Nova sezona oddaje Na zdravje! prinaša številne novosti. Foto: RTV SLO
Nova sezona oddaje Na zdravje! prinaša številne novosti. Foto: RTV SLO
Boštjan Romih
Romih se novih sprememb že zelo veseli. Foto: Žiga Culiberg

Romih, ki je bil pred začetkom nove sezone gost MMC-jeve spletne klepetalnice, se skupaj s svojo sovoditeljico Jasno Kuljaj vrača med svoje zveste gledalke in gledalce oddaje Na zdravje!

Toda s številnimi novostmi, ki so bile po besedah Romiha nujne. "Največja novost je, da bomo izbirali Pesem zime," je nad izborom, ki bo potekal znotraj same oddaje, navdušen TV-voditelj.

Oddaja v živo predstavlja voditelju pravi izziv
Med septembrom 2011 in januarjem 2012 bodo namreč v vsaki oddaji predstavili dva glasbena izvajalca, ki bosta sodelovala z novima skladbama. V vsaki četrti oddaji, ki bo potekala v živo iz studia VPK, bodo gledalci s telefonskim glasovanjem izbirali finaliste, ki se bodo predstavili v velikem finalu na začetku januarja 2012. "Ja, to bo velik in super izziv. V živo damo vsi več od sebe, koncentracija, spomin ... Vse se podvoji," je v MMC-jevi spletni klepetalnici poudaril Romih.

V oddaji pa bodo uvedli tudi nov lik, in sicer poštarja Pavlija, ki ga bo upodobil Gorazd Žilavec. "Poštar je predvsem neko vsakdanje dejstvo, veliko je med ljudmi, nanj lahko navežemo na stotine zgodb, poleg tega pa gre za to, da Jasna v spremstvu svojega Pavlija nekemu skritemu gostu, znanemu Slovencu, prinese paket presenečenja," je vlogo novega lika v spletni klepetalnici pojasnil Romih.

Med številnimi novostmi pa je tudi nov termin oddaje, od zdaj jo boste lahko spremljali vsak petek ob 20. uri na 1. programu Televizije Slovenija.