Glavna akterja pogostitve sta bila Bojan Traven in Uroš Slak. Foto: MMC RTV SLO
Glavna akterja pogostitve sta bila Bojan Traven in Uroš Slak. Foto: MMC RTV SLO
Pogledi Slovenije
TV Slovenija se je predstavila z novo oddajo. Foto: MMC RTV SLO/K. K.

"Glede na to, da se bo oddaja zapisala kot prva oddaja, se mi je zdelo prav, da smo jo končali z besedami legendarnega Janeza Čučka: 'Ostanite še naprej z nami.' In upam, da bodo gledalci čim večkrat in čim dlje ostajali s Televizijo Slovenija, ker si to zaslužijo," je po oddaji za MMC povedal voditelj Uroš Slak.

Slak je skupaj z novinarjem Bojanom Travnom, urednikom oddaje Vinkom Vasletom, novinarko Tino Hojnik, z drugimi člani ekipe in gostov v avli RTV Slovenija nazdravil uspešno izpeljani prvi oddaji.

Na pogostitvi tako niso manjkali osrednji gostje prve oddaje: prvak opozicije Janez Janša, poslanka stranke Zares Cveta Zalokar Oražem in generalna tožilka Barbara Brezigar. Prišel je tudi nekdanji prvi mož policije Marko Pogorevc in pisec knjige Od partije do Patrie Dejan Kaloh.

Uspešnemu začetku so nazdravili tudi vodilni možje RTV Slovenija. Med njimi generalni direktor Marko Filli, nekdanji prvi mož na Kolodvorski Anton Guzej, v. d. direktorja televizije Janez Lombergar, njegov predhodnik Jože Možina, odgovorni urednik informativnega programa Rajko Gerič in odgovorni urednik MMC-ja Uroš Urbanija.

Na Kolodvorsko pa so prišli tudi nekateri stari kolegi voditelja in novinarja, med njimi Miran Alešič, Miha Žorž ter voditeljica in Slakova žena Petra Krčmar.

Voditelj Uroš Slak po oddaji za MMC

Novinar Bojan Traven po oddaji za MMC

Nekdanji direktor televizije Jože Možina po oddaji

Generalni direktor RTV Slovenija Marko Filli po oddaji