Nocoj bo Eva navijala za Estonijo, Nemčijo in Italijo. Od balkanskih finalistov pa ji je najbolj všeč srbska skladba. Foto: Uradna facebook stran Eve Boto
Nocoj bo Eva navijala za Estonijo, Nemčijo in Italijo. Od balkanskih finalistov pa ji je najbolj všeč srbska skladba. Foto: Uradna facebook stran Eve Boto
Eva Boto in spremljevalne vokalistke
Evi je na velikem odru delalo družbo pet spremljevalnih vokalistk. Foto: Reuters
Eva Boto
Eva se v Slovenijo vrača v ponedeljek. Foto: Uradna facebook stran Eve Boto/RTV SLO

Naše uporabnike je zanimalo predvsem, kako se je počutila pred in med nastopom. Eva je povedala, da treme ni imela, saj jo je pregnal adrenalin.

Pred nastopom se je počutila dobro in je komaj čakala, da vidi množico v Kristalni dvorani, na odru pa so bili občutki neopisljivi. Eva še pravi: "Potem ko prideš gor na oder in vidiš vse te ljudi ... Mislim, res noro!"

S svojim nastopom je zadovoljna, prav tako pa je, čeprav se ni uvrstila v finale Evrovizije, z njenim nastopom zadovoljen Vladimir Graić, avtor glasbe in aranžmaja pesmi Verjamem. "Izpolnila sem svoj cilj, zapela sem tako, kot sem si predstavljala, in mislim, da ne bi moglo biti boljše!" je zapisala Eva in dodala: "Vladimir je bil zelo zadovoljen, ker je vedel, da sem dala vse od sebe!"

Celoten klepet si lahko preberete tukaj.
Kaj pa se ob vsem tem dogaja s šolo? "Zdaj zadnja dva meseca nisem bila nič. Na žalost in res prav presenečeno zdaj to napišem. Pogrešam šolo. Imela bom pa izpite poleti, tako da bo 2. letnik narejen do jeseni!" je razložila Eva.

Uporabnike je zanimalo tudi, kako so se tekmovalci razumeli med sabo. "Z nekaterimi sem se lahko zelo sproščeno pogovarjala, so bili zelo prijazni, drugi pa te v bistvu sploh ne pogledajo. Ampak kakšnih problemov ni bilo," je razložila 16-letna Korošica.

Posebej simpatičen se ji je zdel predstavnik Turčije, kar je včeraj komentiral tudi Andrej Hofer, ki je rekel, da je predstavnik Turčije njena prva ljubezen, ki je seveda že minila. "Samo simpatičen mi je bil, ko sem ga prvič spoznala v Amsterdamu, haha," je komentirala pevka.

Visoka temnolaska je s svojim stasom in glasom očarala tudi Španca Adriana Gonzala, ki je ustvaril špansko različico pesmi Verjamem. Sama še ni imela časa, da bi jo poslušala, vi pa ji lahko prisluhnete v spodnjem videu.