Družina Romih se je povečala. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Družina Romih se je povečala. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Romihova, ki sta se spoznala pri pevskem zboru, poročila pa po petih letih zveze, sta uresničila svoj načrt - tretjo otroško sobo bo "zapolnila" mala Lila, ki je na svet prijokala 15. julija ob 8.20.

Boštjan je skupaj s sinom Danom in hčerjo Roso že popoldne šel pogledat novega družinskega člana, ki sta svojo sestrico tudi že "držala". Tako mamica kot dojenčica se počutita v redu, porod pa je po Boštjanovih besedah potekal malo hitreje kot prva dva.

Boštjan, ki je, kot pravi, danes prišel malo k sebi, saj je prejšnjo noč bolj malo spal, je izbiro imena pojasnil takole: "Obema nama je lepo zvenelo, vijoličasta barva pa nama je tudi zelo všeč. Je namreč barva sivke, ki nama zelo lepo diši, okoli hiše imamo zato posajeno veliko sivke. V arabščini pa Lila pomeni noč in zdelo se nama je lepo, če že imava sina Dana."

Na vprašanje, ali zakonca Romih načrtujeta še kakšnega otroka, pa je voditelj, ki se bo danes z bližnjimi veselil rojstva Lile, odgovoril: "Ne, za zdaj ne, številke tri sva si vedno želela, kar sva tudi izpolnila." Na koncu pogovora za MMC pa je Boštjan vseeno dodal: "Ampak nikoli ne reci nikoli ..."