Organizatorjem festivala na Jarunu je letos uspelo pritegniti kar nekaj aktualnih imen s poprockovskih prizorišča. Foto: Spletna stran festivala
Organizatorjem festivala na Jarunu je letos uspelo pritegniti kar nekaj aktualnih imen s poprockovskih prizorišča. Foto: Spletna stran festivala

Le še en teden časa je do največjega festivala na prostem na Hrvaškem, končan je seznam izvajalcev, ki bodo letos stali na odru T-Mobile INmusic festivala, sestavljen pa je tudi razpored nastopov na Otoku hrvatske mladeži v Zagrebu.

V dveh dneh, v torek in sredo, 21. in 22. junija, bo program potekal na skupno šest odrih, trije od njih bodo na prostem, trije pa bodo namenjeni nočni zabavi. Festivalski program se bo začel ob 17.00, nato pa se bo napetost stopnjevala do nastopov najbolj zvenečih glasbenih imen. Po koncu programa na prostem se bo zabava nadaljevala do zgodnjih jutranjih ur na nočnih odrih.

Prvi dan festivala, torej 21. junija, bodo nastopili Jamiroquai, Arcade Fire, Gentleman in številni drugi, drugi dan pa bo v znamenju zasedb Grinderman, Cypress Hill, The Streets, TV On the Radio, Mastodon, Overflow, Dubioza Kolektiv ... Natančnejši razpored nastopov najdete tukaj.

Organizatorji festivala obiskovalcem omogočajo tudi kampiranje, kamp bo odprt kar šest dni, od 18. do 23. junija. Več podrobnosti preberite na spletni strani festivala.

Vstopnica za dva dni festivala stane 440 kun (približno 60 evrov), če se boste odločili za obisk samo enega dneva festivalskega dogajanja, pa boste plačali 350 kun (približno 50 evrov). Za kampiranje je treba odšteti dodatnih 150 kun (približno 20 evrov).