenje in gola dojka ter zadnjica. Yu Tsai je po snemanj povedal, da so bili vsi trije čutni in provokativni, je pa Lindsay vedela, da so bili primerki narejeni zgolj kot umetnostno delo, in je golota ni motila.

Še bolj kot fotografije pa je žgečkljiv video, kjer LiLo pravtako pokaže precej gole kože. Po dolgem času je Lindsay ironično rečeno končno dobila novo igralsko vlogo, v kateri se je dobro izkazala. Glede na pretekle izkušnje s pijančevanjem, mamili in škandali se ji ni bilo težko vživeti v vlogo iz videa, v katerem kadi, se zvija v postelji ter poljublja fanta in dekle.

"Ko vidite njeno bradavičko, to se je zgodilo v trenutku. Igrala je vlogo Kate Moss. Si na zabavi in si s fantom, ki ga ljubiš in s še enim dekletom," je dogajanje v videu opisal Yu Tsai, ki ga je tudi režiral.