Ramsey in Beckham - na poti k novim izzivom. Foto: Reuters
Ramsey in Beckham - na poti k novim izzivom. Foto: Reuters

Lokacija Union Street Cafeja ne bi mogla biti boljša, saj leži ob sloviti londonski tržnici Borough Market, interier je zasnovan trendovsko in odprto, v slogu starih tovarn z golimi opečnatimi stenami in pohištvom nevtralnih barv, sredozemsko zasnovani jedilnik pa se bo vsak dan spreminjal.
Jedi bodo pripravljali v gledališkemu odru podobni odprti kuhinji, tako da bodo lahko gostje opazovali kuharske mojstre v akciji.

Surovine zanj bodo dobivali naravnost z Borough Marketa, pa tudi od okoliških kmetov, zvezdniška dvojica pa meri na visoko kulinariko, vendar s sproščenim pristopom.

Novi izzivi za Beckhama
"Res sva vznemirjena, da odpirava Union Street Cafe, in krasno je, da si želi David pristopiti k projektu kot partner. Že nekaj let delam na novi lokaciji na Borough Marketu, krasen velik skladiščni prostor pa bo ponujal kakovostno sredozemsko hrano. David Beckham bo moj pomožni kuhar," se je v februarskem pogovoru za Daily Mail pošalil Ramsey.
To morda ni tako za lase privlečeno, saj Beckham po umiku iz nogometa išče nove izzive. Očitno se ne boji Ramseyjevih izpadov besa, po katerih je slavni TV-kuhar znan.
Union Street Cafe bo sicer Ramseyjeva prva restavracija brez njegovega nekdanjega poslovnega partnerja Chrisa Hutchensona, očeta Ramseyjeve žene Tane.