Jonas je v klepetalnici odgovarjal v svojem slogu: kratko, duhovito in dvoumno. Foto: RTV SLO
Jonas je v klepetalnici odgovarjal v svojem slogu: kratko, duhovito in dvoumno. Foto: RTV SLO
Jonas Žnidaršič
Strinja se, da je pot do denarja v kvizu zdaj težja. Foto: RTV SLO

Stari-novi voditelj kviza Milijonar je v spletni klepetalnici MMC-ja odgovor tudi pojasnil: prsti bi mu pomagali pri boljšem brenkanju na strune kitare, pri čvrstem trebuščku bi se mu lepše prilegal suknjič, z zapeljivimi očmi pa bi si pridobil (še) več oboževalk in gledalk. In tretja noga? No, ta odgovor pa poiščite sami.

Vprašanja so zdaj težja
Jonas - njegovi starši prihajajo iz Semiča, že od otroštva pa živi v Ljubljani, zaradi česar so v

Celoten klepet si lahko preberete tukaj.
Beli krajini za njim vedno klicali "ljubljanska srajca" - je dejal, da se mu zdijo vprašanja na kvizu zdaj težja kot v preteklosti, kar mu ni preveč všeč. Pred snemanjem vsake oddaje ga je strah, da gledalcem ne bo imel ponuditi nič več novega, same "stare fore". Mnogi pa so navdušeni nad tv-oglasi za kviz, ki so vsi po vrsti njegove ideje.

S pokrom do mišic?
Jonas je velik ljubitelj biljarda in še večji ljubitelj pokra - v meko igralništva Las Vegas se je nazadnje podal lani poleti, zadnje pol leta pa kart ne prime več tako pogosto v roke. Za lastnika Harleyja Davidsona FXSTC, letnik 95, so karte in biljard več ali manj tudi edine oblike rekreacije in razgibavanja mišic. No, poleg šaha in tetrisa. Da, seveda, pa še plaval je prejšnji teden.

Predpasnik dela čudeže!
Zavzeti pisalec blogov je klepetalcem še zaupal, da se je za štedilnik vedno spravil samo zaradi deklet, saj je "podoba moškega s predpasnikom ženskam nerazložljivo seksi". In v čem vidi bistvo življenja? "Da pustiš za sabo lepše, kot je bilo prej. Lajf ni hotel."

A. P.