Kanye West je novi singel posnel s francoskimi Daft Punk. Foto: EPA
Kanye West je novi singel posnel s francoskimi Daft Punk. Foto: EPA

Skladbo Stronger je posnel v sodelovanju s francoskim elektronskim duetom Daft Punk. Tudi glasbeno podlago je "ukradel" Thomasu Bangalterju in Guyu-Manuelu de Homem-Christu, v ozadju se namreč slišijo zvoki njune skladbe Harder Bette Faster Stronger.

Guy je dejal: "Skladba v izvedbi Daft Punk zveni dobro in prepričljivo. Toda ko na radiu slišim Westovo različico, me spreleti srh. Zvočna podoba je debela, večplastna, skladba zveni izjemno dobro."

Videospot za skladbo je bil posnet na Japonskem, zanj je poskrbel režiser Hype Williams.

Kopica slovitih glasbenikov v studiu
Kanye se je ustvarjanja novega albuma, ki bo izšel 11. septembra, lotil precej preudarno. K sodelovanju je povabil številne zvezdnike, ki bodo zagotovo pripomogli k večji odmevnosti in prepoznavnosti njegovega novega glasbenega projekta. Tokrat so na seznamu njegovih gostov Chris Martin (Coldplay), Lupe Fiasco, Mos Def in Pharell Williams. Na albumu Graduation bodo objavljene pesmi Good Morning, Homecoming, Stronger, Champion, Good Life, I Wonder, Even More Broke Phi Broke, Can't Tell Me Nothing, Drunk And Hot Girls, Everything I Am, Good Night, Big Brother, Graduation, The Glory in CRS.