Foto: AP
Foto: AP

"Predvsem in v prvi vrsti se moram osredotočiti na svoje zdravje," je sporočil. Večkratni dobitnik grammyjev je le nekaj ur po izidu svojega novega albuma For All The Dogs povedal, da ima že leta težave z želodcem: "Verjetno nekaj časa ne bom ustvarjal glasbe, če sem iskren."
Po njegovi objavi je bilo preloženih tudi več prihajajočih nastopov reperja, poroča BBC.

"Nič norega, ampak tako kot veste, si želim, da bi bili ljudje v življenju zdravi, jaz pa imam že leta težave z želodcem," je v svoji radijski oddaji Drake komentiral dogajanje.
"Za nekaj časa bom zaklenil vrata studia," je nadaljeval in dodal, da ne ve točno, kako dolg bo njegov glasbeni premor.

Kasneje je na Instagramu objavil posnetek iz radijskega programa in svojim 143 milijonom sledilcem sporočil: "Se vidimo, ko se vidimo." Drake se je pridružil številnim glasbenikom, ki so si pred kratkim vzeli odmor ali odpovedali nastope zaradi zdravstvenih težav. Julija je Madonna oznanila, da svojo turnejo prestavlja za tri mesece, potem ko so jo prejšnji mesec odpeljali v bolnišnico zaradi resne bakterijske okužbe. Nedavno je tudi Bruce Springsteen naznanil, da prestavlja koncerte svoje septembrske turneje zaradi razjede v želodčni sluznici.