Axl je na pogovor prišel kljub prehladu. Na vprašanje, ali jemlje antibiotike, je voditelju odgovoril, da je 'na več drugih rečeh'. Foto: Posnetek spletne strani YouTube
Axl je na pogovor prišel kljub prehladu. Na vprašanje, ali jemlje antibiotike, je voditelju odgovoril, da je 'na več drugih rečeh'. Foto: Posnetek spletne strani YouTube

Razvpito muhasti rockzvezdnik je bil nenavadno dobro razpoložen, med drugim je odgovarjal tudi na vprašanja gledalcev s Twitterja in se šalil na račun svojega po navadi precej neposrečenega eksperimentiranja s pričeskami.

Kot je znano, se 50-letni Rose aprila letos na sprejemu v Dvorano slavnih rokenrola ni želel pridružiti nekdanjim kolegom iz zasedbe, ki je vrhunec slave doživela na prelomu iz 80. v 90. leta in je do danes prestala že številne menjave v postavi.

Naslednji za odstrel? Axl v šali: "Pitman."
Zdaj jo poleg pevca sestavljajo klaviaturist Dizzy Reed, kitarist Ron "Bumblefoot" Thal, DJ Ashba in Richard Fortus, basist Tommy Stinson, bobnar Frank Ferrer ter klaviaturist Chris Pitman, je v oddaji povedal Axl, Kimmel pa ga je zbodel: "Kateri izmed teh bo prvi letel?" Axl je odgovoril: "Najbrž Pitman."

Kot smo omenili v uvodu, je bil pogovor namenjen promociji "rezidence" zasedbe Guns N'Roses v igralnici in hotelu Hard Rock v Las Vegasu.

Preveč hamburgerjev?
Med drugim se je na Axlov televizijski nastop odzvala žena nekdanjega kitarista skupine Slasha (s pravim imenom Saul Hudson), ki si je z Axlom že nekaj časa v laseh.

"Čakala sem na kaj razsvetljujočega, vse, kar sem dobila, pa sta bili promocija nastopov v Vegasu in njegova opazna naklonjenost hamburgerjem," je Axla Perla Hudson zbodla na račun njegove ne prav vitke postave in tega, da je občinstvu razdelil darilne bone za - hamburgerje.

Pogovor Jimmyja in Axla v celoti si oglejte v priloženih videih.