Album dueta Daft Punk naj bi pospremil tudi DVD. Foto: EPA
Album dueta Daft Punk naj bi pospremil tudi DVD. Foto: EPA

Thomas Bangalter in Guy-Manuel de Homem-Christo najprej načrtujeta izid dveh avdioplošč. Poleg običajnega albuma bo na voljo tudi posebna izdaja, na kateri bo posnet tudi dodatek, ki sta odigrala na koncertu v francoski prestolnici. Za zdaj še ni uradno potrjeno, vendar obstaja velika možnost, da bo vzporedno s koncertnim albumom izšel tudi DVD.

V Parizu po desetih letih
Bangalter je izjavil: "Z Guyem sva Parižana, pa vendar v tem mestu nisva nastopila že skoraj deset let. Zato je bil najin letošnji nastop posebno doživetje za občinstvo, kot tudi za bend." Glasbenika nameravata na album uvrstiti tudi koncertno inačico skladbe Harder Better Faster Stronger, to bo obenem prvi singel, ki bo spremljal izid albuma.

Zanimiv videospot
Videospot za to pesem je nastal v Brooklynu, režiral pa ga je Oliver Gondry. Sestavljen je iz posnetkov, ki so jih na koncertu s kamerami naredili njihovi privrženci iz publike. Bangalter je pojasnil: "Navdih za takšen video smo dobili po ogledu projekta I Fuckin Shot That!, ki ga je ustvarila skupina Beastie Boys. Vendar smo imeli pri ustvarjanju veliko problemov, saj je bilo treba vse posnetke strniti v uboge štiri minute." Daft Punk so svoj zadnji album Human After All objavili leta 2005.