Voditeljica in novinarka ima novo službo - postala je mama. Foto: Maja Slavec
Voditeljica in novinarka ima novo službo - postala je mama. Foto: Maja Slavec

"Sem kot nova," je povedala novopečena mamica za MMC. "Zelo sem hvaležna babicam v ljubljanski porodnišnici, ker so bile izjemno prijazne in so mi zelo olajšale porod," se je zahvalila Erika.

Porod se je začel sredi noči, zjutraj pa je pri njej že jokal Roko. Tako novopečena mama kot sin se, čeprav je deček na svet prijokal nekaj tednov prezgodaj (rok je imela konec aprila), odlično počutita, je še sporočila.

"Ne bom ga razkazovala javnosti, niti moj partner si tega ne želi," je na vprašanje v MMC-jevi spletni klepetalnici, ali bo izpostavljala svojega otroka medijem, pred tedni odgovorila Erika.

Voditeljica, ki je dolgo časa izbirala ime za svojega prvorojenca, je imela med samo nosečnostjo nekaj zapletov, vendar se je na koncu izkazalo, da je šlo le za krče.

Veselo novico, da je noseča, je najprej sporočila svojemu dolgoletnemu partnerju, ki je bil ob tem več kot presrečen. "Doma so bili sprva malo presenečeni, nato pa nihče ni mogel več skrivati veselja," se je Erika za MMC spominjala prvih odzivov svojih najbližjih.

Čestitkam Eriki in njenem partnerju ob rojstvu sinčka se pridružujemo tudi v našem uredništvu!